PUN MESEC U JANUARU JE VELIKA PREKRETNICA Kreću haotične promene za Vage, Ovna i Strelca , a za jedan znak procvat u ljubavi
Foto: Shutterstock

Ovo je prvi pun Mesec u 2022. godini i kao i sve pojave, različito će uticati na horoskopske znakove. 

Ovan

Ovaj pun mesec će uticati na vašu četvrtu kuću doma i porodice. Dok ste zauzeti donošenjem važnih odluka, Mesec će biti poput stroge mame koja vas kritikuje i savetuje da se više brinete o sebi, ali i o porodici koja je na prvom mestu.

Bik

Pun Mesec u Raku osvetljava vašu treću kuću komunikacije i informacija. Možete iskoristiti ovu energiju tako što ćete jasno definisati svoje namere za 2022. godinu. Ovaj pun mesec može da “zasadi seme” važnih razgovora sa srodnim dušama koje će se odvijati u narednim nedeljama.

Blizanci

Pun Mesec pokreće vašu produktivnost u drugoj kući posla, novca i sigurnosti. Ovo ovaj period čini odličnim za uspostavljanje praktičnih svakodnevnih navika i rutine. Druga kuća takođe vlada vrednostima, pa razmislite da li su se i koliko vaše vrednosti promenile.

Rak

Ovaj prvi pun mesec godini u vašem je znaku i kao takav, predstavlja vašu prvu kuću početaka i identiteta. Možda ćete osetiti kao da vas je neko gurnuo u akciju postizanja nekog ličnog cilja ili strastvenog projekta. Sada je idealno vreme da počnete! Napravite svoje odluke i ciljeve i postavite ih negde na vidno mesto kako biste ih imali na umu.

Lav

Puni meseci se odnose na otpuštanje, a to je posebno tačno za vas ovog puta, jer Mesec osvetljava vašu 12. kuću isceljenja, zatvaranja i prelaza. Situacija koju ste forsirali ili obrazac koga ste se slepo držali ne odgovara novoj stvarnosti I nikakvo vaše poricanje neće to promeniti.

Devica

Ne postoji „ja“ u „timu“, Devica, i to ne može biti istinitije za vas pod svetlošću ovog punog meseca, koji sleće u vašu 11. kuću timskog rada i tehnologije. Pod njegovim uticajem mogli biste da otkrijete nove načine na koje možete da se udružite kako biste olakšali svakodnevni život I učinili ga zanimljivijim. Ali morate ego i borbu za moć da ostavite po strani.

Vaga

Pun mesec pokreće vašu 10. kuću karijere, ciljeva i priznanja. Ova energija može da vas pozicionira na glavnu ulogu ili lidersku poziciju - a takođe bi mogla da rasvetli vezu sa važnim muškarcem u vašem životu (verovatno vašim ocem).

Škorpija

Vreme je da pogledate širu sliku dok pun Mesec u Raku osvetljava vašu ekspanzivnu devetu kuću. Usudite se da budete malo nerealni i nepraktični sa svojim vizijama - sa punim mesecom na vašoj strani, izlazak izvan vaše zone udobnosti moglo bi da vam otkrije prilike ili perspektive koje biste inače propustili.

Strelac

Ovaj pun mesec osvetljava vašu osmu kuću intimnosti, privatnosti i spajanja, što bi moglo da donese prekretnicu u nekim od vaših najbližih veza. Pun može da iznese mnogo toga na površinu – na iznenađenje vas i drugih. Pustite slobodno da zatvorena osećanja izađu, umesto da ih gušite.

Jarac

Za vas je promena u vazduhu pod uticajem ovog punog Meseca. On ulazi u vašu sedmu kuću veza. Da li čekate prekretnicu u vezi? Mogla bi biti blizu. Fokusirajte se na one najvažnije, samim tim biće vam jasno koje od njih želite da negujete u 2022. Godini. Tokom ovog punog meseca, pobrinite se da vaši odnosi budu uravnoteženi i obostrani i nemojte se plašiti da tražite ono što vam treba.

Vodolija

Pun Mesec ulazi u vašu šestu kuću zdravlja i organizacije. Vaša želja za usavršavanjem mogla bi da vam donese mega rezultate. Ovaj pun mesec se nalazi naspram Plutona koji je duboko u vašoj 12. kući podsvesti, tako da bi vam istraživanje veze um-telo-duša moglo pomoći da postavite ciljeve koji imaju izglede.

Ribe

Strasti bukte za vas pod svetlošću ovog punog meseca, jer on osvetljava vašu ekspresivnu i kreativnu petu kuću. Astrolozi ističu da bi vam malo drame moglo dobro poslužiti u ovom trenutku. Ovaj pun Mesec može da podstakne vezu, probudi umetnika i kreativca u vama, a neke Ribe će obradovati vest o trudnoći. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading