HOROSKOP ZA SREDU, 25. MAJ Bika čeka veliko razočaranje, Raka izluđuju intrige na poslu, Ribe gube živce zbog porodične svađe
Privatna arhiva

OVAN

Posao: Nepovoljan aspekt može nepovoljno da se odrazi na vaše poslovanje na više načina. Budući da Venera upravlja vašim poljem novca, to vam najavljuje nepredviđene prepreke i zastoje na finansijskom planu. S druge strane, u vašoj komunikaciji na poslu možete naići na nerazumevanje.

Ljubav: Ovaj period može da vam donese nesporazume s partnerom. Vaši stavovi u pogledu bitnih pitanja mogu biti dijametralno suprotni. Zbog toga bi moglo da dođe do distanciranja između vas. rešite problem na vreme. Nova ljubav za one koji su slobodni. 

Zdravlje: Variranje pritiska.

BIK

Posao: Možete očekivati probleme u poslovnoj komunikaciji, zbog retrogradnog Merkura, pa će vam biti potrebno da se naoružate strpljenjem. Tokom ovog perioda, posao će vam daleko lakše ići od ruke, ali samo oni projekti koje ste već ranije započeli.

Ljubav: Nezadovoljni ste jednoličnom svakodnevicom koja ispunjava atmosferu vašeg odnosa s partnerom. Neophodno je da se pokrenete, da organizujete zajedničko putovanje. To će vratiti onaj stari žar i preporoditi vašu vezu. Slobodne Bikove potpuno će očarati jedna zanosna Vaga.  

Zdravlje: Vrtoglavica.

HOROSKOP ZA SREDU, 25. MAJ Bika čeka veliko razočaranje, Raka izluđuju intrige na poslu, Ribe gube živce zbog porodične svađe

Alo/Privatna arhiva

 

BLIZANCI

Posao: Nepovoljni aspekti negativno će se odraziti na posao onih Blizanaca koji sarađuju sa inostranstvom. Tokom ovog perioda možete imati poteškoće u komunikaciji. Mogući su vanredni izdaci zbog ranijeg previda. 

Ljubav: Vaš odnos s partnerom kao da stagnira, a rutina je nešto što ne podnosite. Da biste sprečili pad u još veće nezadovoljstvo, osmislite plan za češće izlaske i putovanja, neku vrstu novog ljubavnog programa koji će osvežiti vašu vezu i povratiti čar pozitivne neizvesnosti koja vaša čula drži budnim.

Zdravlje: Reagujete na Mesec, kao i njegove promene.

RAK

Posao: Nepovoljan period za poslovne pregovore, jer vrlo lako možete naići na poteškoće u vidu napornog i nepopustljivog sagovornika. Potrudite se da precizno izražavate svoje stavove jer su mogući nesporazumi. Ukoliko se bavite ugostiteljstvom ili uslužnim delatnostima, neophodno je da uvedete nove elemente.  

Ljubav: Ovaj period donosi vam priliku da konstruktivnim razgovorom prevaziđete jedan vaš stari problem, koji se javlja s vremena na vreme. Sada je situacija takva da više neće biti odlaganja u njegovom rešavanju.  

Zdravlje: Pad imuniteta.

LAV

Posao: Uprkos tome što ne volite kompromise, u ovom periodu će to predstavljati ključ uspešno sklopljenog sporazuma o dugoročnoj saradnji. Možda ste jednostavno pogrešno procenili pregovarače druge strane, ali će vam i ta lošija opcija doneti značajan dobitak.  

Ljubav: Vaš odnos s partnerom može da se odvija u pomalo napetoj atmosferi prećutnog nesporazuma. Da se ne biste još više otuđili, porazgovarajte otvoreno o problematičnoj situaciji koja je dovela do toga. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa jednom zanimljivom Vagom.  

Zdravlje: Tahikardija.

HOROSKOP ZA SREDU, 25. MAJ Bika čeka veliko razočaranje, Raka izluđuju intrige na poslu, Ribe gube živce zbog porodične svađe

Alo/Privatna arhiva

 

DEVICA

Posao: Radite intenzivno na profesionalnom usavršavanju, jer vam to može doneti veliki napredak u karijeri. Svu svoju energiju usredsređujete na sprovođenje koraka koji će vas povesti u tom pravcu. Uspeh vas očekuje u uslužnim delatnostima i kreativnim zanimanjima.    

Ljubav: Povoljni aspekti u vašem polju emotivnih odnosa donose vam veoma romantičan period u odnosu s partnerom. Pred vama je zajednički vikend u atmosferi prepunoj ljubavi i nežnosti. Slobodne Device mogu da upoznaju jednu veoma privlačnu i ekscentričnu Ribu.    

Zdravlje: Probavne smetnje.

VAGA

Posao: Glavni izazov ovog perioda je da prevaziđete razlike u gledištima sa poslovnim partnerima ili nadređenima. Vaše originalne ideje u ovom periodu neće naići na dobar odziv. Nepredviđen splet okolnosti može da stvori zastoj na finansijskom planu.   

Ljubav: Početak nove ljubavne veze predstoji slobodnim Vagama. Osoba koju su upoznali preko posla potpuno vas je fascinirala. Vage koje su u vezi, rešile su da uvedu neke nove elemente i navike u svoju vezu s partnerom, jer postoji opasnost od otuđenja.    

Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu.

ŠKORPIJA

Posao: Neočekivan splet događaja u oblasti uslužnih delatnosti ili ako radite u okviru zdravstva. Problemi mogu da iskrsnu kroz pogoršane međuljudske odnose, ali i u pogledu zakašnjenja neke važne isplate novca. Pripremite rezervni plan i za naredni period. 

Ljubav: Škorpijama se u život može vratiti osoba koja im je nekada mnogo značila. Pa ipak, nakon susreta s tom osobom, a budući da stvari više nisu kao pre, Škorpije se mogu naći pred dilemom da li da obnove vezu. Škorpije koje su u vezi prolaze kroz period sklada i harmonije.   

Zdravlje: Odlično se osećate.

HOROSKOP ZA SREDU, 25. MAJ Bika čeka veliko razočaranje, Raka izluđuju intrige na poslu, Ribe gube živce zbog porodične svađe

Alo/Privatna arhiva

 

STRELAC

Posao: Ovaj period nije preporučljiv za rizične poslovne poteze ili investicije. Možete se naći u velikom iskušenju da uđete u taj rizik, ali prvo sve dobro analizirajte. U slučaju previda, šteta bi mogla da bude velika. Uspeh vas očekuje kroz trgovinu i uslužne delatnosti.

Ljubav: Vaša raspoloženja danas mogu biti promenljiva, vrlo lako se možete iznervirati na komentare partnera, jer ćete biti preosetljivi. Postoji mogućnost razmirica i nesporazuma, ali je važno da oboje pokažete volju da to prevaziđete i nastavite dalje.   

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

JARAC

Posao: Trenutni nepovoljan aspekt može da stvori zastoj u vašem poslovanju, što za posledicu može da ima i zakašnjenje važnih uplata novca. Zato za ovaj period pripremite rezervni plan i krajnje oprezno upravljajte finansijskim sredstvima.

Ljubav: Ovaj period vam donosi konstruktivne dogovore s partnerom. Poći će vam za rukom da ostvarite raniji zajednički plan, koji vam se s vremena na vreme činio poput nemoguće misije. Slobodni Jarčevi mogu da se zaljube u osobu koju poznaju preko posla. Skupite hrabrost i otvorite svoje srce,   

Zdravlje: Reumatski bolovi.

HOROSKOP ZA SREDU, 25. MAJ Bika čeka veliko razočaranje, Raka izluđuju intrige na poslu, Ribe gube živce zbog porodične svađe

Alo/Privatna arhiva

 

VODOLIJA

Posao: Nepovoljan aspekt doprineće nekim problemima u obavljanju radnih zadataka. Postoji opasnost da dođe do probijanja krajnjeg roka, tako da ćete morati da unesete promene u uobičajeni način rada i popravite svoju organizaciju radnih aktivnosti. 

Ljubav: Vaš odnos s partnerom zapao je u neku slepu ulicu, kao da ne vodi nikuda. Partner se ponaša nedosledno, kao da izbegava obaveze. Potrudite se da što pre o tome porazgovarate. U suprotnom, otuđenje između vas može da bude sve veće, što dovodi i do prekida. 

Zdravlje: Reumatski bolovi, koji vam zadaju dosta problema.

RIBE

Posao: Nepredviđene okolnosti na finansijskom planu mogu da poput lančane reakcije na negativan način utiču na celo vaše poslovanje. Pripremite rezervni plan, jer ćete biti u situaciji da improvizujete rešenja. Uspeh za Ribe koje se bave umetničkim pozivom.  

Ljubav: Ribe očekuje mogućnost da obnove vezu s bivšom ljubavi, ali će njihova osećanja biti pomešana. Moguća je dilema, ali je najbolje da prepuste vremenu da im pokaže koliko su se stvari u međuvremenu promenile. Ribe koje su u vezi prolaze kroz lep i harmoničan period.    

Zdravlje: Problemi sa sinusom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

25.05.2022 17:11

Ne trebam vise nju,presla je puno km.🤣🤣🤣🙋‍♂️