HOROSKOP ZA 22. JANUAR: Ovan će imati poteškoće na poslu, Bik je zabrinut za svog partnera, a Devica mora hitno kod lekara!
Foto: Pixabay

OVAN

Posao: Osećate poteškoće na svakom koraku pri realizaciji. To vas nervira, iznuruje. Rešili ste da prekinete saradnju sa osobama koje vas stalno koče, sputavaju.

Ljubav: Partner je zadovoljan ovom vezom, ali je vama jasno da to nije ono što vi tražite. Svesni ste da sa njim samo gubite vreme, ali ništa ne preduzimate da biste nešto promenili.

Zdravlje: Kilogrami se gomilaju, a vi ništa ne preduzimate, i dalje jedete u večernjim satima.

BIK

Posao: Poslodavac vas je opteretio maksimalno poslovima. Pri tom plata vam se nije povećala, osećate veliko nezadovoljstvo i potrebna vam je promena.

Ljubav: Zabrinuti ste za partnera. Osećate da se nešto dešava sa njima, ali ne želi da vas opterećuje svojim problemima. Pokušajte zajedno da ih rešite.

Zdravlje: Prisutna je glavobolja.

BLIZANCI

Posao: Umete da iznesete svaki posao kod koga je potrebna moć ubeđivanja. Vrlo ste rečiti, poslovni partner ne nalazi reči protivljenja, pa su poslovi koje vi započnete uvek pozitivno zaključeni.

Ljubav: Izgubili ste poverenje u partnera. Razočarao vas je u niz situacija. Na njega ne možete da se oslonite. Vreme je da se okrenete novim ljubavima.

Zdravlje: Nemate kondicije, pa svaki napor doživljavate kao veliki teret.

RAK

Posao: Veoma vam je važno da vam poslovi koje obavljate ne oduzimaju mnogo vremena i da imate slobodno vreme za sebe. Naravno, ne možete očekivati na taj način napredovanje.

Ljubav: Najbolje se osećate u krugu porodice, najbliže familije u svom domu. Trudite se da ga učinite toplim za svoje ukućane.

Zdravlje: Osećate peckanje grla.

LAV

Posao: Ugovorili ste posao koji će doneti veći profit firmi, a i vi biste mogli da ostvarite neki procenat. Zbog toga ćete se osećati još bolje. Nadređeni će vam odobravati svaki naredni potez.

Ljubav: Partner vam pruža punu ljubav, a vi je primate kao da se to podrazumeva, kao da je normalno da se on toliko daje. To ga vrlo povređuje, primite to k znanju.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

DEVICA

Posao: Na početku ste uvek zadovoljni na poslovima koje obavljate. Ubrzo dolazi do zasićenja, tražite dalje zadovoljenje ambicija. Nalazite gomilu zamerki i nastojite da što manje komunicirate sa poslovnim saradnicima. To stvara neprijatnu atmosferu.

Ljubav: Veoma ste bezobzirni prema partneru, u stvari to pokazuje samo vašu emotivnu nezrelost. Niste spremni na ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Imate povišenu temperaturu. Obratite se lekaru.

VAGA

Posao: Posao obavljate vrlo savesno, do kraja, ništa vam ne promiče. Ipak, nemojte misliti da ste svemogući i da drugi ne mogu više i bolje. Možete se razočarati.

Ljubav: Partneru odgovara vaša predanost i potpuna posvećenost njemu i njegovim potrebama. Vi jedno bez drugog ne funkcionišete.

Zdravlje: Bolovi u nogama.

ŠKORPIJA

Posao: Oslonite se na svoju intuiciju pri sklapanju ugovora. Sledi saradnja sa inostranom firmom, koja će se ispostaviti kao vrlo uspešna, profitabilna. Biće vam značajna i za dalji napredak.

Ljubav: Razočarani ste u partnera. Svesni ste već neko vreme da nešto taji od vas, sumnjate u njegovu ljubav, više ne pokazuje svoja osećanja, udaljio se. Razgovarajte otvoreno o vašim sumnjama.

Zdravlje: Iscrpljeni ste, može doći do pada imuniteta.

STRELAC

Posao: Ovaj dan ne donosi povoljnosti za zaključenje poslova, već određeni rizik u koji ne biste smeli da ulazite. Možete upasti u finansijske probleme. Budite strpljivi!

Ljubav: Upali ste u manju krizu u odnosu sa partnerom. Razmišljate i o prekidu veze. Ipak, ne činite stvari zbog kojih se kasnije možete pokajati.

Zdravlje: Dobro se osećate, imate višak energije koju morate utrošiti.

JARAC

Posao: Posvetite se svakodnevnim obavezama, poslovima koji do sada nisu bili završeni. Morate ih privesti kraju, kako bi posao nastavio normalno da funkcioniše.

Ljubav: Terate inat partneru i zbog toga ulazite u česte sukobe sa njim, a da za to nemate nekog razloga. Oboje ćete biti na izvesnom ispitu zrelosti.

Zdravlje: problemi sa kostima i kičmom.

VODOLIJA

Posao: Očekuje olakšanje na poslovima koje obavljate, stabilizaciju. Bićete zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite, kao i finansijama.

Ljubav: Očekujte lep dan, razumevanje u odnosu sa voljenom osobom. Pokušajte da ga provedete zajedno uz neki opuštajući izlazak.

Zdravlje: Radite na sebi i uvek ste spremni na akciju.

RIBE

Posao: Važno je da pokažete da ste spremni da se fokusirate na poslovne ciljeve. Verbalno ne možete biti nadjačani, pa pojedinci neće uspeti da osujete vaše planove.

Ljubav: Želite dublju i stabilniju vezu, ali ne i da partneru namećete svoje potrebe. Očekujete da on sam dođe do istih osećanja i potreba.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije koje uspešno prenosite na osobe iz vašeg okruženja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading