Svi imaju razlog: Zašto horoskopski znakovi raskidaju?
Shutterstock

Ovan

Neenergičnost. Postoje ljudi koji bi ceo dan proveli u krevetu, gledajući filmove ili serije. Ali, ako se takve osobe nađu u vezi sa Ovnom, problemi su neizbežni. Ovnovi ne podnose besposličenje, a ovakvo ponašanje smatraju gubljenjem vremena.

Bik

Nestrpljivost. Bikovi su temeljni, pa vole da odvoje vreme za donošenje odluka. Ukoliko ih požurujete i ako imaju osećaj da su pod pritiskom, vi ćete biti prva stvar koju će odstraniti iz jednačine.

Blizanci  

Nekomunikativnost. Slaba komunikacija je problem za svaku vezu, ali za ljude koji su rođeni u znaku Blizanaca, jednostavno je nedopustiva. Za njih, nedostatak komunikacije ujedno je i nedostatak ljubavi.

Rak

 Bezosećajnost. Poznati kao veliki emotivci, Rakovi ne podnose da budu neko ko ne pokazuje dovoljno osećanja ili saosećanja prema drugoj strani. Hrane se osećanjima, a ako su gladni nečega što im je najvažnije, ostaviće vas bez razmišljanja.

Lav

Nezainteresovanost za izgled. Lavovi nisu površni, ali vole da izgledaju doterano. Ako su u vezi sa osobom koja potpuno zanemaruje svoj izgled, njihova ljubav neće dugo potrajati.

Devica

Površnost. Ako niste sposobni za vođenje dubokih i kompleksnih razgovora, a jedina interesovanja su vam gledanje televizije i trošenje para, nećete dugo opstati u vezi sa jednom Devicom.

Škorpija

Nepouzdanost. Ako Škorpiji obećate da ćete nešto uraditi, a zatim to ne uradite, izgubićete njeno poverenje. A, posle nekoliko neispunjenih obećanja, izgubićete i nju.

Strelac

Nesigurnost. Strelčevi su samouvereni i veoma sigurni u sebe. Za partnera žele nekoga sličnog sebi, a brzo gube interesovanje za sve druge koji nemaju pomenute karakterne osobine.

Jarac

Pretvaranje. Glumljenje nečega što zaista niste vi, neće dobro proći kod većine horoskopskih znakova. Ali, niko to neće tako ozbiljno shvatiti kao Jarac. Kada shvati šta tačno radite, poželeće da vas se oslobodi istog momenta.

Vodolija

Nedostatak tolerancije. Vodolije su otvorene i pune razumevanja, a drugima dopuštaju da žive onako kako žele. Zbog toga, zameriće vam svaki pokušaj da nešto ocenjujete kao pogrešno, samo zato što se to vama lično ne dopada.

Ribe

Zloba. Niko ne voli loše ljude, ali već na prvi znak zlobnog ponašanja Ribe će otploviti u drugom pravcu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading