MLAD MESEC STIŽE 30. MAJA Sledi borba sa problemima, a ova 3 znaka osetiće velike promene
Foto: Shutterstock


Mlad Mesec će imati najviše uticaja na 3 znaka Zodijaka Mlad Mesec će 30. maja 2022. imati moćan uticaj na sve znakove zodijaka. Ova astrološka promena doneće neočekivane promene u vašim životima.

S tim u vezi, mlad Mesec u Blizancima stiže krajem maja, a ovim astrološkim fenomenom se zatvara portal pomračenja, što će doneti mnoge brze i velike promene.

Ako su vam se u prethodnom periodu desile neke neočekivane stvari koje vas nisu baš iznenadile, onda je vreme da se prepustite energiji mladog meseca koja će sve u vašem životu preokrenuti na bolje:

Pošto je ovo prvi mlad mesec posle pomračenja, donosi snagu i svežu energiju koja će uspeti da vas ohrabri i motiviše, moći ćete da se nosite sa svim promenama koje će vam se desiti. Iako ova energija dolazi, ipak budite malo strpljivi jer ćete ipak osetiti uticaj retrogradnog Merkura, koji će kao vladar Blizanaca imati uticaja tokom mladog meseca.

Najvažnije je da se za vreme vladavine mladog meseca najviše bavite sobom i sredite svoje misli. Morate se očistiti od negativnih emocija i fokusirati se samo na pozitivne misli.

Nije strašno i ako ne uspete da napravite korak napred, ništa nije strašno, samo nastavite jer ćete moći da se nosite sa svim problemima. Merkur 3. juna ide retrogradno i biće potrebno vreme da se vrati u pređašnju snagu, ali do tada će vam sve postati jasno i imaćete jasnu sliku života.

Ako želite da se opustite i potpuno prepustite radu na sebi i uživate u životu, jednostavno uzmite ranac i idite u prirodu. Morate obratiti pažnju i na harmoniju sa harmonijom duše i tela, jer je to veoma važno ako želite da živite u harmoniji. Ako želite da živite skladno, onda je vreme da obratite pažnju i na telo i na dušu. Najveći uticaj će imati na Blizance i Raka.


 

Komentari (0)

Loading