HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. APRIL Bikove čeka dosta stresa na ljubavnom planu, Raka finansijski uspeh, nervno rastrojstvo Jarca
Foto: Pexels

OVAN

Posao: Trenutna planetarna situacija deluje upozoravajuće u pogledu rizičnih investicija i vaše poslovne saradnje. Vaše ideje u ovom periodu neće naići na dobar odziv od strane nadređenih. Stoga nemojte insistirati na njima, jer vaše poslovno okruženje  može biti loše nastojeno prema vašim inovacijama. Budite strpljivi, javiće se momenat kada će sami insistirati na vašim idejama.

Ljubav: Atmosfera pomešanih osećanja tipa ljubav-mržnja može biti dominantna tokom ovog perioda.

Zdravlje: Pojačan stres. Napeti ste zbog stalnog intenziteta na poslu. Budite aktivniji.

BIK

Posao: Prisutni aspekti  donosi vam mogućnost previda ukoliko budete doneli ishitrene odluke. Važno je da ispoljite strpljenje. Koncentracija vam sada nije na zavidnom nivou. Razmislite o tome!

Ljubav: Ovaj period vam donosi dosta stresa na ljubavnom planu jer postoji mogućnost različitih gledišta na bitna pitanja između vas i partnera. Situaciju ćete moći da prevaziđete samo zajedničkim dogovorom.

Zdravlje: Više se odmarajte. Vaš otrganizam je istrošen prevelikim obavezama, koje ste sami sebi nametnuli. Doći će do pada imuniteta, ako nastavite tim tempom.

BLIZANCI

Posao: Opasnost ovog perioda krije se u komunikaciji na poslu. Izazovni aspekti mogu vam doneti razne vidove neprijatnosti: od nerazumevanja preko manipulacija od strane kolega, pa čak i do skandala. Okruženi ste neiskrenim osobama, koje gledaju prvenstveno svoj interes i koje se prilagođavaju postojećoj klimi u firmi.

Ljubav: Ovaj period mogu obeležiti rasprave između vas i partnera. Iza svega toga se može skrivati osećaj vašeg partnera da mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

Zdravlje: Podložni ste virusima. Prethodnu infekciju niste izlečili do kraja, pa sada dolazi do obnavljanja istih simptoma.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. APRIL Bikove čeka dosta stresa na ljubavnom planu, Raka finansijski uspeh, nervno rastrojstvo Jarca

Foto: Pexels

 

RAK

Posao: Postoji mogućnost da u potpunosti prekinete saradnju sa jednim starim saradnikom. Očigledno da više nemate zajedničkih interesa. Ako se budete usredsredili na pouzdane saradnike, koji će rado ući u vaš tim, možete postići finansijski uspeh.

Ljubav: Ovaj period može da vam donese rasprave sa partnerom. Postoji mogućnost da o nekim veoma bitnim stvarima imate potpuno različite stavove.

Zdravlje: Pad imuniteta. Vreme je za unos vitamina, ali i veće količine vode, koja je neophodna za pravilno funkcionisanje organizma. Imajte na umu da je on funkcioniše samo uz poseban tretman.

LAV

Posao: Akcenat ovog perioda je na tome da se pridržavate najvažnijih poslova. U suprotnom, postoji mogućnost probijanja krajnjeg roka, kao i odlaganja u realizaciji važnog poslovnog cilja. Imajte na umu šta vam je zapravo prioritet, ne dozvolite da odlutate na druge poslove, koji se ne uklapaju u prvobitne.

Ljubav: Trenutni položaj planeta mogu oživeti neki stari problem između vas i partnera. U pitanju je kriza poverenja, pa čak i ljubomora od strane partnera. Neophodan je razgovor.

Zdravlje: Suvoća kože. Potrebna je veća hiratacija, a činjenica je da unosite malu količinu vode.

DEVICA

Posao: Ovaj period vam donosi poseban izazov, koji se sastoji u tome da prevaziđete razlike u stavovima. Budite oprezni što se tiče  kolega, među njima postoje vaši tajni neprijatelji. I sami slutite ko bi to mogao biti, izbegavajte nemile situacije.

Ljubav: Ustručavate se da priđete jednoj osobi koja vam se dopada. Uskoro može doći do pravog spleta okolnosti koji će vam to omogućiti.  Device koje su u vezi prolaze kroz period nepoverenja.

Zdravlje: Anksioznost. Svakodnevno uzimajte komleks vitamina B, on će vam pomoći da se izborite sa svakodnevnim stresom.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. APRIL Bikove čeka dosta stresa na ljubavnom planu, Raka finansijski uspeh, nervno rastrojstvo Jarca

Foto: privatna arhiva

 

VAGA

Posao: Ovaj period nije povoljan za rizične investicije. Vaš odnos sa nadređenima može krenuti silaznom putanjom i postoji velika mogućnost da se odlučite da promenite posao, uz bolje radne uslove. Nemate razloga za premišljanjem, vaša odluka je ispravna. Idete za boljim uslovima, jer je u međuljudskim odnosima počelo prilično da " škripi ".

Ljubav: Svojim šarmom i lepim izgledom privlačite pažnju gde god se pojavite. To može da izazove napadi ljubomore kod vašeg partnera, pa su moguće ljubomorne scene.

Zdravlje: Alergija. Potrebna je odgovarajuća terapija, proleće je stiglo, a sa njim i određene tegobe.

ŠKORPIJA

Posao: Može dosta toga nepredviđenog da se desi: od nedoslednog ponašanja poslovnog saradnika, pa sve do kašnjenja važnih uplata novca. Sve to može da uspori vaš tempo poslovanja. Preduzećete odgovarajuće mere kako bi predupredili razna negativna iznenađenja.

Ljubav: Između vas i partnera se nakupilo dosta nepravde. Ona se može sastojati u tome da ste previše obuzeti svojim poslovnim obavezama i da niste proveli dovoljno vremena zajedno. udaljili ste se, zahladili odnose, zapravo više niste ni sigurni u jačinu svojih emocija.

Zdravlje: Nervoza.

STRELAC

Posao: Negativna energija ovog perioda sastoji se u neuspešnoj saradnji sa nekim prijateljima i generalno u vašoj lošoj poslovnoj komunikaciji. Poradite na svojoj prezentaciji, neophodno je savetovanje sa nekim mnogo iskusnijim.

Ljubav: Bogat društveni život i izlasci sa prijateljima doneće vam priliku da upoznate osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled. Postoji mogućnost da se vaša ljubavna avantura pretvori u nešto mnogo stabilnije.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu. Morate naći način , uz odgovarajuću terapiju, da izbacite višak vode. u suprotnom dolazi do oticanja.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. APRIL Bikove čeka dosta stresa na ljubavnom planu, Raka finansijski uspeh, nervno rastrojstvo Jarca

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Usporen tempo obavljanja poslova može obeležiti ovaj period.  Vaš odnos sa jednim poslovnim saradnikom  ili sa nadređenim može postati problematičan. jedini izlaz u otvorenom razgovoru ili iskrenosti. Ukoliko u tome ne uspete, jedini način je razlaz, prekid dugogodišnje saradnje. To vam može teško pasti, mada je to samo vaš subjektivni osećaj.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti nesuglasice sa partnerom, a to se posebno može odnositi na neka bitna pitanja koja se tiču vaše budućnosti. Situacija će zahtevati da neko od vas popusti. 

Zdravlje:  Obratite pažnju na saobraćaj.

VODOLIJA

Posao: Ključ uspeha za ovaj period sastoji se u tome da pronađete kompromisno rešenje u poslovnom dogovoru sa prilično teškim saradnicima. Vaš odnos sa nadređenima na momente može biti na ivici konflikta. Povucite se na vreme, kako ne biste trpeli veće posledice. Imajte na umu da su vrlo sujetni, ali i neosetljivi na tuđe probleme.

Ljubav: Izazov ovog perioda sastoji se u tome da se ne izolujete u svoj svet i u potpunosti otuđite od partnera. Budite iskreni i otvoreno porazgovarajte o svim problemima.

Zdravlje: Sinusi. Postoje odgovarajuće terapije, koje mogu da vam olakšaju  glavobolju, rešenje problema.

RIBE

Posao: Probleme na poslovnom planu mogu imati one Ribe koje se bave trgovinom, prosvetom i nekretninama. Pažljivo birajte nove saradnike u ovom periodu. Ne padajte na slatkorečivost, oslonite se na svoju intuiciju.

Ljubav: Atmosfera lepih iznenađenja obeležiće ovaj period. Postoji velika mogućnost da vam jedan slučajan susret donese obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi. Nijedno od vas nije prebolelo rastanak, a sada se i poznajete vrlo dobro i znate šta možete jedno od drugog da očekujete.

Zdravlje: Pad imuniteta. Uradite neophodne analize, pre svega krvi.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading