HOROSKOP ZA NEDELJU, 27 NOVEMBAR Ovna će zaprepastiti partnerove kritike, Škorpije će naići na iznenadne teškoće na poslovnom planu, mogućnost preloma, povreda za Vodolije
Foto: privatna arhiva

OVAN

POSAO: Preporuka je da se ne upuštate u preveliku filozofiju, jer vam to realno ne ide od ruke. Bolje se prihvatite konkretnih poslova koji trebaju biti obavljeni na vreme, a primedbe ostavite nakon obavljenih istih.

LJUBAV: Moguće je da partner veoma pažljivo analizira svaki vaš korak i potez, a nakon izvršene analize ima i šta da vam kaže! Dobijate brojne kritike i pomalo ste u neverici zbog toga. Niste to očekivali i pomalo ste zatečeni. Za sada ostajete bez komentara.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi danas, podložni bolnim i upalnim stanjima, pazite se.

BIK

POSAO: Da biste znali kako da postupite na dalje u vezi posla koji obavljate, potrebne su vam neke nove informacije. Ne možete da odlučujete o bilo čemu ako niste dovoljno obavešteni.

LJUBAV: Jasno pokažite voljenoj osobi sve ono što vam leži na srcu. Ako nastavite da potiskujete svoja osećanja, škodite jedino sebi, a niko drugi to ne primećuje.

ZDRAVLJE: Trenutno nema većih problema na polju zdravlja. Iskoristite ovaj dan za svoje omiljene aktivnosti. Prošetajte po lepom vremenu, iskoristite današnji dan za ativnosti koje prijaju vašem telu i duhu, ponajviše.

BLIZANAC

POSAO: Ako želite da ostvarite bolje poslovne rezultate, preporuka je da poslušate nečiji savet. Nemojte da budete preterano svojeglavi u momentima u kojim vam to ne ide u prilog.

LJUBAV: Ukoliko budete negde izašli večeras ili ako se nađete u nekom većem društvu, lako možete upoznati zanimljivu osobu koja će privući vašu pažnju na prvi pogled. Privlačnost je obostrana.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti kroz vodu i čajeve. Nemojte dopustiti da dehidrirate. Nemate potrebu za unosom vode, što šteti vašem organizmu. Neka flaša sa vodom bude stalno postavljena pored vas.

Foto: privatna arhiva

 

RAK

POSAO: Prećutkujete određene događaje, jer ste svesni da ih ne možete promeniti. Ipak, niste navikli da trpite bilo šta, pa je samo pitanje trenutka kada će sve izaći na videlo.

LJUBAV: Uspećete u svojoj nameri da sačuvate odnos koji imate sa partnerom. Niste nikada bili pristalica razvoda i važno vam je da bez obzira na sve, porodica ostane na okupu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o lošim navikama koje ste stvorili u prethodnoj fazi. Nervozni ste i zbog toga jedete u većim količinama. Pribegavate i noćnom otvaranju frižidera. Posledica je višak kilograma.

LAV

POSAO: Preporuka je da istrenirate sebe da budete malo spremniji na kompromise. Ako budete zahtevali da sve bude onako kako ste vi zamislili, možete izgubiti važnog poslovnog partnera. Pokušajte da nađete zajednički kompromis. Sigurno da imate još dobrih ideja, kako možete da izvučete za sebe korist.

LJUBAV: Kada budete poslušali svoje srce i kada budete uradili ono što osećate da je ispravno, nastupiće emotivno olakšanje i sreća. Zato je važno da ipak na prvom mestu slušate sebe.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku, moguće je da su se pojavili manji problemi.

DEVICA

POSAO: Svi su navikli na vašu skromnost, tako da vam nikako ne stoji da budete preterano razmetljivi. Mnogi se pitaju šta vam je danas i da li ste sada pokazali svoje pravo lice. Vi imate razne uspone i padove, koji rezultiraju upravo na taj način. Okolina samo nije navikla na vaše drugo lice.

LJUBAV: Prilično burno reagujete na neke sitnice kojima niko drugi ne bi pridavao veliki značaj. Partner vam zamera kako samo tražite razlog da dignete tenziju u vezi nečega. Priznajte sebi, da vam drama nekada prija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas, nema naznaka za zdravstvene probleme.

unsplash.com

 

VAGA

POSAO: Radite sve što smatrate da treba kako biste ostavili najbolji mogući utisak na poslovno okruženje. Ipak, i dalje niste uspeli da ostvarite baš sa svima dobre odnose. Sada vas to ne brine, jer je sva vaša pažnja usmerena na osvarenje važnog poslovnog cilja.

LJUBAV: Budite optmistični i samouvereni, osobu koja vam se dopada možete osvojiti mnogo lakše nego što mislite. Ona je jako usamljena, samo deluje distancirano zbog nesigurnosti.

ZDRAVLJE: Prolazna prehlada vam stvara manje probleme. Povećajte unos vitamina C. Pijte čajeve, tople napitke, unosite med sa đumbirom.

ŠKORPIJA

POSAO: Pojavile su vam se neke iznenadne poteškoće na poslovnom planu, ali vi ste dovoljno spretni i dovitljivi da biste mogli da ih prevaziđete. Na kraju rešavate sve probleme.

LJUBAV: Priželjkujete više nego što trenutni partner može da vam pruži. Pitate se u čemu grešite u odnosu sa njim, a zaključak treba da bude da ni partner ipak nije savršen. Samo se nameće pitanje da li je to ono što vi očekujete od njega i da li možete da tolerišete njegove postupke.

ZDRAVLJE: Važno je da redovno kontrolišete krvni pritisak. Mogući su manji problemi na tom planu.

STRELAC

POSAO: Mudro prećutkujete nečije kukanje i nastavljate sa svojom proverenom taktikom koja vas dovodi do uspeha. Niste navikli da sažaljevate manje uspešne saradnike, gledate sebe. Vaš interes je na prvom mestu, ali niste osoba koja bi nanosila štetu drugim saradnicima. Prosto, ne želite veće intimiziranje, vi ste solo igrač.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da možete da joj pružite podršku u trenucima u kojima je to za nju od presudnog značaja. Tokom ovog dana se sve vrti oko nje, ne oko vas.

ZDRAVLJE: Nervna napetost vam stvara probleme, povećajte unos magnezijuma na dnevnom nivou.

JARAC

POSAO: Isijavate samopouzdanje i pozitivno zračite na svoje kolege. Našli ste se u veoma povoljnim okolnostima u kojima se od vas očekuje samo da uzmete deo kolača.

LJUBAV: Vaš partner vam je odavno pokazao svoju ljubav i odanost, pa nikome nije jasno zašto i dalje nalazite razloge da sumnjate u to. Da li vi u suštini sumnjate u sebe?

ZDRAVLJE: Povećajte svakodnevni unos vitamina kroz kvalitetniju ishranu, koja će vam pomoći da ojačate svoj organizam. Unosite veću količinu vode, a smanjite broj cigareta, kao i unos alkohola. Okrenite se zdravoj ishrani.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

POSAO: Vaša okolina u ovom trenutku očekuje od vas previše. Potrudite se da ispunite bar deo tih očekivanja i dajte svoj maksimum kako biste neke važne stvari ipak priveli kraju.

LJUBAV: Odluka koju je doneo vaš partner vam ne uliva nadu da će veza opstati na duže staze. Imate utisak da će vas promene u odnosu samo još više udaljiti i da neće biti povratka. Vaša intuicija se pokazala do sada nepogrešivom. Ipak, ne donosite preuranjene zaključke.

ZDRAVLJE: Zdravlje je nešto bolje nego u prethodnim danima, ali i dalje treba da se čuvate. Obratite pažnju na saobraćaj. Postoji mogućnost preloma, povreda.

RIBE

POSAO: Postoji mogućnost da obnovite poslovni kontakt sa osobom koju ste davno otpisali... Možda ovaj put možete da nađete kompromis zarad zajedničkog profita.

LJUBAV: Potrudite se da obnovite bliskost koju ste nekada imali sa voljenom osobom. Važno je da radite na odnosu, ako ga zapostavite, onda ćete vremenom postati stranci. I sami ste toga svesni. Porazgovarajte sa partnerom, kako bi zajedničkim snagam uspeli da prevaziđete ovu krizu.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Razmislite o odlasku u spa centar ili saunu, priuštite sebi to zadovoljstvo.

 

Komentari (0)

Loading