HOROSKOP ZA SREDU, 30. NOVEMBAR Škorpija bi mogla da u afektu da otkaz, priliku za novo, zanimljivo poznanstvo čeka Vodoliju, probleme sa bubrezima imaće Ovan
Shutterstock

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite poslovima vezanim za ekonomiju, knjigovodstvo ili rad u banci, menjačnici, sa novcem, možete da očekujete veoma uspešan i pozitivan dan.

LJUBAV: Moguće je da imate novu ponudu za vezu. Ipak, radije birate da ostanete sami nego da se upustite u vezu sa osobom prema kojoj ne gajite dovoljno emocija. Ne želite ništa da forsirate.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima.

BIK

POSAO: Oslonite se na svoju intuiciju danas i nećete pogrešiti. Vaš unutrašnji predosećaj vam može biti od velike pomoći kada je u pitanju donošenje važnih poslovnih odluka.

LJUBAV: Posvetili se svom partneru i polako počeli da rešavate neke sporne situacije iz prošlosti. Obostranim naporima uspevate da sačuvate vezu.

ZDRAVLJE: Imate problem sa zubima koji pokušavate da zanemarite...

BLIZANCI

POSAO: Pokušajte da zadržite realnu sliku o poslovnim dešavanjima i nemojte bežati u stvaranje novih iluzija. Vreme je da se suočite sa situacijom, kakva god ona bila.

LJUBAV: U nekim trenucima, bili svesni toga ili ne, imate previše hirovite zahteve i postajete teški svom partneru. Povedite malo više računa o njegovim potrebama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Foto; iStock-Getty-Images

 

RAK

POSAO: Imate stabilnu situaciju na svom radnom mestu, što vam omogućava dovoljno vremena za planiranje privatnog biznisa o kom maštate već duže vreme. Krenite korak po korak.

LJUBAV: Danas dosta toga zavisi od vašeg raspoloženja, ne toliko od sudbine. Kako se budete postavili prema drugima, tako će vam biti... Povedite računa o emotivnim oscilacijama.

ZDRAVLJE: Imate problem sa hroničnim umorom.

LAV

POSAO: Nadređeni primećuju vaš napredak. Promenili ste neke negativne navike koje ste imali u vezi posla koji obavljate i krenuli ste polako nekim pozitivnijim putem ka pomacima.

LJUBAV: Smatrate da je neophodno da partner unese malo više romantike u vezu. Niste zadovoljni kako trenutno izgleda situacija, želite više poklona, cveća, pažnje...

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nervoze.

DEVICA

POSAO: Svi poslovi su kod vas unapred veoma pažljivo isplanirani. Ne želite da sebi dopustite bilo kakve rizike ili nepredviđene situacije, sve mora biti “pod konac”.

LJUBAV: Zadovoljni ste trenutnim odnosom sa voljenom osobom. Tokom današnjeg dana ćete imati neke prijatne zajedničke trenutke i iskrene razgovore u kojima ćete uživati.

ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije.

VAGA

POSAO: U svim poslovima koji su na bilo koji način povezani sa trgovinom, možete imati uspeh danas. Ostvarićete malo veću zaradu, tako što ćete realizovati neku važnu prodaju.

LJUBAV: Imate želju da svoju pozitivnu energiju i dobro raspoloženje podelite sa voljenom osobom, da i njoj ulepšate dan. U tome možete lako uspeti, napravite neko manje iznenađenje!

ZDRAVLJE: Odlično zdravlje.

Foto; iStock-Getty-Images

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas u najmanju ruku odbiti neku poslovnu ponudu, a u najgorem slučaju - dati otkaz na trenutnom poslu. Imate jaku potrebu da menjate stvari.

LJUBAV: Lako se možete upustiti u neku novu avanturu na bazi strasti. S obzirom na to da ste površno birali, tako ćete stvari i završiti čim interesovanje na fizičkom nivou bude splasnulo.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom.

STRELAC

POSAO: Danas pripazite na preterane troškove kojima ste skloni. Volite da budete galantni i da se dokazujete na taj način, ali treba da nađete neku granicu u tome kako ne bi ušli u dugove.

LJUBAV: Moguće je da vaš bračni partner smatra da niste dovoljno odgovorni u nekim situacijama, možete da očekujete dosta prilika za svađe i prepirke danas...

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetljivom kožom.

JARAC

POSAO: Tražite rešenje za svoje finansijske probleme i taman kada pomislite da ga nema - pojaviće se osoba koja vam može dati pozajmicu. U poslednji čas sklapate dogovor.

LJUBAV: Brak vam više liči na prijateljstvo nego na vezu, jer ste partnera na neki način udaljili svojim hladnim i frigidnim ponašanjem.

ZDRAVLJE: Javite se svom lekaru ukoliko primetite neke simptome, nemojte da odugovlačite.

Foto; iStock-Getty-Images

 

VODOLIJA

POSAO: Puni ste raznih ideja, ali ste isto tako svesni da sada malo toga može i da se realizuje. Pomalo ste tužni, jer ne možete da promenite neke otežane okolnosti koje su vam nametnute.

LJUBAV: Ako ste slobodni, možete da očekujete priliku za novo, zanimljivo poznanstvo. Osoba rođena u znaku Strelca vas posebno intrigira i privlači.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom.

RIBE

POSAO: Smatrate da u vašem poslovnom okruženju postoji mnogo ljudi koji nemaju dovoljno razumevanja za neke vaše stavove i konstruktivne predloge koje dajete.

LJUBAV: Sada kada ste malo bolje upoznali svog emotivnog partnera, došli ste do zaključka da o nekim stvarima imate sasvim drugačije stavove, što vam predstavlja veliku kočnicu.

ZDRAVLJE: Problemi sa reumom su naglašeni.

Komentari (0)

Loading