HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU Lavovi će imati sukob na poslu, Ovnovi i Vage priliv novca, a Rakovi nesparuzume u porodici
pixabay

Ovan

Na poslu će vam nedostajati kreativnosti. U ljubavi pokušavate da skrijete osećanja i možda da mnaipulišete partnerom - ovo neće doneti dobre voibracije. Ipak, ako nastavite da se trudite u polju karijere, uprkos preprekama, možete ostvariti značajan finansijski uspeh.

Bik

Za mnoge Bikove ova nedelja će doneti povoljne promene. Bez mnogo truda, situacije će se okrenuti u vašu korist, a problemi će se sami rešavati. U stvari, ovo je prirodan rezultat prethodnih radova. Na ljubavnom planu mogu se pojaviti problemi jer ćete teško nalaziti balans između ljubavi i posla. Imaćete izazove ako radite u timu, shvatićete da nekim ljudima ne možete da verujete.

Blizanci

Mnogi Blizanci baviće se prošlim iskustvima. Želećete da preispitate svoj život, ali ako živite u prošlosti, to vas može sprečiti da idete napred. Imate priliku da posetite neka nezaboravna mesta, da se sastanete sa davno zaboravljenim prijateljima. U vašem ličnom životu, promene će morati malo da sačekaju. Posao će doneti borbu, kao i situacije u kojima morate na najteži način da branite svoje mišljenje. Za vas će ovo biti prilika da prevaziđete sebe.

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU Lavovi će imati sukob na poslu, Ovnovi i Vage priliv novca, a Rakovi nesparuzume u porodici

Foto: Shutterstock

 

Rak

Očekuje vas novi period u životu - sumiraćete rezultate prošle godine i postavljajući nove zadatke. Imaćete osećaj neke strepnje, težine od postojeće odgovornosti. Zdravlje neće doneti probleme, a u porodičnom ili ličnom životu biće neophodno rešiti hitne nesporazume. Posao će doneti dobre materijalne koristi, posebno onim Rakovima koji su na rukovodećim pozicijama ili su povezani sa finansijskim tokovima.

Lav

Morate pronađi izlaz iz problema. Imaćete sjajne prilike i perspektive da izbegnete rizik. Na polju ljubavi moguće su svađe koje mogu pomeriti temelje veze. U profesionalnom smislu, nedelja će doneti borbu sa konkurentama - motiviše vas takmičarski duh. Preporučljivo je da se uzdržite od rasprava na poslu - u timu ima onih koji mogu situaciju da okrenu protiv vas.

Devica

Vreme je da završite važne stvari koje su nekada započete. Bićete testirani na snagu i samopouzdanje. Ponekad će vam se činiti da je teret odgovornosti prevelik i želite da ga odbacite, zaboravljajući na posledice. Ali ovo ne bi trebalo da radite. Ova sedmica nije povoljna za novi posao. Moguće su uspešne poslovne saradnje i službena putovanja. Ako ste u vezi, postoji rizik od svađa, možda čak i raskida - potrudite se da pronađete zajednički jezik.

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU Lavovi će imati sukob na poslu, Ovnovi i Vage priliv novca, a Rakovi nesparuzume u porodici

pixabay

 

Vaga

Posetićete neke nove događaje, ali i naučiti razne stvari. U odnosima će početi prevazilaženje negativnih trendova, postoje šanse da se sve vrati u normalu. Za one koji su napustili vezu, postoji period emocionalnog oporavka i šanse za romantični sastanak. U poslu biste mogli da pronađete kolegu ili partnera sa kojim možete puno ostvariti. Prati vas i uzlazni trend kada je reč o novcu.

Škorpija

Morate preuzeti odgovornost za obećanja koja ste dali. Takođe, preporučljivo je da se u ovom periodu ne obavezujete novim obavezama. Usamljene Škorpije očekuju flert i sastanci. Porodične Škorpije biće iznenađene pojačanim znacima pažnje srodnih duša. Posao i finansije neće donositi probleme. Kreativni ste i to pokazujete novim idejama na svakom polju života.

Strelac

Strelčevi će ove nedelje biti razočarani što će morati da odloži realizaciju planova, projekata i rešavanje dugogodišnjih pitanja. Sve će to biti urađeno, ali ne u bliskoj budućnosti. Zato ne treba trošiti energiju i emocije na nešto što je trenutno nemoguće dobiti. Ne zaboravite da budete strpljivi i priuštite sebi šetnju prirodom. Porodični Strelci će verovatno pokazati neku neozbiljnost u pogledu budžeta, može doći do spontane i nepotrebne potrošnje. U profesionalnom polju čekaju vas prijatne emocije, nagrade za prethodni rad i mogućnost da malo smanjite opterećenje.

Jarac

Jarčevi će osetiti neobičnu želju da meditiraju, pobegnu od zemaljskih problema i briga i urone u svet opuštanja, mira, radosti. Kada se pojave profesionalni problemi posvetićete se tome vrlo samouvereno. Ovo je sedmica kada jačate svoje sposobnosti, energiju i pronalazite neke davno sakrivene talente u sebi.

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU Lavovi će imati sukob na poslu, Ovnovi i Vage priliv novca, a Rakovi nesparuzume u porodici

Foto: Pixbay

 

Vodolija

Moguće je da će vas ove nedelje pratiti blago nezadovoljstvo i loše raspoloženje. Iako je izazovno, partner vam može pomoći da prevaziđete svaku krizu i vratite osmeh na lice. Profesija i finansije neće mnogo trpeti, jer će profesionalno Vodolije moći da iznesu logiku i svoju izuzetnu inteligenciju u prvi plan. Ne plašite se da predstavite svoje ideje - moguće je da će se mnoge od njih pretvoriti u vredne projekte.

Ribe

Ribe će biti pomalo svojeglave i nesigurne. Mogu se aktivirati nesvesne emocionalne reakcije na događaje koji su u toku, što Ribe ne mogu da objasne ni sebi ni drugima. U porodičnom životu ćete pronaći mir, ali to će biti daleko od potpune harmonije. Rad će doneti nagrade zaslužene poštenim i odgovornim radom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading