HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. JANUAR Rak i Jarac zabrinuti zbog finansija, Vodoliji partner sprema romantično iznenađenje
Foto: Pixabay

OVAN

Posao: Da li imate zaista poverenja u saradnike?! Da li su to osobe od poverenja?! Sumnjate u to. Oslonite se na svoju intuiciju i nećete pogrešiti. Radite po svom nahođenju, bez uticaja drugih.

Ljubav: Partner se potpuno odomaćio i pokazao svoje pravo lice, a to je lenjost i nepreduzimljivost. Ujedno ume dobro da vas iskritikuje. Rešili ste da to sada završite, nemate vieš razumevanja.

Zdravlje: Poteškoće sa varenjem. Neophodan je novi nacin ishrane, koji bi vam omogućio detoksikaciju organizma.

BIK

Posao: Veoma ste predani poslovima, nemojte odavati svoje zamisli, ideje drugima, jer ćete se pokajati. Drugi nisu sposobni da ih stvaraju, ali umeju da ih preotmu.

Ljubav: Prezadovoljni ste na koji način vam partner pokazuje svoju ljubav. Uvek je spreman da vam udovolji i da vam pokaže koliko mu značite. Umete to da cenite.

Zdravlje: Mogući su problemi sa nervima, podložni ste stresu.

BLIZANCI

Posao: Poslovi vas opterećuju, jer ne idu onim tempom i tokom kakvim ste zamislili. Morate naći kompromis. U suprotnom, teško ćete biti zadovoljni.

Ljubav: Sukobi i svađe su česti u partnerskim odnosima. Nastaju bez pravog razloga. Predložićete partneru privremen razlaz, koji može postati stalan.

Zdravlje: Boravite više na svežem vazduhu, sa prijateljima, koji vas opuštaju.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. JANUAR Rak i Jarac zabrinuti zbog finansija, Vodoliji partner sprema romantično iznenađenje

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Opteretili ste se obavezama. To vam postaje teret, jer nemate nimalo slobodnog vremena koje biste posvetili sebi. Pri tom, nezadovoljni ste i finansijama. Zreli ste za promene.

Ljubav: Zbog poslovnih obaveza niste u stanju da se posvetite partneru, što se vrlo loše odrazilo na vaš odnos. Partner je na ivici da vam postavi uslov, koji će vas dovesti u nemoguću situaciju.

Zdravlje: Sada je vreme da se oslobodite suvišnih kilograma.

LAV

Posao: Veoma vam je važno da budete u centru pažnje, da dominirate na sastancima, ali da drugi obavljaju poslove za koje se vi obavežete. Već imate ideje ko bi to mogao obaviti umesto vas.

Ljubav: Želite bezuslovnu ljubav i potpunu posvećenost. Partner je spreman da vam to pruži. Veoma je važno da umete to da cenite.

Zdravlje: Problem sa urogenitalnim sistemom.

DEVICA

Posao: Neraspoloženi ste zbog stalnog odlaganja poslova, rokovi vam izmiču, pa samim tim i zarada. Razmotrite sposobnost svojih saradnika. Moguća su otpuštanja. Ne smete više da rizukujete.

Ljubav: Partner vam je neophodna podrška. Uvek je spreman da vam priskoči sa nekim novim idejama,  koje garantuju uspeh.

Zdravlje: Problem sa peristaltikom creva. Promenite način ishrane.

VAGA

Posao: Razočarani ste ponudom poslovnog saradnika, sa kojim sarađujete duže vreme. Smatrate se izigranim. Shvatate da je vreme da prekinete dalju saradnju.

Ljubav: Prijatelji vam predlažu da prekinete sa samoćom. Večernji izlazak može da se pretvori u izuzetno veče, upoznajete osobu koja ostavlja snažan utisak na vas.

Zdravlje: Izbegavajte zatvorene prostorije sa mnogo ljudi.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. JANUAR Rak i Jarac zabrinuti zbog finansija, Vodoliji partner sprema romantično iznenađenje

Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

Posao: Mnogi iz vašeg okruženja sada pokazuju svoje pravo lice. Nećete biti oduševljeni onim što vidite. Pokažite jasno šta mislite o tome. Ne dozvolite da vam remete poslove.

Ljubav: Osoba iz vašeg bliskog okruženja pokušava da se umeša u vaš odnos sa partnerom. Budite otvoreni sa njom, pokažite joj gde joj je pravo mesto.

Zdravlje: Muči vas glavobolja.

STRELAC

Posao: Ne drži vas mesto, potrebna su vam stalna dešavanja i dinamika poslovanja. Puni ste ideja, ali nemate istrajnost da ih završite. Stoga vam je potrebna podrška.

Ljubav: Partner ne razume vašu stalnu potrebu za kretanjem i dinamikom dešavanja. Vaše zajedničko vreme mora biti ispunjeno dešavanjima i druženjima.

Zdravlje: Nedostatak sna.

JARAC

Posao: Navikli ste se na postojeći posao, ali ste nezadovoljni finansijama, kao i nepromenljivim statusom već duže vreme. Želite nešto da se promeni, porazgovarajte sa nadređenima.

Ljubav: Potrebna vam je stabilna veza u kojoj biste se osećali sigurno i srećno, kako ne biste razmišljali o poverenju. Sigurna luka vam je prioritet.

Zdravlje: Unosite slabo vodu, organizam vam je dehidrirao.

VODOLIJA

Posao: Pruža vam se prilika da započnete posao u stranoj firmi sa dobrom perspektivom za napredovanje. Finansije su vam vrlo važne, ali i status.

Ljubav: Romantika u ovoj večeri je vrlo naglašena od strane osobe od koje ste to najmanje očekivali. Otkriće vam davno prikrivena osećanja.

Zdravlje: Ne istrajavate u svom nastojanju da se oslobodite stresa.

RIBE

Posao: Vaše ideje su vrlo privlačne za saradnike. U tome ste nenadmašni. A i vaš status u poslovnom svetu će biti neprevaziđen, jer će uvek biti sigurni u saradnju sa vama.

Ljubav: Emotivni ste i osetljivi, ali niste baš verni kao partner. Možete biti veliko iznenađenje za partnera koji ima potpuno poverenje u vas.

Zdravlje: Poteškoće da disanjem. Ne zanemarujte simptome.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading