NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP Rak će zbog loše procene imati gubitak, Vaga da se čuva sumnjivih ljudi, dva znaka će se značajno uvećati saldo na računu
Foto: Pexels

Merkur, planeta komunikacija i finansija, 11. aprila ulazi u Bika, pa je nedelja od 11. do 17. aprila vreme kada će se mnogim znacima ispuniti želje koje se tiču novca. I pored negativnog prelaskg Marsa u Ribe 15. aprila, neće sve biti biti loše, već samo nalaže oprez!

Ovan

Ovnovi početkom ove nedelje mogu malo da se opuste i počaste stvarima koje vole, ali poželjna je samokontrola kako sebi ne bi odveli u minus. Ako vam neko duguje novac, velika je verovatnoća da će vam u narednom periodu vratiti. Međutim, od 15. aprila bićemo pod uticajem Marsa, stoga povedite računa o novcu. Dobra vest je da možete očekivati ponude za posao.

Bik

Pred vama je uspešna nedelja jer ćete uspešno rešavati finansijska pitanja i pronalaziti perspektivne projekte. Merkur u vašem znaku pojačaće vam intuiciju, pametno je iskoristite. Bićete u mogućnosti da odaberete poslove koji mogu da donesu novac, a da ostavite po strani ponude koje bi vam samo trošile vreme. Biće najbolje da poslovne sastanke i dogovore zakažete početkom ove nedelje. 

Blizanci

Astrolozi veruju da će upoznavanje sa važnom i zanimljivom osobom pomoći mnogim Blizancima da promene svoju finansijsku situaciju nabolje.To može biti partner koji obećava, novi mentor, inspirativna osoba. Cela ova nedelja je povoljna za posao, a slobodno možete trošiti svoj novac na stvari za ličnu upoterbu ili za opremanje doma. Jedino čeka treba da se klonite ove nedelje jesu problemi drugih ljudi.

NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP Rak će zbog loše procene imati gubitak, Vaga da se čuva sumnjivih ljudi, dva znaka će se značajno uvećati saldo na računu

Foto: Shutterstock

 

Rak

Tokom ove nedelje mogući su iznenadni događaji i problemi koji mogu zahtevati finansijske izdatke. Nekom od članova porodice biće potrebna novčana pomoć. Postoji velika šansa da u narednom peridu izgubite motivaciju i vreme na neke stvari koje vam ne donose nikakvu korist, pa da posledično izgubite i novac. Potrudite se da što pre definišete svoje prioritete i da se, ako treba, posavetujete s osoboma od poverenja.

Lav

Lavovi su ove nedelje podložniji uticaju negativnih ljudi. Čuvajte se onih koji deluju dobronamerno a zapravo su manipulatori. Ako se pojave nevolje, pokušajte na sve načine da ostanete mirni jer samo tako možete stvari da držite pod kontrolom. Budite strpljivi, sve će se rešiti, samo nemojte biti nepromišljeni. Ako planirate da trošite, najbolje vreme za to je početak nedelje. 

Devica

Device će tokom ove nedelje morati da posvete dosta vremena poslu ali ne smete zaboraviti ni porodicu, prijatelje niti vreme za opuštanje i relaksaciju. U redu je da težite uspehu, uticaj planeta će vam olakšati taj put, ali budite na oprezu od 11. do 17. aprila- posebno povedite računa o troškovima koji vam bespotrebno i neprimetno skidaju novac s računa.

Vaga

Ove nedelje se čuvajte svih sumnjivih poslova i ljudi koji vam obećavaju uspeh preko noći. Velika je šansa da naiđete na prevarante. Ako na poslu puno komunicirate s ljudima, mogući su sukobi, a možete ih izbeći jedino smirenošću i tolerancijom. U suprotnom, negativne emocije će stvoriti haos, a to će otežati poslovanje i samim tim ugroziti prihode.

Škorpija

Tokom ove nedelje možete se potpuno posvetiti poslu i karijeri, jer je ovo izuzetan period za napredovanje. Astrolozi vam savetuju da o svojim planovima još ne govorite kolegama i prijateljima, već da sve držite u tajnosti. Ako i dođe do poteškoća, vi ćete se sa svim uspešno izboriti. Osim posla, Škorpijama ove nedelje cveta i ljubav!

NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP Rak će zbog loše procene imati gubitak, Vaga da se čuva sumnjivih ljudi, dva znaka će se značajno uvećati saldo na računu

Foto: Shutterstock

 

Strelac

Strelci ove nedelje mogu da promene posao i pređu u profitabilniji sektor. Ova promena će pozitivno uticati na stav i raspoloženje uopšte. Položaj planeta je takav da će vam pomoći u svakom poduhvatu. Strelci su poznati kao inovatori, stoga bi bilo sjajno da krajem nedelje uložite vreme i novac u svoj razvoj – u nova znanja i veštine koji vam mogu biti od koristi u budućnosti.

Jarac

Vreme je da se fokusirate na zdravlje, što znači manje rada, a više odmora. Postoji mogućnost da u narednom periodu potrošite malo više novca na različite procedure i tretmane, ali ne žalite para kada je u pitanju zdravlje. Ako se pojave finansijski problemi, pokušajte da ih sagledate iz drugog ugla. Tamo gde upornost ne uspe, može se primeniti kreativnost.

Vodolija

Vrlo često sami sebe činimo nesrećnim, a isto tako i sami sebe dovedemo do finansijskih problema. Prema položaju zvezda, ova nedelja je posebno važna. Ako planirate ulaganja ili važne kupovine nekretnina i slično, najbolje je da to obavite na samom početku nedelje. Nemojte biti škrtica, ali ni rasipšništvo nije poenta. Odgovorne finansijske odluke najbolje je donositi od ponedeljka do četvrtka.

Riba

Od 15. aprila Mars će veoma loše uticati na vas. Astrolozi vam savetuju učešće u dobrotvornim akcijama, ukoliko vam finansije dozvoljavaju, jer ćete samo davanjem i pomaganjem poboljšati svoje blagostanje. Ova nedelja nije dobra za zaduživanje bilo kakve vrste. Ako planirate da trošite, najbolje je da to učinite u ponedeljak. Najveći uspeh čeka Ribe koje se bave fiansijama, računovodstvom, bankarstvom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

11.04.2022 18:15

Kod mene vec sve pocelo da cveta.Zivi bili pa videli.😜🙋‍♂️💋