HOROSKOP ZA UTORAK, 4. OKTOBAR Bika čekaju srećne okolnosti na poslu, Vodolija pogrešnim potezom ostaje bez novca, Ribama se vraćaju problemi sa bubrezima
Foto; iStock-Getty-Images

OVAN

POSAO: Očekuje vas veoma dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Strelca. Današnji dan će vam biti veoma povoljan za brojne sitne obaveze koje ste imali u planu.

LJUBAV: Niste previše fokusirani na svoje polje emocija, što je sasvim uredu. Distancirali ste se i malo više posvetili nekim drugim stvarima koje su vam trenutno prioriteti.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina C, poradite na tome da unosite više voća i da ojačate svoj imunitet.

BIK

POSAO: Možete da očekujete veoma srećne i povoljne okolnosti na polju posla. Sve čega se budete dohvatili će vam ići od ruke, kao da uspeh jednostavno samo čeka na vas.

LJUBAV: Veoma lako se može desiti novo i zanimljivo, važno sudbinsko poznanstvo sa osobom koja će vam značiti na duže staze. Ako ste slobodni- ovo je idealan dan za novu ljubav!

ZDRAVLJE: Čuvajte se virusnih infekcija, moguće je da ste prilično osetiljivi u ovoj fazi.

BLIZANAC

POSAO: Povedite računa o tome da neko ne pokuša da vas izmanipuliše ili da ostavi neki sasvim pogrešan utisak na vas. Ukoliko se bavite privatnim poslom, brojne komplikacije su moguće.

LJUBAV: Ako ste u braku, današnji dan vam je veoma povoljan za odnose sa partnerom. Bićete maksimalno posvećeni jedno drugome iuživaćete u zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Mogući su malo ozbiljniji problemi vezani za organe za varenje.

HOROSKOP ZA UTORAK, 4. OKTOBAR Bika čekaju srećne okolnosti na poslu, Vodolija pogrešnim potezom ostaje bez novca, Ribama se vraćaju problemi sa bubrezima

Shutterstock

 

RAK

POSAO: Nemojte da verujete u sve što čujete. Može se desiti da vam neko namerno plasira pogrešne informacije i da samim tim možete stvoriti pogrešnu sliku o nekim dešavanjima.

LJUBAV: Niste napravili dobru procenu i ušli ste u konflikt sa voljenom osobom iako ona zapravo zaista nije kriva za problem koji ste umislili da postoji. Pokušajte da se saberete malo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za kašalj, pluća su vam veoma osetljiva.

LAV

POSAO: Nije povoljan trenutak za bilo kave rizike sa novcem, budite strpljivi. Potrudite se da uštedite neki dinar ako vam se za to ukaže prilika, kasnije ćete shvatiti koliko vam to znači.

LJUBAV: Potreban vam je predah od svega što se dešava u vašem ljubavnom životu. Moguće je da ste polako počeli da sumnjate i u emocije i namere vašeg partnera...

ZDRAVLJE: Ne jedite hranu nepoznatog porekla, proveravajte rok trajanja na svemu što kupite.

DEVICA

POSAO: Skloni ste pravljenju grešaka na poslu jer vam je koncentracija loša. Dajte sebi dovoljno prostora da napravite malo veću pauzu i predah kako biste se osvežili.

LJUBAV: Teško vam je da pređete preko svog ponosa i da priznate da ste napravili grešku.Ipak, ako to ne budete učinili, odnos sa partnerom može biti sve gori...

ZDRAVLJE: Nizak pritisak uzrokuje malaksalost i manje probleme sa nesvesticom.

VAGA

POSAO: Pokušajte da smirite svoje živce. Nervoza koju unosite u posao zbog sopstvene nesigurnosti, može da vam predstavlja veliki problem. Sve zavisi od načina na koji se postavite.

LJUBAV: Prija vam da budete malo izolovani od voljene osobe i od tenzije koju ste imali sa njom u prehodnom periodu. Uživate u svojoj samoći ili provodite vreme sa prijateljima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za psihu i emocije, na tom polju ste nestabilni.

HOROSKOP ZA UTORAK, 4. OKTOBAR Bika čekaju srećne okolnosti na poslu, Vodolija pogrešnim potezom ostaje bez novca, Ribama se vraćaju problemi sa bubrezima

Foto; iStock-Getty-Images

 

ŠKORPIJA

POSAO: Polako ste počeli da uviđate da neke stvari nisu onakve kakve su se učinile da jesu na početku. Sada je vreme da napravite potpuno novi plan za svoju poslovnu situaciju.

LJUBAV: Nema potrebe da brinete previše zbog trenutnog stanja na ovom polju... Nova zanimljiva dešavanja vas očekuju veoma brzo i uživaćete u tome!

ZDRAVLJE: Osetljivi nervi, čuvajte se povreda i mogućih istegnuća ligamenata, mišića itd.

STRELAC

POSAO: Potrebno je  da prihvatite one odgovornosti koje vam vaši nadređeni nameću kao prioritet. U nekim situacijama je neophodno da se prilagodite autoritetu.

LJUBAV: Novo poznanstvo vam može desiti sasvim iznenada u bliskom okruženju. Možete da očekujete neobična dešavanja sa novom osobom, jedno sasvim drugačije iskustvo!

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje, priuštite sebi odlazak u neki spa centar.

JARAC

POSAO: Ukoliko sarađujete sa inostranstvom moguće je da ćete naići na neke manje komplikacije. Povedite računa o problemima koji bi mogli da uključuju papirologiju.

LJUBAV: Otklonite svoje kočnice i imaćete sasvim drugačiju situaciju na polju ljubavi. Potrebno je da budete malo opušteniji i fleksibilniji inače nećete nikada biti srećni.

ZDRAVLJE: Izbegavajte prejedanje i loše navike koje imate po pitanju ishrane.

Žizrl Bundšen

EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

 

VODOLIJA

POSAO: Ne preporučuje vam se da danas ulazite u bilo kakve novčane transakcije kako ne bi došlo do grešaka ili gubitaka. Ako ikako možete odložite sve što je važno, a tiče se novca.

LJUBAV: Polako razmišljate o tome da probate nešto drugačije, da promenite partnera. Više nemate iste emocije koje ste imali na samom početku i sve u vama žudi za promenom!

ZDRAVLJE: Osetljiv krvotok, mogući su i problemi vezani za cirkulaciju.

RIBE

POSAO: Preporuka je da pokrenete inicijativu oko poslovnih promena koje će vam ići u prlog. Nemojte samo da stojite po strani i da ćutite, izborite se za sebe i svoja prava!

LJUBAV: Smatrate da je vaša voljena osoba ušla u veoma lošu fazu u kojoj nema dovoljno samopouzdanja i pokušavate da joj pomognete na neki način.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima. Ukoliko ste već imali pesak ili kamen- tegobe vam se vraćaju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading