Niko ne može da im odoli: Najfatalniji horoskopski znaci
Foto: Shutterstock

Bik

Znak koji je poznat po svojoj senzualnosti. Bikovi su rođeni sa namerom da vas obore sa nogu. Oni žive za fantaziju, spremni su za nova i smela iskustva i vole sve što ima veze sa romantikom. Druge uvek drže radoznalim i ostavljaju ih da žele još.

Činjenica da Bik zna šta želi i ne plaši se da krene za tim je ono što ga čini najseksepilnijim horoskopskim znakom u sobi.

Rak

Možda se teško otvaraju, ali su sjajni u flertovanju i sposobni su da svojom nežnom pojavom osvetle prostoriju. 

Njihova energija neosporna je koliko je zarazna i često ostavlja drugu osobu da pocrveni i ostane bez teksta. Oni jednostavno mogu da pojačaju toplotu u prostoriji svojim čistim šarmom i harizmom.

Strelac

Glavna stvar u vezi Strelčeva je u tome što se nikada ne mogu lako zavesti i retko kad i sami zavode. Ipak, na ljude ostavljaju utisak kojeg se jako teško otarasiti.

Nazovite to njihovim samopouzdanjem, pozitivnom aurom ili jednostavnom činjenicom da njihova količina ljubavi nadoknađuje umanjenu sklonost misterioznom flertu, Strelac će uvek biti zapanjujuće privlačan.

Vodolija

Postoje zgodni ljudi, a postoje i oni zbog kojih ćete se osetiti toliko vruće kao da ste se našli licem u lice sa sunce.

To je Vodolija za vas, vrhunski stimulator. Spontani su, zabavni i puni su života, nećete samo želeti da im se pridružite već i da budete oni.

Škorpija

Najfatalniji znak u astrologiji. Poznati su po tome da začine stvari i te kako, Škorpije imaju reputaciju što imaju stav i drskost u sebi i uvek su u stanju da vas ostave bez teksta! Nije ni čudo da se o njima uvek najviše priča posle svake zabave.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading