Pripremite se! Evo šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju
Foto: Shutterstock

Ovan

Imate dobar smisao za humor. Pored viška energije i strastvenosti, lako ćete da ostvarite neku zanimljivu ljubavnu priču. Ako ste zauzeti, ne ulazite u rasprave. Veoma ste ambiciozni i lako dolazite do rezultata koje želite da postignete. Imate višak energije.

Bik

Ne budite utučeni zbog toga što možda partner ne želi isto što i vi. Iako ste tvrdoglavi pokušajte da napravite kompromis. Slobodni, posvetićete se poslu, veoma ste ambiciozni. Saradnici mogu da budu prilično zahtevni.

Blizanci

Verujte da su drugi tu za vas i da žele da vam pomognu da napredujete. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari na poslu, iako ih možda nema previše. Vreme je za promene koje je trebalo da napravite odavno, samo niste imali hrabrosti.

Rak

Ukoliko vam neko kaže da mu je stalo do vas, verovatno je to iskreno. Imate nedoumice koliko je stvarno voljena osoba iskrena jer ste nesigurni u sebe. Strastveni ste i skloni flertu, ako ste slobodni. Previše posla može da vas optereti. Ne preterujte sa obavezama.

Lav

Možete značajno da promenite svoj život ako pustite da vam neka osoba koju znate odavno kaže šta oseća prema vama. Budite otvoreni za nova iskustva. Zauzeti, održite stabilnost u vezi. Ako imate neki problem podelite tu informaciju sa partnerom. Može da vam pomogne oko rešenja.

Devica

Vi ste veoma pričljivi. Odličan je dan za kraća putovanja i viđanje sa rodbinom. Ipak, ne zapostavite obaveze i ne preterujte sa trošenjem nego budite umereni. Ne dozvolite drugima da previše utiču na vas.

Vaga

Mogući su povećani iznenadni troškovi. Niste se nadali da morate da štedite. Otvorite se za nove stvari, nove poslovne prilike, jer imate veliku potrebu da napredujete. Ljubav ste ostavili po strani. Nije vam lako da se posvetite vezi i da sve postignete na poslu, pa bar budite iskreni prema partneru što se tiče toga.

Škorpija

Romantični ste i veoma strastveni. Moguća je neka avantura. Slobodni, dajte sve od sebe da ugodite partneru, ali ne popuštajte ni u svojim zahtevima. To će dodatno da pomogne da se poboljša vaš odnos. Moguć je povećan priliv novca. Lako ćete da ostvarite svoje ciljeve.

Strelac

Veoma ste praktični. Sve vam ide lako i od ruke. Napredak je izvestan, pa nema razloga za brigu. Jako lako dolazite do rezultata. Neka muška osoba može da bude od pomoći. Provedite više vremena sa partnerom.

Jarac

Prijatelji mogu da vam budu od pomoći. Ne opterećujte se mišljenjem ljudi koji vam nisu važni. Pokušajte da odredite prioritete i da se držite toga. Možete da dođete do dobrih rezultata. Imate podršku partnera u svemu.

Vodolija

Potrudite se da se fokusirate na obaveze na poslu. Ne ide vam sve baš lako, ali to ne znači da ne možete da odradite puno stvari koje ste stalno ostavljali za neki drugi period. Ne očekujte pomoć, budite samostalni. Nije vam lako da se posvetite poslu, imate dosta briga i porodičnih problema.

Ribe

Provedite više vremena sa partnerom. Dajte sve od sebe da uživate. Ako ste slobodni, neka osoba koja vam se mnogo dopada može da napravi prvi korak i da vam pokaže svoje emocije. Za ovu nedelju je preporuka da se ide u šetnju, prirodu, ako niste u mogućnosti da putujete.

Komentari (0)

Loading