HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 14. NOVEMBAR Trzavice sa voljenom osobom imaće Ovan, Škorpiji se okolnosti na poslu pogoršavaju, Rak je veoma osetljiv
Foto: GettyImages

OVAN

POSAO: U susretu sa saradnicima ćete biti prijatno iznenađeni njihovom ponudom da vam pomognu. Konačno se nalazite u prijateljski nastrojenom radnom okruženju. Imate osećaj da možete da se oslonite na pojedince, da imate potpuno poverenje u njih. Ipak, budite oprezni, jer nisu svi prijateljski raspoloženi prema vama.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati brojne trzavice i nesporazume sa voljenom osobom. Komunikacija vam nije dovoljno kvalitetna, morate da poradite na tome!  Razgovor može donetijasniju sliku o partnerovim osećanjima, kao i spremnost da učestvuje u poboljšanju vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem. reagujete na svaku sitnicu.

BIK

POSAO: Možete da da očekujete solidan dan na poslu. Imate dobre odnose sa nadređenim zahvlajujući tome što ste dovoljno disciplinovani i znate gde vam je mesto. Potpuno ste realni, poznajete sebe i svoje kvalitete, ali ne želite da napredujete gazeći druge.

LJUBAV: Koristite određene trikove kako biste testirali partnerovu naklonost prema vama. Namerno se udaljavate da biste videli koliko će se potruditi da vam se opet približi. Samo, nemojte preterivati, jer se možete razočarati.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu kičme vam mogu stvarati probleme. Budite pažljiviji prema sebi.

BLIZANAC

POSAO: Niste dovoljno skoncentrisani i potrebno vam je mnogo više vremena nego inače kako biste obavili najjednostavnije poslove. Ukoliko imate neodložne poslove, za koje je potrebna sigurna odluka, prepustite ih osobi u koju imae potpuno poverenje. Dan je povoljan samo za slučaj da ste umetnička duša.

LJUBAV: U naletu strasti i jakih emocija, ne možete da stvorite pravu sliku o voljenoj osobi. Uživajte dok ste zajedno, ali nemojte odmah da gajite prevelika očekivanja. Partner sada nije spreman za ozbiljan odnos.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 14. NOVEMBAR Trzavice sa voljenom osobom imaće Ovan, Škorpiji se okolnosti na poslu pogoršavaju, Rak je veoma osetljiv

Foto: GettyImages

 

RAK

POSAO: Možete očekivati potvrdan odgovor ako ste se nekoj dragoj osobi obratili za manju finansijsku pomoć. Možete da se uzdate u ljude kojima ste okruženi, sada su vam prijatelji najpotrebniji, kako zbog finansija, tako i zbog mudrih saveta.

LJUBAV: Određena reakcija koja je došla od strane vašeg partnera vas je neprijatno iznenadila i povredila. Smatrate da nije moralo sve da se odvija na taj način i prilično ste razočarani. Možda ste preuranjeno idelaizovali partnera, a usledilo je ružno buđenje.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas, pazite se.

LAV

POSAO: Nema razloga za brigu oko posla. Vaše radno mesto je sasvim stabilno, a posao koji obavljate radite na najboji mogući način. Možete biti veoma opušteni danas. Nema negativnih iznenađenja, niti razočarenja.

LJUBAV: Svaki slobodan trenutak želite da provedete u prisustvu voljene osobe. Prijaju vam duboki razgovori koje imate, kao i topli zagrljaji, ma ništa ne biste promenili! Partner je spreman da vam se maksimalno posveti.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kostima. Muči vas reuma,  potrebnu sam lagane, ali svakodnevne vežbe. Obratite pažnju na saobraćaj.

DEVICA

POSAO: Ceo dan ćete biti maksimalno aktivni na polju posla. Možete da očekujete malo teže okolnosti na poslu, kao i neke komplikacije, pa je potrebno da ozbiljno shvatite svoja zaduženja. Sada je važno da budete što posvećeniji onome što radite.

LJUBAV: Imate jaku želju da svoje emocije otvoreno pokažete voljenoj osobi, ali kada vam se pruži prilika za to - jednostavno zanemite. Ni sami ne razumete sebe u ovom trenutku.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Zanemarili ste kvalitetnu ishranu, uglavnom su to nekvalitetni, oskudni obroci. Unosite više vitamina i minerala.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 14. NOVEMBAR Trzavice sa voljenom osobom imaće Ovan, Škorpiji se okolnosti na poslu pogoršavaju, Rak je veoma osetljiv

Foto: Pixbay

 

VAGA

POSAO: Trudite se da sebi obezbedite što više slobodnog vremena. Trenutno niste preterano zainteresovani za posao i težak rad, pa se trudite da nekako pobegnete od obaveza. To svakako nije vaše prirodno stanje, pa je ovakva situacija prolaznog karaktera.

LJUBAV: Sasvim iznenada vam se pojavljuje mogućnost za novo poznanstvo sa osobom sa kojom možete imati veoma uzbudljivu emotivni vezu. Uživaćete u zajedničkoj avanturi!

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, puni ste pozitivne energije. Ona se prenosi i na vaše prijatelje, članove porodice, koji sa vama rado provode svoje slobodne trenutke.

ŠKORPIJA

POSAO: Nervozni ste i nestrpljivi da problem koji imate na poslu rešite što pre. Ukoliko nastavite da širite tenziju, možete da očekujete samo da se okolnosti pogoršaju. Sada je važno da pokažete mudrost i strpljivost. Isplatiće vam se!

LJUBAV: Ukoliko ste u nekoj neobaveznoj vezi, današnji dan vam je veoma zanimljiv. Tokom susreta, sa osobom koja vam se dopada, dolazi do nekih veoma intrigantnih trenutaka. Postaćete vrlo zainteresovani.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u stomaku usled loše probave. Mogući su i problemi sa opstipacijom creva. Na mukama ste!

STRELAC

POSAO: Zalaganje za nove i originalne ideje će vam se isplatiti danas. Možete da očekujete da će svi rado prihvatiti neki vaš predlog, dobićete priliku da ostvarite napredak. Sigurni ste u napredak i poboljšanje opšte finansijske situacije.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja deluje prilično samouvereno. Ne možete da skinete pogled sa nje i već postaje očigledno kakve namere imate. Uradite nešto po tom pitanju. Sada nije vreme da odustanete, jer ste je vrlo zainteresovali svojim otvorenim stavom.

ZDRAVLJE: Moguća prolazna kijavica tokom dana.

 

JARAC

POSAO: Priliv novca koji ste očekivali dolazi u poslednjem trenutku i samim tim, osećate veliko olakšanje. Ipak ćete uspeti da rešite neke probleme, iako se tome niste nadali. Ovaj dan će vam doneti olakšanje, jer ste izgubili svaku nadu u poboljšanje.

LJUBAV: Danas su vam prioritet poslovne i finansijske obaveze, pa niste previše posvećeni privatnom životu. Partner bi voleo da je drugačije, ali vi nastavljate po starom.

ZDRAVLJE: Pazite na to da ishrana bude redovnija. Preskačete obroke, nemate apetit, što vodi anoreksičnom stanju.

VODOLIJA

POSAO: Dan nije povoljan za početak novog posla, pa se potrudite da ipak sebe naoružate strpljenjem za tako nešto. Umesto toga, bolje obavite zaostale obaveze koje vas čekaju, a koje ste zanemarili zbog velikog obima posla.

LJUBAV: Imaćete veoma zanimljiv dan i lepe trenutke pored voljene osobe. Možete da očekujete toplu atmosferu i komunikaciju punu podrške i razumevanja.

ZDRAVLJE: Ne preporučuju vam se fizički teški poslovi. Opteretili biste kičmu, koja je vrlo osetljiva. Može lako doći do ukočenosti kako lumbalnog, tako i vratnog dela kičme.

RIBE

POSAO: Iako vas polako hvata nervoza, jer neke stvari ne možete da završite istog trenutka, pokušajte da se potrudite da ne požurujete ili forsirate bilo šta. Nagle odluke, mogu samo da pogoršaju postojeću situaciju.

LJUBAV: Vodite paralelne igre na polju ljubavi, pa tako možete računati na pažnju sa više strana. Ipak, najviše vam se dopada osoba koja takođe nije sasvim slobodna i tu problem nastaje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Nervozni ste i napeti zbog problema koji vas prate na poslovnom polju. Nađite način kako da se opustite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading