Obožavaju da koketiraju: Tri horoskopska znaka koja uvek flertuju
Foto: Shutterstock

Škorpija

Misteriozna Škorpija nije daleko od toga da sakrije svoj trenutni ljubavni status samo kako bi očarala novog ljubavnika. Ona bi bez ikakvih problema i vešto uspela da izmanipuliše novom osobom, sve dok ne odluči šta ili ko joj najviše odgovara. Ipak, svesna je da to nije fer prema drugima, a romansa sa Škorpijom je poznata po tome što najčešće dovodi do slomljenih srca onih koji su sa njom. Uživa u tome da flertuje, a to najčešće radi oštrim pogledom.

Jarac

Kao znak koji je po prirodi izuzetno radoznao, ovaj horoskopski znak je izuzetno zaintrigiran idejom o potencijalnoj romansi. Dakle, čak i kada su u posvećenoj vezi, ako neko sa strane izrazi interesovanje za njih, oni će se automatski "aktivirati" i uzvratiti. Čak su u stanju da oni pokrenu inicijativu, ali ne žele da uđu u ozbiljan odnos, jer se ne odriču tako lako veze u kojoj su. Ovo može biti izuzetno zbunjujuće za osobu koja sa njima stupi u flert.

Strelac

Strelac u velikoj meri stiče samopoštovanje na osnovu tuđih mišljenja, saradnika i prijatelja. Samim tim, teško im je da izbegnu povremeni flert uprkos tome što su u vezi. Iako možda ne žele da to podignu na viši nivo, lice im se ozari kada znaju da su i dalje poželjni. Ne vide problem u tome da upoznaju osobu koja je zaljubljena u njih, a čak mogu da postanu i bliski prijatelji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading