HOROSKOP ZA PETAK, 16. SEPTEMBAR Strelca očekuje poslovni uspeh, Vaga će imati problema u braku, a Bik mora hitno kod lekara
Foto: Pixabay

OVAN

POSAO: Pokušajte da poradite na svom samopouzdanju. Osećate nesigurnost, povlačite se u sebe. Nema razloga da se osećate inferiorno u susretu sa saradnicima. Poradite na tome da sebe izgradite i da se dodatno edukujete.

LJUBAV: Primetili ste jednu veoma zanimljivu osobu pred kojom želite da ostavite najbolji mogući utisak. Nemojte da glumite nešto što niste. Potrudite se da je osvojite spontanošću.

ZDRAVLJE: Bez većih promena na ovom polju tokom današnjeg dana, možete se opustiti. Odmarajte družeći se sa prijateljima ili čitajući neku dobru knjigu.

BIK

POSAO: Potrudite se da sačuvate dobar ugled koji ste uspeli da steknete tokom proteklih godina, nemojte sve da stavljate na kocku zbog neke beznačajne sitnice koja je prolazna. To bi bio potpuno bespotrebni rizik, koji bi mogao narušiti vaš ugled.

LJUBAV: Bićete zadovoljni emotivnom situacijom. Možete da računate na to da ćete sa voljenom osobom postići kompromis. Sada konačno lakše dišete! Posumnjali ste u njegova osećanja.

ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak redovno, kao i stanje vezano za holesterol i trigliceride. Smanjite unos masne brze hrane.

BLIZANAC

POSAO: Uz pomoć ljudi iz vaše bliske okoline možete lako da realizujete svoje poslovne interese. Potrudite se da održavate kontakte koji su vam važni, ne ispuštajte ih! Veoma će vam značiti osobe od ugleda, sa kojima možete i nadalje uspešno sarađivati.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja! Nema potrebe da krijete svoju naklonost ka jednoj osobi, ona želi isto što i vi! Potrudite se da napravite prvi korak!

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom planu. Posvetite se sebi i zdravim navikama do maksimuma! Aktivirajte svoje telo vežbajući ili plivajući u vreme ovih lepih septembarskih dana.

RAK

POSAO: Imate jasne ciljeve koje ste sebi odredili i ne želite nikome da dopustite da to na bilo koji način ugrozi. Svesni ste da sada najviše stvari zavisi od vas i načina na koji se postavite.

LJUBAV: Moguće je da vaš partner smatra da ste počeli da ga zanemarujete zbog posla. Objasnite mu da vam je i dalje stalo do njega, samo trenutno imate dosta obaveza. Intimno ste svesni da posao i privatan život ne smete mešati.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom, kao i da nedostatkom koncentracije u drugom delu dana. Nemojte trpeti bol, presecite ga odgovarajućim lekovima.

LAV

POSAO: Svoju poslovnu taktiku ćete lako realizovati uz prave informacije koje imate. Dobili ste veoma važne podatke od jedne osobe u koju imate poverenja. Pokažite joj svoju zahvalnost. Odužite joj se uključivanjem u neki od sledećih poslova.

LJUBAV: Potrudite se da ispunite datu reč. Ukoliko budete prekršili obećanje koje ste dali partnetu, kasnije zbog toga, možete imati velikih problema. Ostanite pri onome što ste rekli.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa, mogući su malo veći problemi sa zubima. Duže vreme niste posetili zubara, moguća je upala.

DEVICA

POSAO: Biće vam potrebno malo više vremena da se prilagodite novim dešavanjima koja su se pokrenula na poslovnom planu. Pripremite se da menjate veći deo svojih planova. U poslu ste navikli da morate imati uvek neki rezervni plan. Nikada se ne možete oslanjati na jedan projekat.

LJUBAV: Ne možete da se pomirite sa tim da vaš emotivni partner nema dovoljno poverenja u vas, iako se maksimalno trudite da se pokažete kao idealna osoba u njegovim očima.

ZDRAVLJE: Prilično ste uznemireni, ali ne znate ni sami koji je razlog za to. Pokušajte da smirite živce.

VAGA

POSAO: Potrudite se da kritike koje budete dobili na svoj račun iskoristite na najbolji mogući način. Prihvatite ih na najbolji način, ne dozvolite da vaš ego prevlada. Nemojte da ulazite u rasprave, nego se potrudite da stvarno naučite nešto novo.

LJUBAV: Posvetite se rešavanju problema koje imate u braku ako ne želite da kasnije postane prekasno. Potrebno je da se u pravo vreme posvetite pravim stvarima da bi došlo do pomaka.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa gorušicom, izbegavajte preteran unos kofeina. Takođe vam smetaju mlečni proizvodi, sirevi, izbegavajte unos tih namirnica ili ih svedite na najmanju meru.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne dozvoljavate sebi da pokažete zabrinutost, ali u dubini duše sumnjate u neke svoje odluke. Primetili ste da su neke komplikacije na pomolu, pa pravite novu taktiku.

LJUBAV: Ne prija vam to što je partner u nekim situacijama dominantniji od vas, sujeta vam je ugrožena. Pokušajte da se ne opterećujete tako površnim načinom razmišljanja, jer on ne razmišlja na sličan način.

ZDRAVLJE: Problemi sa kožom su mogući, kao i sa alergijama. Prilično ste osetljivi. Negujte svakodnevno svoj ten, posavetujte se sa dermatologom, zbog osetljivosti kože.

STRELAC

POSAO: Rado ćete saslušati svaki predlog i preporuku koju možete da dobijete. Želite da pravite pozitivne promene, a nove ideje su vam neophodne. Cenite mišljenje svojih saradnika. Funkcionišete kao tim.

LJUBAV: Partner će biti veoma prijatno iznenađen ako mu budete otvoreno pokazali svoje emocije. Možete da računate na sreću i zadovoljstvo na ljubavnom planu! Slobodni imaju mogućnost novog poznanstva preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Osetljiv je grudni koš, mogući su manji problemi sa tahikardijom. Obavezan je odlazak kod kardiologa. Uradite eho srca.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete malo veće troškove, nestabilnost na finansijskom planu ili će vam neki stari dug doći na naplatu. Stanje na vašem računu se drastično smanjuje. Bili ste prilično neoprezni, troškarili ste preko svojih mogućnosti.

LJUBAV: Reagujete preosetljivo na neke sitne zamerke koje vaš partner ima za vas. Umesto što se durite, pokušajte da razmislite o tome gde grešite. Poradite na sebi.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa povišenim temperaturom, najbolje bi bilo da se danas ne forsirate previše. Odležite ovaj vikend u krevetu, kako biste se do ponedeljka potpuno oporavili.

VODOLIJA

POSAO: Biće vam potrebno mnogo snalažljivosti i prilagođavanja kako biste uspeli da ostvarite napredak na polju posla. Imate velike ambicije, ali ne i dovoljno strpljenja da ih ostvarite.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba od vas očekuje da pokrenete inicijativu po nekim pitanjima, da nešto promenite. Ako ostanete preterano pasivni možete je duboko razočarati. Potpuno ste se opustili, očekujete od partnera da on isključivo donosi odluke.

ZDRAVLJE: Hronični problemi su naglašeni tokom današnjeg dana, pazite se. Ukoliko ste skloni alergijama, pokušajte da boravite manje na otvorenom prostoru, u prirodi.

RIBE

POSAO: Moguće je da će neke vaše reči biti pogrešno protumačene. Pazite kako se izražavate, jer se bukvalno sve može na neki drugačiji način prevesti. Nekada ne umete da se kontrolišete, a već imate dovoljno životnog iskustva, koji vam govori da tako nešto ne biste smeli sebi da dopustite. Ne stvarajte sebi nove komplikacije.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nešto skriva od vas, ne znate na koji način da se postavite kako biste otkrili u čemu je stvar. U vama se ponovo bude strahovi i nesigurnost...

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi su mogući, potrudite se da se posvetite meditaciji. Opustite se i na neki drugi način.

Komentari (0)

Loading