HOROSKOP ZA SREDU, 23. MART Ovnu se smeši uspeh na poslu, Lavu više strasti u vezi,  Ribama su izvesna nova poznanstva
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Postojaćete sklonost sa vaše strane da pokrenete novi posao ili otvorite agenciju koja će zahtevati dosta ulaganja, ali u celini će biti uspešna.

Ljubav: Možda ćete se danas sukobiti sa svojim partnerom, ali ćete pokušati da prihvatite partnera onakvim kakav jeste, što će vam uštedeti napore u budućnosti.

Zdravlje:  Doživećete anksioznost i ubrzan rad srca.

BIK

Posao: Vaš posao će vam dobro funkcionisati. Bićete veoma ponosni na svoje odluke i naporan rad.

Ljubav: Vaši voljeni će vas obasipati pohvalama i zahvalnošću za sve što ste danas uradili da biste došli do uspeha. Najverovatnije ćete napraviti veliki dalji korak sa svojim partnerom, nakon mnogo razmišljanja.

Zdravlje: Fizički, vaše zdravlje je neverovatno.

BLIZANCI

Posao: Vaši klijenti će biti veoma impresionirani vašim radom, a danas će vam stići ogroman profit. Danas su šanse za nove investicije izuzetno velike.

Ljubav: Naučićete mnogo novih stvari o prošlosti vašeg partnera, što će vas još više zbuniti u vezi sa njim. Dopustite da vreme pokaže pravu istinu, sada se opustite.

Zdravlje: Radite na svom zdravlju.

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Morate da budete više analitični u pogledu ulaganja, jer će upravljanje sredstvima koja danas dobijete napraviti značajnu razliku u vašem životu.

Ljubav: Ako ste slobodni, uzbudljivi novi potencijalni partner bi mogao da aktivira vaša osećanja. Opet ćete osećati one leptiriće, nagoveštaj nove ljubavi.

Zdravlje: Produktivan rad će poboljšati vaše zdravlje.

LAV

Posao: Vaše poslovanje danas neće mnogo napredovati, ali neće ni nazadovati. Nećete biti preokupirani, što je dobar trenutak da unapredite svoje znanje i planirate budućnost svog poslovanja.

Ljubav: Venera je možda stvorila tako snažnu vezu između vas i vašeg partnera da u ovom trenutku možete da je oni definitivno pravi.

Zdravlje: Započnite dan vežbanjem.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

Posao: Ako ste zaposleni, očekujte ogromnu količinu podsticaja, zahvalnosti i bonusa. Dobićete novac iz različitih oblasti života. Finansijsko obilje dominira u vašem znaku.

Ljubav: Moraćete da uložite više truda da naterate partnera da vam veruje. Primenite saosećanje i ljubaznost.

Zdravlje: Godila bi vam fizička aktivnost, poput plesa ili sporta koji volite.

VAGA

Posao: Danas će vam biti lakše, jer će vam sreća pružati snagu i doneti povoljne poslovne prilike.

Ljubav: Shvatićete ko su vaši pravi ljudi danas. Dobićete veliku pomoć od onih kojima je iskreno stalo do vas. Stoga će vam današnji dan biti pozitivno iskustvo koje će vam otvoriti oči.

Zdravlje: Verovatno ćete biti pod stresom zbog preopterećenosti.

ŠKORPIJA

Posao: Danas vam je preostalo mnogo posla. Korištenje prečica više neće vredeti. Pokušajte da završite što više možete bez pokušaja da angažujete drugog ili odugovlačite.

Ljubav: Vaš ljubavni život nije tako sjajan. Da biste bili bolji partner, pokušajte da budete empatični, nećete time izgubiti svoju individualnost.

Zdravlje: Problem sa varenjem.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao: Nijedna od vaših taktika smanjenja posla neće uspeti. Stoga se fokusirajte na konvencionalni metod.

Ljubav: Razgovarajte sa svojim partnerom o problemima koje imate. Dobićete dobar savet, pažljivo ih saslušajte, jer će vam oni biti od velike pomoći za razvoj vašeg poslovanja.

Zdravlje: Zdrave mere moraju biti uključene u vaš način života.

JARAC

Posao: Danas je problematičan dan za vaš posao danas jer će vam biti teško da se nosite sa klijentima, morate da popravite zastoj danas pre nego što se pogorša.

Ljubav: Vaša emocionalna dostupnost učiniće da se vi i vaš partner osećate veoma sigurno, zadovoljno i srećno u vašoj vezi. Možete se zbližiti.

Zdravlje: Ozbiljne varijacije pritiska. Obratite se lekaru.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao: Moraćete da postanete inspiracija i motivišete svoje zaposlene, jer će oni biti prilično razočarani, deprimirani.

Ljubav: Danas nećete provoditi mnogo vremena sa svojim voljenima, mada će stvari biti sjajne između vas. Od njih ćete dobiti neočekivanu količinu empatije zbog čega ćete osećati veliko samopouzdanje.

Zdravlje: Problemi sa desnima.

RIBE

Posao: Vaše mentalno zdravlje će danas biti neverovatno, a uspeh koji postignete u svom poslu će pozitivno uticati na vas, pa ćete osetiti nalet energije i motivaciju za naporan rad.

Ljubav: Vaš partner će vam biti velika podrška i biće glavni razlog zbog kojeg ćete danas proći bez napada panike.

Zdravlje: Problemi sa varenjem, unosite više tečnosti.

Komentari (0)

Loading