HOROSKOP ZA 14. JUN Rak će imati uspeha na poslu, Blizanci nisu zadovoljni ljubavnim životom, a Devica mora hitno kod stomatologa
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju poslovanja, privatnog biznisa i uslužnih delatnosti otvara vam nove poslovne mogućnosti. Ovog puta nema rizika, idite pre svega na onu opciju koja se vama čini kao sigurna investicija. Poseban uspeh vas očekuje u uslužnim delatnostima i u komunikaciji sa klijentima.

Ljubav: Ovnovi mogu da prolaze kroz kratkotrajnu krizu poverenja, reč po reč, i može doći do nesuglasica sa partnerom. Možda se osećate zapostavljenim od strane partnera, a to bi trebalo i da mu kažete. Slobodni Ovnovi mogu ući u vezu s osobom s posla.

Zdravlje: Odličnog ste zdravlja.

Bik

Posao: Tokom ovog perioda planete vam donose unapređenje finansijskog plana i taj trend može da se nastavi na dugoročnom nivou. Poseban uspeh ćete postići ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem ili privatnim biznisom, a najveći dobitak možete ostvariti kroz uslužne delatnosti.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi mogu u ovom periodu da prolaze kroz period stabilizacije. Raniji period nepoverenja ste prebrodili kompromisom. Slobodne Bikove očekuje zanimljiv izlazak sa osobom u znaku Škorpije.

Zdravlje: Manjak sna doprinosi nervozi, ali i gubitku apetita.

Blizanci

Posao: Postojeći aspekti doprineće tome da se usredsredite na važne radne zadatke i uspostavite novu saradnju. Dubina uvida u poslovna kretanja će vam omogućiti da proširite svoju poslovnu saradnju i steknete nove saradnike. Originalnim idejama pobedićete konkurenciju.

Ljubav: Nezadovoljni ste kvalitetom veze sa partnerom. Zato ćete se potruditi da ponovo oživite vaš stari žar, a tome ćete posvetiti posebnu pažnju u želji da partneru priredite prijatno iznenađenje. Slobodnim Blizancima predstoji poznanstvo preko posla, ali će to biti samo prolazna avantura.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

Rak

Posao: Očekuje vas uspeh u javnim nastupima, pa čak i popularnost. Zablistaćete u svojim originalnim prezentacijama. Postoji mogućnost da obnovite neku raniju saradnju. Pripremite se za sklapanje novog ugovora koji vam može doneti dugoročno rešenje na finansijskom planu.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prožet je uzajamnim razumevanjem. Zajedničko putovanje će učvrstiti vaš odnos i doprineti još boljem kvalitetu vaše veze. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom i to preko prijatelja.

Zdravlje: Stomačni problemi, gastritis. Obratite se gastroenterologu.

Lav

Posao: Izuzetno povoljan period u kojem ćete ostvariti veliki napredak u poslovanju. Veliki broj planeta u vašem polju finansija mogu da vam omoguće značajno unapređenje finansijske situacije. Mudri i osmišljeni potezi doneće vam proširenje kruga saradnika i uspeh na dugoročnom nivou

Ljubav: Glavna tema može biti obnavljanje veze sa bivšom ljubavi, ali vam to može probuditi staru dilemu, jer se neki problemi mogu ponoviti. Lavovi koji su u vezi ostvariće kvalitetnu komunikaciju sa partnerom, što će dovesti do dalje stabilizacije.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Sada vam se pruža prilika da proširite krug saradnika i ostvarite neke svoje najdublje ambicije. Uspeh će uslediti kroz inovativne ideje. Upravo zato čuvajte svoje poslovne tajne, jer postoji mogućnost da konkurencija smišlja način da dođe do vaših tajni. Zadržite svoje misli za sebe.

Ljubav: Ovaj dan može obeležiti zajedničko putovanje s partnerom. Vi ćete se potpuno posvetiti partneru, kako biste nadoknadili propuštene trenutke dok ste bili obuzeti poslom. Slobodne Device mogu da se upuste u vezu s osobom koju poznaju preko posla.

Zdravlje: Zubobolja.

Vaga

Posao: Ovaj period donosi vam novu šansu u karijeri. Postoji mogućnost novog izvora prihoda, pa čak i neka vaša originalna ideja mogla bi se pretvoriti u unosan biznis i izvor finansija u jednom trenutku. Čuvajte se nedobronamernih kolega i konkurencije, postoji mogućnost manipulacija. Slatkorečive osobe iz vašeg okruženja vam zavide.

Ljubav: Partner ispoljava nepoverenje prema vama, ali vama to donekle i prija. Primećeni ste na svakom koraku, a to u njemu budi nesigurnost. Moguće su rasprave, koje mogu kulminirati ljubomornim scenama. Neophodan je kompromis.

Zdravlje: Melanholični ste!

Škorpija

Posao: Uspeh na sastanku sa novim poslovnim saradnicima obeležiće čitav ovaj period. Planete vam sada donose mogućnost da otkrijete tajne o nekim saradnicima. U skladu sa tim spletkama koje će dopreti do vas, vi ćete odlučiti da prekinete jednu staru poslovnu saradnju. Izbegavajte rizične investicije.

Ljubav: Vaša komunikacija sa partnerom kreće se uzlaznom putanjom, tako da vam sledi period harmonizacije. Potrudite se da svoju sklonost ka ljubomori držite pod kontrolom. Slobodne Škorpije očekuje avantura sa osobom koju upoznaju preko prijatelja.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Pozitivni aspekti u ovom periodu omogući će vam uspešnu poslovnu saradnju sa inostranstvom ili odlazak da tamo radite. Poseban uspeh očekuje Strelčeve koji se bave trgovinom i komunikacijama ili se bave privatnim biznisom. Početak novog posla donosi vam poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav: Očekuje vas lep i harmoničan period u odnosu sa partnerom. Možete se čak zajedno upustiti u neki biznis sa zajedničkim prijateljima, ali ćete na taj način ostvariti i lep dobitak. Slobodne Strelčeve očekuje ljubavna romansa na nekom putovanju.

Zdravlje: Gubitak težine.

Jarac

Posao: Planete vam pružaju priliku da uspešno završite rad na nekom velikom projektu i zaključite ugovor s novim krugom saradnika. Isto tako, ako vam bude zatrebao dodatni fond za investicije, postoji mogućnost da će vam u susret izaći veoma uticajna osoba koja će vam omogućiti dodatna sredstva za ulaganje.

Ljubav: Povoljan period za dalju harmonizaciju vašeg odnosa sa partnerom. Uspešno ćete sprovesti u delo neke zajedničke planove i rešiti egzistencijalne probleme. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Glavobolja.

Vodolija

Posao: Sledi uspešna poslovna saradnja sa inostranstvom ili nekim saradnikom iz inostranstva, a to može biti i honorarno preko interneta. Vaše finansijsko stanje će se s vremenom poboljšati, tako da ćete biti u situaciji da ulažete u neke inovativne poslovne ideje od ranije, kao i u ostvarenje dugoročnih ciljeva.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti nezadovoljstvo stagnacijom u vezi, a uzrok može biti stereotipna svakodnevica. Uprkos tome, uspešno ćete prevazići ovu krizu na svoj originalan način. Slobodne Vodolije mogu da uđu u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Veoma ste osetljivi.

Ribe

Posao: Ovaj dan vam može doneti vanredne finansijske dobitke i neka pravna rešenja. To će vam omogućiti da dalje ulažete u svoje ideje i da razvijete svoje poslovanje. Ovaj period obeležiće uspešna poslovna saradnja sa inostranstvom, a poseban uspeh vas očekuje u okviru komunikacija, interneta i građevinarstva.

Ljubav: Kod vašeg partnera se pojavila sumnja, tako da su moguće ljubomorne scene. Svemu tome uzrok može biti to što mu niste posvetili dovoljno vremena. To je dovelo do udaljavanja između vas. Neophodan je otvoren razgovor

Zdravlje: Alergija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading