ASTROLOZI OTKRIVAJU KO JE GLAVNI NOVAKOV NEPRIJATELJ Evo da li je pogrešio sa Jelenom
Foto: Printscreen/instagram

Astrolozi navode, sudeći po natalnoj karti Novaka Đokovića, tenis nije jedino u čemu mu je zapisan uspeh. Bilo kojim poslom da je odabrao da se bavi, ostvario bi vrhunske rezultate. Gledano unazad, u ranoj mladosti je imao problema da se izbori za svoj status, a u zrelijim godinama je nazaustavljiv.

Jedino što mu stoji na putu jeste on sam. Dualnost koja je karakteristična za Blizance pravi problem, te se ponekad nalazi u sukobu sa samim sobom. Kako ističu, najčešće je sam sebi najveći neprijatelj. U prevazilaženju problema oslanja se na porodicu, koja mu daje vetar u leđa i koja je izražena kao važan faktor u njegovoj natalnoj karti.

Sudbinska ljubav sa Jelenom

Astrolozi kažu da je karakteristika Novakovog znaka da je vrlo oprezan u odabiru partnera. Ne zaleće se u ljubavi, iako mnogi ovu osobinu ne vezuju za Blizance, potrebno mu je da prethodno dobro izvaga šta je ono što mu se sviđa, a šta ne bi tolerisao.

Astrolozi ovom osobinom objašnjavaju i to što je dugo bio u vezi sa Jelenom pe nego što su se venčali. A za njihov susret kažu da je sudbinski. Iako se kombinacija dva Blizanca (što je takođe Jelenin znak) obično ne preporučuje, oni su izuzetak koji potvrđuje pravilo. Njihova veza osim što je emtotivna, ima izraženu i intelektualnu komponentu. Oboje dele iste stavove i način na koji poimaju život i porodicu.

Baš zbog specifičnog stila života i toga što su pod budnim okom javnosti, u njihovom slučaju je spoj dva Blizanca odličan. Oboje karakteriše znatiželjan um, a Noletu kao osobi koja neprestano mora da se usavršava i pobeđuje ne samo protivnike, već i sebe samog, potrebna je osoba koja ga u svemu prati i "izaziva" da bude još bolji, istovremeno mu pružajući stabilnost i topli dom. Isto tako, Novak je izuzetno odan i posvećen suprug i otac.

Kad je reč o ljubavničkom odnosu dva Blizanca, astrolozi kažu – ludilo! Kako oboje vole novitete i da eksperimetnišu, sudar dva Blizanca u krevetu ponekad izgleda kao "čas seksualnog vaspitanja", ali najnapredniji nivo. Prosto se utrkuju ko će da unese nešto novo u odnos, ali dok god prave ustupke, ovo je sjajna kombinacija.

Zdravlje šampiona

Astrolozi napominju da su mu slaba tačka pluća, ali i da, iako ga ne krasi krupna građa koja se obično vezuje za sporiste, veoma je zdrav i vodi računa o svom telu. Važan segment njegove higijene življenja predstavlja ishrana, a i tu mu se stavovi poklapaju sa Jeleninim koja je takođe zagovornik zdrave ishrane.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading