HOROSKOP ZA UTORAK, 18. JANUAR Vagama situacija na poslu postaje nepodnošljiva, Škorpija ulazi u konflikt sa partnerom, Jarca muče sinusi
Foto: Pixabay

OVAN

Posao: Zataškavate propuste, zbog pada koncentracije. Za vas bi bilo bolje da otvoreno porazgovarate sa nadređenima o svojim greškama, pre no što to drugi učine i predstave na mnogo gori način.

Ljubav: Iznenadni poslovni sasatanak vas može uvesti u potpunu novu emotivnu priču, koja je više erotskog karaktera.

Zdravlje: Problemi sa nogama, kolenima.

BIK

Posao: Ulazite u sasvim nove projekte koji su vam potpuno strani. Pokušajte da se dodatno edukujete kako biste aktivno učestvovali u njima.

Ljubav: Vrlo ste staloženi, mirni u prisustvu partnera, koji vam pruža sigurnost i podršku. Imate potpuno poverenje u njega.

Zdravlje: Problemi sa kožom, posetite dermatologa.

BLIZANCI

Posao: Želite da uložite zarađen novac, ali pre toga se dobro raspitajte o ponuđenim poslovima. Jer, sada nije vreme za ulazak u sumnjive transakcije.

Ljubav: Dopada vam se osoba sa posla, ali ona nije baša tako pristupačna. Možda je samo potrebno vreme da se otvori. Dopadanje je obostrano.

Zdravlje: Pada imuniteta, unosite više minerala i vitamina.

HOROSKOP ZA UTORAK, 18. JANUAR Vagama situacija na poslu postaje nepodnošljiva, Škorpija ulazi u konflikt sa partnerom, Jarca muče sinusi

Shuterstoock

 

RAK

Posao: Imate podršku nadređenih, predaju vam poslove i uzdaju se u vaš sud i intuiciju. Do sada ih nikada niste razočarali.

Ljubav: Spremni ste da udovoljite partneru, jer ste svesni da vas je uvek podržavao u vašim hirovima, potrebama da dominirate. Sada se situacija promenila, pružite mu saradnju.

Zdravlje: Veoma se neodgovorni prema svom zdravlju.

LAV

Posao: Svesni ste da osobe koje vam se smeškaju, u stvari jedva čekaju da vam vide leđa i spremne su da vam zadaju udarac kada to najmanje očekujete.

Ljubav: Dopada vam se osoba koja ne živi na ovim prostorima, koju ste slučajno upoznali na jednom neobaveznom slupu. Ta veza na daljinu može auspeti.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku, uradite neophodne analize.

DEVICA

Posao: Niste navikli da vam neko protivreči. Saslušajte šta imaju i drugi da kažu. Možda će vam se dopasti njihove ideje. Nemojte biti sujetni!

Ljubav: Osećate promene kod partnera, udaljio se od vas! Želite da nađete uzrok problema. Pokušajte otvoreno da razgovarate, jer ćete ulazizi sve dublje u problem.

Zdravlje: Relaksirajte se u nekom spa centru.

HOROSKOP ZA UTORAK, 18. JANUAR Vagama situacija na poslu postaje nepodnošljiva, Škorpija ulazi u konflikt sa partnerom, Jarca muče sinusi

Shutterstock

 

VAGA

Posao: Situacija na poslu postaje nepodnošljiva, jer se događaju neprijatnosti u kolektivu. Shvatate da morate nešto da promenite. Aplicirajte na drugim poslovima.

Ljubav: Na poslovnom putu upoznajete osobu koja će ostaviti snažan utisak na vas. I dalje ćete imati kontakt, koji može poprimiti ozbiljne razmere.

Zdravlje: Kašalj i temperatura su prisutni. Nemojte ih zanemarivati.

ŠKORPIJA

Posao: Pritisnuti ste rokovima, koji vam se iznova i iznova nameću, kao i poslovi koji se gomilaju. Hvata vas panika, strah, da nećete uspeti da ih završite na vreme.

Ljubav: Partner ćuti i guši u sebi nezadovoljstvo, zbog vaše okrenutosti poslu. Ono može kulminirati, ukoliko ne nađete sluha za njegova osećanja.

Zdravlje: Problemi sa štitnom žlezdom.

STRELAC

Posao: Očekujete završetak važnog posla. Međutim, on poprima drugačiji tok, od očekivanog. Ali, vi ste uvek spremni, ništa vas ne može iznenaditi. Imate već spremnu drugu alternativu.

Ljubav: Vaša zaljubljenost počinje da opterećuje partnera. Postali ste previše zahtevni. Pokušajte zajedno da nađete rešenje.

Zdravlje: Vaša nemarnost prema sopstvenom organizmu može da bude uznemirujuća.

JARAC

Posao: Pokušavate da nađete rešenje kako biste se izvukli iz finansijske krize i posao vam krenuo nabolje. Tražite pomoć prijatelja, poslovnog saradnika!

Ljubav: Želji ste da se konačno sklupčate u partnerovom zagrljaju i da provedete zajedno uz opuštajuće trenutke. Već je proteklo neko vreme kako to niste činili.

Zdravlje: Muče vas tegobe sa sinusima.

VODOLIJA

Posao: Pruža vam se prilika da odete u inostranstvo. Posao je obećavajući,vrlo perspektivan, ali vi smatrate da je to ipak rizik, u koji se nerado upuštate. Rađe birate sigurnost.

Ljubav: Nezadovoljni ste partnerovim odnosom prema vama. Već duže vreme nema lepih reči, pažnje, prisutno je ćutanje i natmurenost.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom. Pođite kod kardiologa.

RIBE

Posao: Previše obaveza vas iznuruju psihički i fizički. Morate se presabrati, kako bi ste povratili koncentraciju. U suprotnom ćete ulaziti iz jedne greške u drugu.

Ljubav: Niste sigurni da želite nadalje da boravite u ovoj vezi. Sama pomisao da ćete ostatak života provesti sa partnerom vas užasava.

Zdravlje: Nedostatak kondicije vas dovodi do zadihanosti pri jačem naporu. Aktivirajte se!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading