VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Novi finansijski dobitak za Ovna, Rak se upušta u vezu sa zauzetom osobom, Vodolija će doživeti neobično iskustvo
Foto: Youtube/Printscreen

OVAN

Posao

Imaćete novi finansijski dobitak tokom ove nedelje ili neki priliv novca koji će vas obradovati. Generalno vam je nastupila jako povoljna nedelja kada su u pitanju posao i novac. Imaćete dosta sreće i ako očekujete saradnju sa inostranstvom ili neko putovanje. Tokom ove nedelje ćete u većoj meri biti rasterećeni i nekako opušteni kada su u pitanju poslovne obaveze. Možete da se nadate da će stvari nekako da dođu same na svoje mesto. Ukoliko budete preduzeli potrebne korake da dođete do uspeha, pozitivna energija će vas pratiti i na duže staze. Mogući su i neki manji rizici po pitanju posla koji će vam se takođe isplatiti. Hrabro uđite u poslove za koje niste sigurni da su isplativi, a koje ste započeli zahvaljujući nagovoru jednog od saradnika. Na kraju ćete biti zadovoljni profitom, mada ste na početku bili sumnjičavi. Ipak, nemojte ponovo rizikovati.

Ljubav

Ako ste u vezi, od partnera ćete na neki način tražiti dokaz ljubavi i privrženosti. Velike su šanse da ćete razmišljati o prekidu veze ako vam voljena osoba ne bude pokazala maksimalnu privrženost. Tokom ovog perioda nekako niste spremni na kompromise, već reagujete impulsivno. Ono na šta vaš partner uvek možeda računa je iskrenost i ako sa njegove strane ne dobijate isto to, smatrate da nemate o čemu da pričate. Možda je u pitanju i vaša nesigurnost, potreba za stalnim dokazom ljubavi. Partner nije u toj priči. Pre no što donesete konačnu odluku,neophodan je razgovor. Ukoliko ste slobodni, tokom ove nedelje možete da imate priliku za neku avanturu ili neobavezno poznanstvo. Inače sada možete da budete skloni lutanjima i eksperimentima na polju ljubavi, pa ako nemate stalnog partnera može da se desi da budete skloni promiskuitetu.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je pretežno dobra nedelja. Imaćete mnogo energije u sebi. Možete da očekujete da ćete biti dobro raspoloženi i generalno spremni da se posvetite fizičkoj aktivnosti i rekreaciji. Za vas je bavljenje sportom ključan faktor za zdrav život i sreću. Početkom nedelje ćete imati manje tegobe koje su vezane za grlo. Izbegavajte gazirana, hladna pića, ali i alkohol, društvo ume da vas ponese. Tada ste van kontrole. Nakon toga imate stomačne tegobe, mučninu. Preporučuje vam se da uskoro posetite i stomatologa, pogotovo ako niste duže vreme bili na kontroli. Ukoliko osetite zubobolju ili bilo kakve probleme obavezno se na vreme posavetujte sa stručnjakom kako vam se situacija ne bi dodatno zakomplikovala. Naredna nedelja vam je generalno povoljna, pa biste trebali da izbegnete veće probleme.

Savet

Sreća koju tražimo izmiče nam, sreća koju pružamo vraća nam se.

BIK

Posao

Lako može da se desi da na polju posla dođete do nekog razočarenja. Situacija nije ispala kao što ste očekivali i zbog toga možete da budete skloni napetosti. Stanje na poslu vam je promenljivo tokom cele nedelje. Na neki  način možete da budete razapeti između svojih želja po pitanju posla i onoga što nadređeni od vas očekuju. Neće vam biti baš lako da sada ostvarite poslovnu stabilnost. Sebi ste postavili visoke ciljeve, ali tokom ove nedelje nije sasvim realno da ćete uspeti da ih ostvarite u tako kratkom vremenskom periodu. Skloni ste tome da preterujete u obavezama, a posledica je euforija koja vas iscrpljuje. Potrudite se da ne budete preterano strogi prema sebi tokom ove nedelje. Uvek pred sebe postavljate više standarde, a nalazite razumevanje za druge. Cenite više sebe i svoje utrošeno vreme.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, nalazite se u sukobu sa samim sobom. Nepovoljna vam je ova nedelja i sa partnerom teško da možete da ostvarite dobro stanje. Moguće je da osećate da u trenutnoj vezi niste dovoljno ispunjeni, ali se istovremeno plašite promena i prekida, jer u dubini duše težite stabilnosti i čini vam se da je bolji vrabac u ruci nego golub na grani. Pa ipak, neispunjene ljubavne želje vam noćima ne daju mira. Možda je vreme da neke stvari priznate sebi. Načinite prvi korak ka slobodi, osetićete olakšanje. Shvatićete koliko ste sebe opteretili tim toksičnim odnosom. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo koje će vas zaintrigirati, ali će trebati dosta vremena da se to poznanstvo preokrene i pretvori u vezu. Za sada samo sanjarite i plačete povremeno. Teško vam je da nađete svoju sreću sada.

Zdravlje

Možete da očekujete promenljivo stanje na polju zdravlja. Skloni ste padu imuniteta tokom ovog perioda. Možete da budete hronično umorni i iscrpljeni, a to se svakako odražava veoma negativno na vaše zdravstveno stanje. Da biste se oporavili, potrebno je da budete snažniji i energičniji, a snagu ne možete imati ako ne budete dovoljno odmarali. Nađite više vremena za kvalitetan san i opuštanje. Takođe je neophodno da unosite u prganizam više vitamina i minerala, da se kvalitetnije hranite, neka vam je prioritet zdraviji način ishrane. Nepovoljno stanje na polju emocija može takođe da se odrazi na vaše zdravlje, pa ćete tokom ove nedelje imati probleme sa hormonima. Nestabilno stanje na ovom planu može dodatno da vas poremeti. Posetite lekara kako biste se uverili da li je sve uredu. Moguće je da će vam trebati neka hormonska terapija.

Savet

Drži sreću kao pticu; što nježnije i lakše.. Bude li se osjećala slobodnom, rado će ti ostati u ruci.

Foto: Printscreen/instagram

 

BLIZANCI

Posao

Tokom ove nedelje možete da budete na neki način zaslepljeni ambicijama koje imate. Moguće je da vam nije ni malo lako da na ovom polju ostvarite stabilno stanje. Nemate pravi uvid u stvari oko sebe i osećate da ste na neki način ostavljeni po strani ili u senci, a moguće je da zaista i postoje neke informacije koje su od vas skrivene i kojima nemate pristup. Povređeni ste i pitate se čime ste zaslužili takav odnos, koji je uvek bio pun poverenja. Ojađeni ste i razmišljate o odlasku na drugo radno mesto ili čak da promenite firmu. Naredni period je za vas izazovan kada je reč o poslu. Čuvajte se i skrivenih protivnika koji bi mogli da vam stoje na putu, a koji sada osete da ste slabiji. Okolnosti su sada generalno protiv vas, a možete da ih prevaziđete jedino strpljenjem i upornošću. Ne bežite od odgovornosti.

Ljubav

Na polju ljubavi možete da pokažete svoju sebičnu stranu sada. Moguće je da ćete misliti više  na sebe nego na partnera i njegova osećanja. Sve ukazuje na to da će vam biti teško da budete sasvim iskreni i da svoja osećanja na neki način skrivate ili ni sami niste sigurni u svoje namere. Pred vama je period koji može da vam donese i sumnje, ljubomoru, nepoverenje u odnosu sa partnerom. Možda su vaša očekivanja nerealna. Polazite uvek od sebe, kada volite, maksimalno se i dajate. To očekujete isto i od partnera, zbog toga se često razočarate. Ako ste slobodni, tokom ove nedelje nema novog poznanstva za vas. Zatvorili ste u sebe pa niste spremni za nova ljubavna dešavanja. Dok ne prođe nepovoljan period, posvetite se tome da više radite na sebi. Novu ljubav ćete imati u svom životu onda kada zaista istinski budete bili spremni za nju.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete da budete skloni problemima sa kostima, kičmom, leđima, ramenima. Česta ukočenost vas prati, pa bi vam masaža prijala kao i opuštanje. Moguće je da ćete kroz razgovor sa fizioterapeutom dobiti korisne savete po pitanju vežbi koje vam mogu prijati za kičmu. Izbegavajte podizanje teškog tereta ili bilo kakva opterećenja vezana za kičmu. Potrudite se da mirujete tokom ove nedelje i da odmarate. Možete da budete skloni i čestim glavoboljama, ali i problemima sa nesanicom i nervozom koja bi mogla često da vas prati. Problemi sa sinusima prelaze u hronične, jer ste ih zanemarili na početku. Oko svih problema se posavetujte sa lekarom i potrudite se da postanete svesniji svojih slabih tačaka na ovom polju. Posvetite se svom zdravlju malo više nego do sada. Budite stalno aktivni!

Savet

Najsigurniji način da ne postaneš vrlo nesretan jest taj da ne zahtijevaš da budeš vrlo sretan.

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao

Vi ste izdržljivi, prilično ste usmereni na svoje poslovne ciljeve i uporni ste. Tokom ove nedelje ćete pokazati da umete da ostvarite dobre odnose sa saradnicima, ali i da njihovu podršku možete da iskoristite na pravi način. Povedite računa o ljudima koji bi na neki način mogli da budu neiskrreni prema vama na ovom polju. Manje poboljšanje finansija vam dolazi. Nije povoljna nedelja za uzimanje pozajmica ili za bilo kakve kredite. Poradite na tome da smanjite sujetu u poslu. Ako postoji rivalitet bilo koje vrste, izaćićete iz duela kao pobednik, ali morate zadržati svoj moral. Nemojte da se spuštate na nivo protivnika. Umete da se izdignete iznad svih, jer raspolažete i iskustvom i znanjem. Ostavićete protivnike pod sobom na lagan način, bez prevelikog zalaganja. Očigledno da su se precenili.

Ljubav

Na polju ljubavi vam se smenjuju povoljni i nepovoljni periodi. Moguće je da niste sasvim zadovoljni pored partnera, a tokom ove nedelje može da se desi i da se neka treća osoba umeša u vaš odnos sa voljenom osobom. Nepoverenje bi moglo donekle da naruši vaš odnos. Mešanje sa strane može da bude vezano i za prijatelje ili okruženje. Naravno, niste vi ta osoba, koja bi dozvolila uplitanje, ali vaš partner nije dovoljno snažan da se odupre tim uticajima. Ako ste slobodni, imaćete novo ljubavno poznanstvo tokom ove nedelje, ali lako može da se desi da će osoba koja vas privuče na neki način biti zauzeta ili će imati nerešen ljubavni status sa osobom iz prošlosti. Sve u svemu, emotivna situacija kao da vam se na neki način dodatno komplikuje. Budite spremni na izazove na ljubavnom polju u toku ove nedelje.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, generalno vam je aktuelna povoljna faza. Moguć je manji hormonalni disbalans ako ste pripadnica ženskog pola. U tom slučaju idite na redovnu ginekološku kontrolu čim budete bili u mogućnosti. Generalno, pored toga nemate naglašene probleme sa zdravljem i možete da se nadate stabilnoj atmosferi. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni svojim zdravstvenim stanjem, ali i svojim izgledom. Vaši prirodni atributi mogu da dođu do izražaja, a samim tim ćete se sve bolje osećati u svojoj koži. Ova nedelja vam je generalno povoljna, pa ne biste trebali da imate neki značajan razlog za brigu. Naravno, vi ste skloni svakodnevnim aktivnostima. Ne dozvoljavate da vas bilo šta poremeti. Možete konačno malo da se opustite. Planirajte odlazak u neki spa centar. Sudbina vam je naklonjena.

Savet

Zdravlje nadmašuje sva vanjska dobra; tako znatno da je zdrav prosjak zaista sretniji od bolesna kralja.

 

LAV

Posao

Vi ćete biti maksimalno posvećeni poslu ove nedelje. Sve će vam se vrteti oko raznih obaveza. Moguće je da ste sebi postavili visoke ciljeve i da imate jako naglašene ambicije da ih ostvarite u ovom periodu. Možete da se nadate pozitivnim prilikama da se dokažete na neki način. Ozbiljni ste i spremni da prihvatite svaki vid odgovornosti koji može da vam se ukaže tokom ove nedelje. Ako planirate prelazak na neku višu poziciju to ćete takođe uspeti da ostvarite u toku ove nedelje. Nadređeni su vam maksimalno naklonjeni. Svesni su vaši ciljeva, ali i toga da sebe nikada niste osramotili. Vi znate koliko i šta možete. Sudbina vam je naklonjena na polju posla i zadovoljni ste svojim postignućima. Možete da očekujete povoljnu nedelju. Spremni ste da se uhvatite u koštac sa svim gorućim problemima.

Ljubav

Spremni ste da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o svojim namerama kao i o planovima za zajedničku budućnost. Ovo je period u kojem ste veoma ozbiljni i ne šalite se. Spremni ste da planirate zajedničku budućnost, da se verite ili radite na planiranju braka - venčanja. Ako primetite da voljena osoba nije na istim talasnim dužinama kao i vi i da se preispituje, to bi moglo jako da vas povredi. Spremni ste uložite sve u vezu koju imate sada. Naravno, nemojte vršiti pritisak na partnera, budite strpljivi, dopustite da se neke stvari odigraju spontano. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo koje ima perspektivu. Vi ste odlučni sada i zanima vas samo nešto ozbiljno, smatrate da nemate vremena za prolazne avanture ili za veze koje nemaju bilo kakav značaj. Želite da se skrasite pored prave osobe.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje sasvim dobra faza. Jaki ste, stabilni i osećate se dobro u svojoj koži. Kao da ne postoji ništa što bi sada moglo da naruši vaše zdravlje. Verujete u sebe i u svoje sposobnosti. Smatrate da je svaki dan koji osvane nova šansa da pokažete koliko ste sjajni i koliko uspešni možete da budete. Tokom ovog perioda će do izražaja doći vaša izdržljivost i snaga. Manji problemi sa leđima, pogotovo sa lumbalnim delom mogu biti naglašeni, ali uz adekvatan tretman i to možete da rešite. Za početak, obavezan je odlazak kod fizijatra, koji vam može dati blage vežbe koje ćete morati upražnjavati. Generalno vam je ova nedelja povoljna, pa ne biste trebali da očekujete bilo kakve drastične probleme i promene po pitanju zdravlja. Prijaće vam boravak u prirodi i planinarenje, skijanje.

Savet

Bogat si tek kad imaš nešto što nebi nikada mogao kupiti novcem.

Foto: Pixabay

 

DEVICA

Posao

Sreća je na vašoj strani kada je u pitanju posao, pa možete da očekujete da ćete dobiti neophodnu podršku, te ostvarenje svojih ciljeva i ambicija. Vi ste odlučni i nećete odustati od poslovnih planova koje imate. Sigurni ste u svoje ideje i spremni ste da se za njih izborite. Uvek se oslonite na svoju intuiciju, bićete nepogrešivi. Možete da očekujete da ćete imati pozitivno razrešenje nekog pravnog postupka u narednom periodu. Povoljan je period i za edukaciju, učenje, studije i bilo koji vid unapređenja vašeg znanja i sposobnosti. Čuvajte se prevelikog ega koji vam u narednom periodu može biti naglašen i koji vam više može biti smetnja nego prednost sada. Važno je da budete realni i da se ne precenjujete kako bi mogli da donesete prave odluke. Budite uvek spremni da saslušate i druge predloge, ne potcenjujte sagovornika.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, može da se kaže da ćete tokom ove nedelje biti u skladu sa svojim osećanjima i sami sa sobom. Sasvim ste usaglašeni sa onim što osećate da je dobro za vas. Iako vam okolnosti sa partnerom nisu idealne, vi osećate da je vaša veza značajna i da pre svega može da traje. Smatrate da možete da se oslonite jedno na drugo, ali i da istovremeno jedno drugome možete da pružite dovoljno slobode. Budite inicijator razgovora. Važno je međusobno poverenje i odnos zasnovan na kompromisima. Vaš odnos sa voljenom osobom može da bude prilično dobar, pa čak i retko dobar. Ako ste slobodni, očekuje vas prilika za poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom, putovanjima ili nekom daljinom koja vas razdvaja. U tom slučaju, stvari prepuštate sudbini, jer na okolnosti ne možete uticati.

Zdravlje

Možete da očekujete manje zdravstvene probleme tokom ove nedelje. Srčani sistem bi mogao da vam bude slaba tačka. Povedite računa o mogućim tegobama sa promenljivim krvnim pritiskom. Izbegavajte stresne situacije ili preterano naprezanje koje bi na vaše srce moglo negativno da se odrazi. Posavetujte se sa vašim lekarom ako ste ranije već imali bilo kakve smetnje vezane za kardiovaskularni sistem. Ipak, ako ove probleme nemate, novih smetnji ne bi trebalo da bude i u tom slučaju vas očekuje prilično dobra nedelja. Ako to vaš lekar bude odobrio, umerena fizička aktivnost će vam prijati i pomoći vam da se vratite u bolju formu. Plivanje ili čak časovi plesa mogu da vas oraspolože, što će pozitivno uticati na opšte stanje organizma. Tokom ove nedelje možete biti pretežno dobro raspoloženi i zadovoljni sobom.

Savet

U životu uvijek radi ono što želiš, a ljudi? Oni će svakako pričati...

VAGA

Posao

Očekuje  vas nedelja u kojoj bi vaši planovi po pitanju finansija mogli značajno da se menjaju. Imaćete utisak da vam je poljuljana stabilnost na polju novca. Može da dođe do manje štete ili do neočekivanih troškova koji će početi da vas opterećuju na neki način. Nije vam dobra nedelja za poslovne odluke ili za odluke koje se tiču organizacije trošenja novca. Najbolje bi bilo da se potrudite da malo prištedite. Generalno na polju posla sada možete imati manjak motivacije i manjak želje da se trudite pa se i to može odraziti na vašu zaradu. Trenutna faza vam nije preterano povoljna za posao. I sami ste izgubili volju da se borite, pa najbliži saradnici ne mogu da vas prepoznaju. Vi niste osoba koja bi poslove prepuštala slučaju. Sada niste spremni da nešto menjate. Ne brinite, ovo stanje je trenutno.

Ljubav

Na polju ljubavi ćete imati dosta ljubomore i nepoverenja u partnera. Moguće je i da vaše sumnje nisu tu bez razloga, odnosno da vam voljena osoba jeste dala povoda da budete posesivni i ljubomorni. Ako se pojavila treća osoba u vašem odnosu to je nešto što nećete lako rešiti. Vidi se da niste mogli da budete skloni tome i da prekinete emotivnu vezu ukoliko se sumnje vezane za preljubu ispostave tačne. To partneru daje prostora za dalje manipulacije. Ako ste slobodni, naredni period vam nije povoljan za početak nove emotivne veze. Moguće je da se nećete osećati dovoljno slobodno ili opušteno pred pripadnicima suprotnog pola i da će kod vas postojati sada neka doza stidljivosti i povučenosti. Teško se oslobađate i niste spremni za nova poznanstva. Poradite na sebi, kako ne bi propuštali prilike.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas takođe očekuje nepovoljna nedelja. Imaćete sklonost ka problemima na ovom polju. Slabe tačke su vam uglavnom vezane za urogenitalni trakt pa treba maksimalno da vodite računa kada je u pitanju bešika, jajnici, bubrezi, ali i kada se radi o zdravlju reproduktivnih organa treba da budete oprezni. Idite na redovne lekarske kontrole. Ako primetite bilo kakve nestabilnosti ili nove tegobe, nemojte da ih zanemarujete, već sve prijavite vašem lekaru kako bi na najbolji način mogao da vam pomogne. Tokom ovog perioda ćete biti skloni i promenama raspoloženja, oscilacijama, promenljivom stanju hormona i razdražljivosti takođe. Gubitak apetita takođe prati ovo stanje. Ne dozvolite da stanje pređe u anksioznost. Potrudite se da više računa vodite o svom zdravlju. Redovno posećujte lekara.

Savet

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put.

Foto: Printscreen/instagram

 

ŠKORPIJA

Posao

Na pomolu je jako dobra nedelja u kojoj ćete imati više sreće nego pre. Sada je pravi momenat da završite što više poslova, sa pozitivnim ishodom. Možda će biti opterećujeće, ali zadovoljstvo je vaše. Na polju finansija dolazite do većih priliva kao i do pozitivnih rezultata koje ste očekivali. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani i da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na poslu. Imate i dobre predispozicije da dođe do proširenja posla ili uvećanja zarade. Povoljna je nedelja i kada se radi o mogućem ostvarenju neke nove saradnje ili kada se radi o prilici da u pregovorima za neko poslovno partnerstvo dobijete podršku koja vam je neophodna. Okolnosti u kojima se nalazite će vam ići u prilog. Nadređeni imaju puno poverenje u vas i potpuno će vam prepustiti inicijativu. Odluka je na vama.

Ljubav

Na ovom planu ste spremni za nove susrete i za nova dešavanja. Ako imate emotivnog partnera mogli biste da mu budete maksimalno posvećeni tokom ove nedelje. Spremni ste da pokazujete svoja iskrena osećanja, nežnost kao i da svo svoje slobodno vreme posvetite osobi do koje vam je stalo. Osećate privrženost i iskrenu ljubav i uživate u svemu tome. Ako ste slobodni, jako vam je dobra ova nedelja za nova poznanstva. I sami ćete biti aktivni i spremni za nova dešavanja i promene na polju ljubavi. Neće vam biti teško da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Sigurni ste da će vam simpatija uzvartiti osećanja, ne razmišljate uopšte o tome da možete doživeti poraz. Osećanja su obostrana. Spremni ste za nova ljubavna dešavanja i za dobre promene! Slušajte svoje srce i intuiciju i nećete pogrešiti.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, dolazi vam period u kojem ćete imati manje tegobe vezane za pojavu alergija. Treba da vodite računa ako ste već do sada imali takve komplikacije. Izbegavajte sve faktore rizika i oko svega se posavetujte sa vašim lekarom. Moguće je da će vam i koža biti osetljivija u ovom periodu, pa da ćete biti skloni nekim iritacijama, crvenilu i upalnim procesima na koži, o čemu biste takođe trebali da povedete računa. Osetljivi ste na promenu vremena, pa ste skloni i virusnim infekcijama. Prate vas i problemi sa grlom, glasnim žicama. Ako budete uspeli da zaobiđete ove probleme, generalno ne biste trebali da očekujete neke veće komplikacije ili drastičnije promene. Ukoliko vodite računa o svom zdravlju imaćete mogućnost da održite stabilno stanje na ovom polju i da budete zadovoljni.

Savet

Ako morate birati između dva zla, uvijek birajte ono koje još niste isprobali.

STRELAC

Posao

Vas na poslovnom polju očekuje veliki broj dešavanja i generalno možete da budete veoma posvećeni obavezama, poslu i polju zarade. Imate zacrtane velike ciljeve i spremni ste da vredno radite kako bi vaša finansijska situacija mogla da bude bolja nego što je bila do sada. Spremni ste da posao ozbiljnije shvatite i da se više posvetite važnim obavezama koje čekaju na vas. Potrudite se da budete dobro organizovani kako bi uspeli da završite sve na vreme. Imate mnogo poleta i motivacije u sebi, pa vam poslovne obaveze sada ne padaju teško već ih sa odgovornošću i razumevanjem izvršavate. Imate osećaj da sve možete da završite bez napora, lagano, a da nakon toga ne osećate premor, iscrpljenost. Spremni ste na promene, očekujete i mogućnost napredovanja. Očekuje vas povoljna nedelja, bićete zadovoljni sobom.

Ljubav

Tokom prvog dela ove nedelje na ljubavnom polju nećete imati veće promene. U drugom delu nedelje dolaze na red nova emotivna dešavanja kod vas. Ako ste slobodni, može da vam se desi i neki flert preko posla ili zanimljiv susret sa novom osobom negde u blizini poslovnog okruženja ili na nekom javnom mestu. Ako ste zauzeti, odnos sa partnerom može da bude donekle poljuljan. Vama je sada jako važna stabilnost, dogovor i neki red u vašoj vezi. Ne želite odnos koji bi bio neizvestan iz bilo kog razloga. Moguće je da niste spremni da rizikujete u ljubavnom smislu i da od partnera na neki način tražite dokaz njegove ljubavi i  vernosti, koji on sada teško može da vam da. Nije vreme da insistirate na tome. Ukoliko niste spremni na strpljenje, najbolje je da se odlučite na razlaz. Za emocije ne postoji garancija.

Zdravlje

Očekuje vas nedelja koja može da vam donese pad imuniteta i manje probleme na polju zdravlja. Pred vama je period u kojem ćete biti oslabljeni i često skloni padu energije, osećaju umora i malaksalosti. Povedite računa o krvnoj slici i vidite da li možda postoji manjak gvožđa kod vas. Poradite na tome da se bolje i zdravije hranite kako bi mogli da ojačate svoj organizam. Raspitajte se kod nutricioniste na koji način možete da poboljšate svoje zdravlje. Tokom ove nedelje ćete biti skloni prehladama, problemima sa virusima, sa gripom, problemima sa upalnim stanjima, infekcijama, bakterijama, pa je važno da vam zdravlje bude u fokusu. Izbegavajte gazira, hladna pića, kao i alkohol kome ste skloni. Kada god možete odmarajte se i utopljavajte se. Povećajte unos vitamina i radite na tome da malo ojačate imunitet.

Savet

Nikad nećete biti sretni ako nastavite istraživati od čega se sreća sastoji. Nikad nećete živjeti ako budete tražili smisao života.

Foto: Youtube/Printscreen

 

JARAC

Posao

Dolazi vam period u kojem ćete na polju posla biti skloni tome da vodite glavnu reč. Sada možete dati svoj puni doprinos. Naravno, ne možete očekivati od saradnika da vas prate u vasim zamislima. Generalno na poslovnom polju ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme tokom ove nedelje. Situacija može da vam se odvija i bolje od onoga što ste očekivali. Pred vama je period koji vam donosi mmogućnost da na poslovnom polju budete na neki način rasterećeni i da se u svojoj koži osećate dosta bolje. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani i da ćete uspeti da ostvarite i dobre odnose unutar kolektiva u kojem radite. Može se reći da nailazite na osobe koje će vam biti u potpunosti lojalne, možete sa njima timski sarađivati, bez posledica. Generalno ćete biti zadovoljni poslovnim učinkom koji vam ova nedelja donosi.

Ljubav

Nastupa jako dobar period za mogućnost da vam se nova ljubav desi. Vi ste spremni da otvorite srce ka novim poznanstvima. Spremni ste da se zaljubite i da iskreno volite, želite da se pokrenete u emotivnom smislu i da se prepustite strastvenim dešavanjima koja vas očekuju. Srešćete osobu koja će vam odgovarati i koja će vam jako prijati. Početak nove veze je moguć veoma uskoro, a postoje velike šanse da upravo ta veza potraje na duže staze u budućnosti i da bude prilično stabilna. Do susreta može doći već pri večerašnjem izlasku u društvu prijatelja. Ako ste u vezi već ili u braku, sa voljenom osobom sada imate dosta bolji odnos nego što ste imali pre. Konačno, strpljenje i razgovori vođeni oko gorućih problema su urodili plodom. Moguće je da ćete planirati i zajedničko dete ili ćete biti spremniji za neke nove, važne i ozbiljnije korake.

Zdravlje

Očekuje vas period koji vam na polju zdravlja takođe donosi dobro stanje i sreću generalno. Ne bi trebali da očekujete veće komplikacije i probleme tokom ove nedelje. Imaćete priliku da ostvarite jednu stabilnu situaciju. Ovaj period vam je povoljan za regeneraciju i oporavak u slučaju da ste imali ranije neku intervenciju ili ste na bilo koji način lečili probleme iz prošlosti. Sada je dobar period da konačno stanete na svoje noge, da budete jači i energičniji nego do sada. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na polju zdravlja. Posvetite se reakreaciji, aktivnostima, koje će doprineti boljem očuvanju zdravlja. Povećajte unos vode! Ova nedelja vam donosi nov nalet veoma pozitivne energije u život. Posvetite se sebi, svojim bližnjima i potrudite se  da svoje pozitivno raspoloženje podelite sa njima.

Savet

Ako su ti potonule sve lađe, sjeti se da znaš plivati.

VODOLIJA

Posao

Generalno vam je povoljna nedelja koja dolazi, kada je u pitanju vaš posao. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće probleme i poteškoće na ovom polju. Možete da se nadate pozitivnom i stabilnom stanju. Može se reći da ste zadovoljni sobom, ali i finansijskim stanjem. Izgradili ste i određeni status u društvu. Znate na šta možete da računate kada je vaš posao u pitanju i zadovoljni ste time. Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće su manje tenzije ili nestabilnost, ali uz dovoljno smirenosti i posvećenosti sa vaše strane - možete sve da rešite. Očekuje vas faza koja vam donosi mogućnost da menjate mišljenje i donosite nove odluke u vezi privatnog posla. Uvek imate u mislima dva rešenja, načina izlaska iz bezizlaznih situacija. Vi ste spremni na iznenađenja, koja ostale mogu šokirati.

Ljubav

Ispod vaše maske nezainteresovanosti, zapravo čeznete za ljubavlju, potreban vam je osećaj sigurnosti i zajedništva. Ako imate partnera, tokom ove nedelje je povoljan period da provodite više vremena, da se dodatno zbližite, ali i da pokrenete temu po pitanju mogućeg zajedničkog života. Bili biste srećni i ispunjeni kada biste bili spremni na jedan tako važan korak, jer vama sada zaista jeste potrebna partnerova ljubav i podrška na svakodnevnom nivou i potrebna vam je stabilnost u ljubavi. Partner vam može biti snažna podrška po mnogim životnim pitanjima, kao i kada je poslovni aspekt u pitanju, ali i finansijski, takođe. Ako ste slobodni, imaćete šanse da vam se desi neko novo poznanstvo u drugoj polovini nedelje, ali je moguće da ćete prilikom tog poznanstva na početku biti malo pasivni ili nesigurni.

Zdravlje

U narednoj nedelji možete da očekujete solidno stanje na polju zdravlja. Osetljiv stomak bi povremeno mogao da vam pravi manje probleme, pa o tome treba da povedete računa jedino. Važno je da budete spremni da menjate svoj način ishrane i da generalno pazite kako se hranite. Izbegavajte unos namirnica koje se teško vare. Takođe brza, masna hrana možda pogoduje vašem trenutnom čulu mirisa i ukusa, ali deluje pogubno na vaš želudac, uopšte na organe za varenje. Proveravajte rok trajanja hrane koju kupujete i potrudite se da na ovom polju ne rizikujete. Ako vam nešto deluje sumnjivo nemojte to pojesti. Tokom ovog perioda možete da budete skloni i manjim problemima sa bešikom ili upalama u predelu bešike pa o tome takođe sada treba da povedete više računa - pogotovo ako ste već do sada imali takve smetnje sa zdravljem.

Savet

Život se može razumeti samo unatrag. Živeti se mora, ali samo unapred

RIBE

Posao

Očekuje vas period koji vam može doneti pozitivne prilike na polju posla. Spremni ste da na ovom polju budete veoma aktivni i da preduzmete nove korake koji će voditi do pozitivnih poslovnih promena. Dosta novih infromacija dolazi do vas i vi ih na pravi način možete iskoristiti kako bi ostvarili bolje poslovno stanje. Važno je da se ne izgubite u mnoštvu informacija koje neprekidno pristižu. Sačekajte nekoliko dana, kako bi se neke stvari isfiltrirale, da dođete do najboljeg rešenja. Tokom ove nedelje vas očekuju važni dogovori, pregovori i važna nova dešavanja koja se tiču posla. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite neki cilj koji ste sebi zadali i da će to u vama probuditi osećaj pobede i zadovoljstva. Imaćete mogućnost i za neko kraće poslovno putovanje, na kojem ćete ostvariti iznenađujuće dobar rezultat.

Ljubav

Vi ste spremni da otvoreno pokažete svoja osećanja i da o njima pričate. Ako imate partnera, ovo je period u kojem ćete mu pokazivati svoje emocije na razne kreativne načine. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni na nove ljubavne odluke, na romantična putovanja, izlete ali i na sve one sitne znakove pažnje koji vašem partneru mogu značiti i pokazati koliko vam je zaista stalo do njega. U slučaju da ste slobodni, tekuća nedelja vam je jako povoljna da upoznate novu osobu i da na nju ostavite dobar utisak. Na polju flerta sada pokazujete sve svoje najbolje osobine. Zanimljivi ste, uvek imate nove teme za razgovor i dovoljno ste provokativni da bi drugu stranu zainteresovali za nešto više. Partner može postati ozbiljno zainteresovan, jer mu nikada nećete dati potpune informacije o sebi. Imaće potrebu da vas što bolje upozna.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, bićete skloni sitnim smetnjama i manjim problemima. Moguće je da će vas pratiti kašalj, kijavica i manje tegobe koje su vezane za disajne puteve. Vlažno, hladno vreme loše deluje na vaše zdravlje. Pluća, kao i grlo mogu biti ugroženi. Može vam biti teži period ako ste generalno skloni alergijama ili ako ste skloni astmi. U svakom slučaju, ovo je faza u kojoj treba da obratite malo više pažnje na svoje zdravlje. Obavezno se obratite lekaru. Veći unos vitamina vam svakako neće škoditi. Važno  je da provedete i dovoljno vremena na svežem vazduhu. Očekuje vas nedelja u kojem će vam zdravlje biti promenljivo, pa ako postoje bilo kakve tegobe koje vas muče najbolje bi bilo da se oko toga na vreme detaljnije  posavetujete sa vašim lekarom ili farmaceutom. Savet stručnjaka će vam značiti.

Savet

Sreću nećete pronaći dok vam cilj ne postane jasan i uvijek pred očima.                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading