HOROSKOP ZA 9. JUN Bik kreće na službeni put, Ovna očekuje tajna ljubavna veza, a Rak će imati stomačne tegobe
Alo/Privatna arhiva

OVAN

Posao: Akcenat je na kvalitetu prezentacije vaših ideja pred poslovnim saradnicima, jer će mnogo toga zavisiti od vašeg samouverenog nastupa.

Ljubav: Promenljivost raspoloženja i impulsivnost mogu doprineti tome da između vas i partnera povremeno dođe do razmirica, pa čak i burne rasprave. Za slobodne Ovnove postoji mogućnost tajne veze sa osobom sa posla.

Zdravlje: Migrena.

BIK

Posao: Poslovna putovanja mogu da vam donesu neočekivane preokrete i iznenađenja, tako da vaši pregovori mogu krenuti u potpuno iznenađujućem pravcu.

Ljubav: Želite da nešto iz korena promenite u vezi s partnerom. To će vas dovesti u situaciju kada ćete se naći pred izborom po sistemu „ili - ili“. Slobodne Bikove može iznenaditi poruka bivše ljubavi..

Zdravlje: Uradite osnovne analize.

BLIZANCI

Posao: Poslovni plan vam je u prethodnoj nedelji bio u atmosferi velikih izazova. Atmosfera teških pregovora i stalna neizvesnost, dosta su vas iscrpeli.

Ljubav: Moguće su razmirice sa partnerom, ali se može ispostaviti da su sumnje partnera bile neosnovane. Slobodni Blizanci se mogu pomiriti sa bivšim partnerom.

Zdravlje: Uradite ultrazvuk urogenitalnog sistema.

RAK

Posao: Sprovodite analizu protekle situacije na poslu. Primenite svoj unapred pripremljeni rezervni plan da prebrodite nestabilan period.

Ljubav: Rakovi koji su slobodni lako mogu da se upuste u vezu sa osobom koju poznaju preko posla. Rakovi koji su u vezi prolaze kroz turbulentan period, jer se nakupilo dosta negativnih poena u pogledu ponašanja partnera.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

LAV

Posao: Odlučili ste da uvedete nove elemente u vaše radno okruženje, kao i nove metode rada. Poslovni uspeh vas očekuje kroz proširenje kruga poslovnih saradnika i povećan obim posla.

Ljubav: Vaša dilema može da se ogleda i u dvoumljenju između dva potencijalna partnera. Situacija zahteva iskreno samopreispitivanje.

Zdravlje: Dehidratacija, unosite malu količinu vode u organizam.

DEVICA

Posao: Tokom ovog perioda možete imati zastoje i odlaganja u realizaciji poslovnih planova. Mogući su nepredviđeni problemi, kao i problemi sa dokumentacijom.

Ljubav: Device čeka poseban izazov, jer im se sve više dopada osoba sa posla, ali oklevaju da načine prvi korak. Slobodne Device mogu se naći u dilemi zbog više potencijalnih prilika za ulazak u vezu.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

VAGA

Posao: Sada je kucnuo čas da se angažujete oko važnog poslovnog cilja. Ukoliko želite da promenite radno mesto, sada je pravi trenutak za to.

Ljubav: Povratak bivše ljubavi može da vas postavi u dilemu. Uprkos tome, vaše emocije su i dalje jake, tako da ćete odlučiti da obnovite vezu. Vage koje su u braku, trebalo bi pravovremeno da reše neke porodične probleme.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

ŠKORPIJA

Posao: Potrudite se da se držite po strani od manipulativnih kolega, jer postoji mogućnost spletaka. Finansijski dobitak vam dolazi zahvaljujući vrednom radu na poslu.

Ljubav: Očekuje vas burna ljubavna romansa sa osobom koju možete upoznati na nekom putovanju. U početku sve može izgledati kao flert, ali će vam tek vreme pokazati da će vaš odnos biti više od prolazne veze.

Zdravlje: Prehlada.

STRELAC

Posao: Vaši odnosi sa saradnicima mogu da prođu kroz turbulentnu fazu. Iza vas je nedelja u kojoj je došlo do promene plana, ali se vi uvek nekako snađete i umete dobro da improvizujete rešenja.

Ljubav: Neophodno je da otvoreno porazgovarate s partnerom da biste rešili dugotrajan problem. Slobodni mogu da uđu u vezu s nekim prijateljem koji im se odavno dopada.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

JARAC

Posao: Neke osobe vam mogu vratiti novac koji ste im pozajmili ili možete dobiti novac koji iz nekog razloga kasni.

Ljubav: Ovaj period može da obeleži početak ljubavne veze koja se zasniva više na seksualnoj privlačnosti nego na emocijama. Poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom u znaku Bika ili Škorpije očekuje vas preko posla.

Zdravlje: Dijetu nemojte pokretati na svoju inicijativu.

VODOLIJA

Posao: Ovaj period donosi vam mogućnost obnavljanja stare poslovne saradnje. Finansijska situacija će početi da se popravlja zahvaljujući vašim ispravnim odlukama što se tiče rada na projektu.

Ljubav: Partner može da vam prigovori da ga zapostavljate, a ti prigovori su na mestu. Ukoliko ste slobodni očekuje vas avantura zasnovana više na seksualnoj privlačnosti.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

RIBE

Posao: Pomoć jedne uticajne osobe može da doprinese tome da ostvarite veliki pomak u karijeri ili jednostavno drastično proširite svoj posao.

Ljubav: Ribe očekuje susret sa atraktivnom osobom preko prijatelja ili preko posla. Osoba u znaku Škorpije mogla bi ozbiljno zaokupiti vašu pažnju. Ribe koje su u vezi očekuje postepena harmonizacija veze

Zdravlje: Problemi sa kožom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading