POČINJE PERIOD LJUBAVNOG PREPORODA Astrolog Veličković otkriva koga će pogoditi Amorova strela
Foto: Shutterstock

"Ono što će obeležiti ovu nedelju to je Venera koja će za dva dana ući u znak Lava - počinje doba velikih letnjih ljubavi, jednog ljubavnog ludila. Venera je tu ekspesivna, moćna, želi da se prikaže. To je period iz kojeg ćemo pamtiti neke stvari vezane za emotivni život." - istakao je astrolog Dušan Veličković u emisiji 150 minuta.

Kada je reč o horoskopskim znakovima, evo u čijem horoskopu astrolog Dušan Veličković napominje da će doći do procveta ljubavi i poboljšanja partnerskih odnosa:

"Devicama je dobar period za započinjanje novih stvari, a ovaj period za sudbinske ljubavi, sudbinske susrete. Drage Device, budite otvorene, gledajte oko sebe i pazite da nešto ne propustite, nešto fantastično vam sprema nebo. Još jedan znak očekuje ljubav, pa slobodne Vage bi mogle da nađu ljubav na poslu i preko posla, spoje lepo i korisno, i ovaj period može da im bude jako zanimljiv i fantastičan.

Za Strelčeve dinamika je nestala iz partnerskih odnosa, mnogo im je lepša faza života. Jupiter u polju sreće, to je najbolja pozicija koja može da se zadesi. Ovih dana Mesec im je doneo neko lepo emotivno raspoloženje i neke lepe stvari vezane za partnerske odnose.

Jarčevi koriste ovaj period da uživaju, venčaju se, da uživaju u ljubavi, prave planove sa svojom drugom polovinom, i oni koji su u braku i emotivnoj vezi, hoće da prošire svoj biznis i posao, da dobiju neko unapređenje, za šta im je period fantastičan.

Ribama je Venera u petom polju, polju ljubavi - uživajte punim plućima, nebo vam je naklonjeno. Merkur u polju partnerstva vam daje možda utisak da vam je partner malo egoista, da misli malo više na sebe, nego na vas. Ali to je optička varka - voli vas, samo se pravi." - zaključio je astrolog Dušan Veličković.

Komentari (0)

Loading