HOROSKOP ZA VIKEND Blizanci krupnim korakom grabe ka uspehu, Strelac vatrenom energijom osvaja simpatije
Foto: Shutterstock

Ovan

Petak, Mesec u Ribama u vašoj dvanaestoj kući mističnih stvari u konjunkciji sa Neptunom i sekstilnom Venerom, obavijajući vas sanjivom, kreativnom energijom koja pruža sjajne ideje, ali ne mnogo motivacije. To se menja u subotu kada mesec stigne u Ovna, osvetljavajući vašu prvu kuću. Nedelja je posebno sjajna za vas jer Mesec trinira vašu vladajuću planetu, Mars, i podseća vas da imate supermoći!

Bik

Petak, Mesec u Ribama osvetljava vašu jedanaestu kuću prijateljstva, društvenih odnosa i humanitarnosti. Konjunkcija Meseca i Neptuna vas inspiriše da učinite nešto ljubazno za nekoga kome je potrebna. Sekstil Meseca prema vašoj vladajućoj planeti, Veneri, podstiče vašu kreativnost i želju za rastom. U subotu i nedelju, Mesec u Ovnu aktivira vašu dvanaestu kuću snova i vizija, a konjunkcija sa Hironom vas okreće ka unutra.

Blizanci

Mesec u Ribama i konjunkcija sa Neptunom u vašoj desetoj kući karijere, uspeha i dostignuća u petak jačaju vašu intuiciju i kreativnost, poboljšavajući vaš profesionalni život i projekte. U subotu i nedelju, Mesec u Ovnu osvetljava vašu jedanaestu kuću prijateljstva, društvenih poslova, grupa i humanitarnosti, pozivajući vas da nađete vremena za svoje prijatelje i volontirate.

Rak

Mesec u Ribama i konjunkcija sa Neptunom u vašoj desetoj kući karijere, uspeha i dostignuća u petak jačaju vašu intuiciju i kreativnost, poboljšavajući vaš profesionalni život i projekte. U subotu i nedelju, Mesec u Ovnu osvetljava vašu jedanaestu kuću prijateljstva, društvenih poslova, grupa i humanitarnosti, pozivajući vas da nađete vremena za svoje prijatelje i volontirate.

Lav

Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom u vašoj osmoj kući skrivenih misterija aktivira vaše psihičke sposobnosti, čineći vas svesnim suptilnog sveta oko vas. Takođe produbljuje vašu kreativnost i podstiče vas da je izrazite. U subotu i nedelju, Mesec u Ovnu vam se više sviđa jer vas poziva da izađete u svet i dobro se provedete. Istražite novo mesto, povežite se sa prijateljima i prepustite sebi zabavu.

Devica

Vaš odnos sa voljenom osobom dobija blagoslov dok Mesec u Ribama spaja Neptun u vašoj sedmoj kući partnerstva, produbljujući saosećanje i ljubav između vas. Vi intuitivno znate kako da ih usrećite i obrnuto. U subotu i nedelju, Mesec u Ovnu sija u vašoj osmoj kući zajedničkih resursa, što ga čini idealnim vremenom za saradnju na zajedničkim ciljevima i projektima.

Vaga

Saosećajni Mesec u Ribama u konjunkciji sa intuitivnim Neptunom osvetljava vašu šestu kuću navika, zdravlja, posla i blagostanja, stavljajući u centar pažnje koliko dobro brinete o sebi. Obratite pažnju i napravite važne promene kako bi vaše zdravlje napredovalo. U subotu i nedelju, Mesec u Ovnu donosi vatru i strast u vašu sedmu kuću partnerstva.

Škorpija

Petak, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom usklađuje se sa vašim senzibilitetom Škorpije, aktivirajući vašu kreativnost i strast na najbolji način. Vaše ideje su slobodne i inspirisane. U subotu i nedelju, Mesec u Ovnu stavlja fokus na to koliko dobro brinete o sebi jer osvetljava vašu šestu kuću zdravlja i blagostanja. Više se posvetite svom zdravlju.

Strelac

Petak, nežni Mesec u Ribama spaja Neptun u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, donoseći saosećanje i empatiju na sto. Neka oni sa kojima živite znaju koliko ih volite. U subotu i nedelju, ambiciozni Mesec u Ovnu podstiče vašu vatrenu energiju, kao i vašu strast i kreativnost, inspirišući vas da krenete napred sa planovima i projektima koji su čekali sa strane.

Jarac

U petak, Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom stvara sekstil Sunce u konjukciji sa Venerom u vašoj prvoj kući ličnosti, dajući vam duboko saosećanje i ljubav prema sebi i drugima. Uživajte u tom delu samopoštovanja, zaslužili ste ga. Subota i nedelja, Mesec u Ovnu pokreće stvari u vašoj četvrtoj kući doma i porodice. Stvari mogu postati malo emocionalno nadahnute.

Vodolija

Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom u petak osvetljava vašu drugu kuću prosperiteta, produbljujući vaše saosećanje i želju da pomognete drugima. Ako nemate praksu davanja, ovo bi bilo idealno vreme da je započnete. U subotu i nedelju, Mesec u Ovnu ispunjava vašu treću kuću zajednice, povezanosti i komunikacije sa tonom vatrene energije, pa učinite nešto ljubazno za nekoga.

Ribe

U petak, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom u vašoj prvoj kući podiže vašu mističnu privlačnost, podubljujući vaše saosećanje i empatiju. Mudro birajte društvo koje danas održavate jer ćete osetiti ono što oni osećaju. Subota i nedelja, Mesec u Ovnu osvetljava vašu drugu kuću novca; trigon na Marsu može izazvati vašu želju za trošenjem. Ne rasipajte novac na nepotrebne stvari.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading