Uvek su uzdignute glave: Pet najmudrijih žena Zodijaka
Foto: Shutterstock

1. Jarac

Karakterne osobine i vrline poput ozbiljnosti, smirenosti i razboritosti žene rođene u znaku Jarca čine najmudrijim predstavnicama lepšeg pola. One su suzdržane – uvek postupaju razumno i savesno, a kada je potrebno znaju da donesu i prave odluke.

Nikada ne žure, ni kada je reč o poslu, ni ljubavnim odnosima – svoje karijere i veze nikada ne grade na prečac, smireno nose i prihvataju ono što im život donosi. Ne boje se sudbine. I na kraju od života dobiju sve što žele.

2. Vodolija

Predstavnice ovog horoskopskog znaka nisu samo fascinantne, već ih krasi prirodna mudrost. Žena Vodolija ima svoje mišljenje, ali ga nikada ne nameće drugima. Nisu sklone da misle da su uvek u pravu. Retko ćete ih videti da se raspravljaju oko banalnih sitnica. Najčešće stvari u životu prihvataju onakvima kakve jesu i nikada neće pokušati da promene svog partnera.

3. Devica

Žene predstavnice ovog znaka prihvataju život potpuno razumno. Žene Device su pune razumevanja i strpljenja. Često se u pojedinim životnim situacijama ponašaju posmatrački – što im na kraju omogućuje da mnogo toga vide i shvate. Device su karakteristične po svojoj mudrosti i smirenosti. One znaju kako da kontrolišu sopstvene emocije i uprkos unutrašnjoj snazi deluje vrlo nežno i ženstveno.

4. Bik

Ako vam je potreban mudar savet, posebno o vezama i odnosima, obratite se ženi Biku. Žena Bik rado deli svoje iskustvo i znanje s drugima. Krase ih unutrašnji spokoj i dobrota, a pune su topline koju velikodušno dele sa okolinom. Ova žena će postati muza svom muškarcu jer će uvek podržavati njegove ambicije i biće mu pouzdan oslonac u životu. Ona uvek zna da da mudre savete.

5. Ovan

Žene rođene u znaku Ovna su vrlo odgovorne i savesne. One drže život čvrsto u svojim rukama. Pomirene su sa sudbinom i strpljivo, visoko uzdignute glave, primaju i bore se sa svim nedaćama koje im život nametne. Vole da pomažu i brinu o drugima. Žena Ovan želi da upozna svet. Voli da čita knjige i ima hobije.

Komentari (0)

Loading