Nežne duše: Četiri najemotivnija horoskopska znaka
Foto: Shutterstock

Ovan

Možda deluju veoma žestoko i snažno, ali ispod te čvrste spoljašnjosti krije se veoma osetljiva i emotivna osoba. Oni imaju tendenciju da brzo reaguju na žestoke rasprave. Možda će izgledati kao da su veoma tvrdoglavi, ali Ovan će otići u sobu da tiho zaplače i oseća se razočarano.

Rak

Oni su jedan od najemotivnijih i najosetljivijih znakova u celom svetu. Oni smatraju osećanja i emocije od velike vrednosti. I zato, veoma vode računa da niko ne bude povređen njihovim rečima i delima. Međutim, Rakovi se lako povređuju, ali im bol ne smeta jer smatraju da je to deo njihovog rasta i procesa zarastanja.

Vodolija

Vodolije su introvertni i često veoma stidljivi. Ne otvaraju se lako ljudima. Uzimaju vreme jer se plaše da će biti izdani i povređeni. Ne mogu lako da podnesu bol. Oni bi takođe mogli da isplaču reke ako ih neko malo kritikuje.

Ribe

Ne plaše se da osete. Veoma su osetljivi na emocije, ali to ih ne sprečava da dožive najslađe i najbolnije emocije u životu. Oni takođe mogu biti veoma ranjivi u određenim situacijama, ali Ribe mogu sve to da podnesu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading