HOROSKOP ZA SREDU, 15. JUN Vodolije čeka poveći priliv novca, Jarčeve zanimljivo poznanstvo, Vage rešavanje bitnog problema
Shutterstock

Ovan

Posao: Povoljan period za nezaposlene Ovnove, jer mogu da dobiju posao u struci i to dobro plaćen. Finansijska situacija se kreće uzlaznom putanjom i ima tendenciju dugoročne stabilizacije. Započećete privatni biznis sa prijateljima. Ovnovi rade na novom početku.

Ljubav: Ovaj period donosi vam prevazilaženje starog problema u odnosu s partnerom. Međutim, ukoliko budete nedosledni u ponašanju, to može ponovo probuditi sumnju između vas, pa mogu početi rasprave. Potrudite se da to rešite na vreme.

Zdravlje: Izbegavajte slatkiše, kilogrami se lako gomilaju.

Bik

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju privatnog biznisa doneće vam uspeh kroz kreativne ideje. To znači da je situacija sazrela i da će sada vaše ideje naići na pozitivne reakcije i podršku. Finansijska situacija se poboljšava. Početak rada na novom projektu.

Ljubav: Ovaj dan može da vam donese nesporazume sa partnerom, jednostavno kao da ne postoji volja za tim da se postigne dogovor. Slobodnim Bikovima slede dobre prilike da sretnu i upoznaju svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Izbegavajte hladne napitke, kao i gazirane sokove.

Blizanci

Posao: Raspored planeta može vam doneti dobru energiju i elan, pa u ovom periodu možete ostvariti mnogo više nego inače. Uspeh ćete u ovom periodu postići kroz kreativna zanimanja i prosvetu. Vaša finansijska situacija će se poboljšati.

Ljubav: Blizanci mogu da očekuju period harmonije u komunikaciji sa partnerom, jer su uspeli da prevaziđu stare razlike u stavovima. Vaš odnos je krajnje otvoren i zato će uslediti period dalje harmonizacije. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Glavobolja, koja može preći u migrenu.

HOROSKOP ZA SREDU, 15. JUN Vodolije čeka poveći priliv novca, Jarčeve zanimljivo poznanstvo, Vage rešavanje bitnog problema

Shuterstoock

 

Rak

Posao: Nepovoljan period za pregovore sa firmama iz inostranstva. Posebno bi trebalo da se čuvate u razgovoru s nadređenima, jer ne trpite rad pod pritiskom, pa su mogući verbalni konflikti. Ključ uspeha u potpunosti je u ispravnom zauzimanju stava. Finansije idu nabolje.

Ljubav: Povoljni aspekti tokom ovog perioda mogu da donesu harmoniju u odnos s partnerom. Pred vama je uspešno ostvarenje važnog zajedničkog cilja. Planirate putovanje. Slobodni Rakovi mogu da započnu vezu s jednom osobom, a da se ubrzo nakon toga razočaraju.

Zdravlje: Anksioznost.

Lav

Posao: Povoljan aspekt u vašem polju finansija doneće vam početak rada na nekom velikom poslu ili radnom projektu. Poći će vam za rukom da ostvarite vašu originalnu ideju koja će vas učiniti konkurentnim. Ključ vašeg finansijskog uspeha u ovom periodu sastojaće se u vašoj inovativnosti.

Ljubav: Razmirice s partnerom, kao i potpuno različiti stavovi o bitnim stvarima, obeležiće ovaj vikend. Međutim, uspećete da krenete u ostvarenje zajedničkog poduhvata koji će vam rešiti  egzistencijalne probleme. Slobodni Lavovi mogu da se upuste u neku tajnu vezu.

Zdravlje: Nervoza.

Devica

Posao: Device se nalaze u svom elementu. To će vam doneti pozitivnu energiju na poslovnim sastancima i na početku novog posla ili rada na novom projektu. Potpisivanje dugoročnog ugovora.

Ljubav: Device  koje su u vezi  prolaziće kroz period krize poverenja između njih i partnera. Moguće su situacije u kojima ćete uloviti nedosledne izjave partnera i po tome zaključiti da partner jednostavno nije iskren. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivu Škorpiju ili Ribu.

Zdravlje: Boravite što više na otvorenom, forsirajte odlazak u šetnju, druženja.

HOROSKOP ZA SREDU, 15. JUN Vodolije čeka poveći priliv novca, Jarčeve zanimljivo poznanstvo, Vage rešavanje bitnog problema

Shuterstoock

 

Vaga

Posao: Pozitivna dešavanja u vašem znaku doneće vam mogućnost finansijskog dobitka. S druge strane, na planu poslovne komunikacije to će vam doneti dobre rezultate i finansijski dobar period. Čitav niz poslovnih sastanaka može da vam donese proširenje obima posla, ali i pritisak kratkih rokova.

Ljubav: Očekuje vas početak ljubavne avanture sa osobom koju poznajete preko posla, ali se nakon izvesnog vremena može ispostaviti da ta osoba nije dobra za vas. Vage koje se nalaze u vezi  očekuje uspeh u rešenju bitnog problema.

Zdravlje: Problem sa varenjem.

Škorpija

Posao: Dolazi vam povoljan period, što će se odraziti na pregovore. Sada polažete temelj dugoročnih projekata. To će se odraziti i na vaše poboljšanje finansijske situacije. Očekuje vas reorganizacija poslovanja i uvođenje nekih novih elemenata na poslu. Finansijska situacija će se  popraviti.

Ljubav: Pozitivan period doprineće harmonizaciji vašeg odnosa s partnerom. Bogat društveni život obeležiće ovaj dan. Vaš partner je promenio neke stvari u ponašanju i time praktično pokazao da mu je stalo do vas. 

Zdravlje: Nervoza, napeti ste već neko vreme. Opustite se!

HOROSKOP ZA SREDU, 15. JUN Vodolije čeka poveći priliv novca, Jarčeve zanimljivo poznanstvo, Vage rešavanje bitnog problema

Shuterstoock

 

Strelac

Posao: Ovaj period vam može doneti poteškoće sa jednom od vaših investicija. Budite obazrivi sa nekim potencijalnim saradnicima, jer mogu da budu vrlo naporni. Dominantna tema ovog  vikenda zaista jesu investicije. Pa ipak, pre nego što uložite novac, sve prvo dobro proverite, naročito ugovore, kao i dokumenta bilo koje vrste.

Ljubav: Strelčeve očekuje zajednički izlazak s partnerom. Spremni ste da se otisnete i na jedno egzotično putovanje, pa ćete u vaš odnos da uđe posebna dinamika. To će oživeti vaš stari žar i poboljšati kvalitet vaše veze.

Zdravlje: Dobro.

Jarac

Posao: Ovaj period će biti povoljan za Jarčeve koji se nalaze na rukovodeći položajima i rade u oblasti medicine. Pripremite dobar plan, jer će vam samo to omogućiti da izađete na kraj s velikim brojem obaveza i poslova za koje ćete imati kratke rokove. Vaša finansijska situacija će se popraviti.

Ljubav: Jarčevi mogu imati kratkotrajne epizode u kojima se neće dobro slagati s partnerom. Ovaj dan će vam doneti vrlo ozbiljan razgovor s partnerom. Slobodne Jarčeve očekuje zanimljivo poznanstvo sa jednom Vodolijom, Rakom ili Škorpijom.

 Zdravlje: Bolovi u vratu.

HOROSKOP ZA SREDU, 15. JUN Vodolije čeka poveći priliv novca, Jarčeve zanimljivo poznanstvo, Vage rešavanje bitnog problema

Shuterstoock

 

Vodolija

Posao: Ovaj period donosi vam sjajne prilike, pa ćete moći da očekujete uspeh ukoliko se bavite trgovinom, uvozom i izvozom i kreativnim zanimanjima. Pružiće vam se prilika da radite u inostranstvu i da sarađujete sa stranim firmama. Vaše polje platnog prometa dobija na dinamici, pa će vam ovaj period doneti priliv novca.

Ljubav: Vodolije očekuje susret sa osobom koju dugo nisu videli, a koja im je nekada značila mnogo. Slobodne Vodolije mogu preko prijatelja da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Riba ili Lava.

Zdravlje: Poteškoće sa lumbalnim delom kičme.

Ribe

Posao: Ovaj dan je nepovoljan, jer vam negativan aspekt može doneti probleme sa konkurencijom. Do vas može dopreti informacija da su vas na neki način oštetili zbog prisvajanja projekta koji je u stvari vaš. Pred vama se otvara odličan period saradnje sa inostranstvom, a to može biti i putem interneta.

Ljubav: Slobodne Ribe nalaze se pred novom ljubavnom vezom. Upoznaćete privlačnu osobu na putovanju. Ubrzo može uslediti susret, a moguće je više od ljubavne romanse. Ribe koje su u vezi prolaze kroz krizu poverenja.

Zdravlje: Izbegavajte zadimljene prostorije.

              

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading