Sa njima samo oprezno: Ovo su najopasniji horoskopski znaci
Foto: Pixbay

Dok jedni ne bi ni mrava zgazili, drugi su spremni da idu toliko daleko da bi čak povredili dragu osobu kada su ljuti.

Ovo su tri najopasnija horoskopska znaka...

Škorpija

Ovo nije uopšte začuđujuće. Vatreni i strastveni škorpion poznat je po tome što potvrđuje svoju moć nad drugima i ima neprestanu potrebu za dominacijom. Iako njegova pozitivna strana otkriva harizmatičnog vođu i strastvenog ljubavnika, budute sigurni u to da ne želite da upoznate njihovu mračnu stranu. Besni škorpion može da vas "ubode" kao niko drugi i za to mu čak ne trebaju nužno fizička sredstva. Oni su po prirodi manipulatori i nikada ne bi trebalo da ih podcenjujete!

Rak

Rak je jedan od najemotivnijih znakova i vrlo je svestan svoje emocionalne inteligencije. Strastvena priroda ovog sunčevog znaka funkcioniše kao mač s dve oštrice jer se stvari ubrzo mogu da se preokrenu u negativnom pravcu. Ne želite da upoznate negativnu stranu raka jer je to nestabilan znak koji je učestalo sklon promenama raspoloženja. Uz to su još iskusni manipulatori i mogu da izokrenu svaku situaciju.

Blizanac

Ako poznajete nekog blizanca, onda znate da su oni nepredvidljivi. Iako brzo uče, duhoviti su i druželjubivi, imaju i mračnu stranu. Teško ih je čitati, prebrzo menjaju mišljenje i vrlo lako se prilagođavaju promenama. Upravo te osobine ih čine glavnim mozgovima pokvarenih operacija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

28.09.2021 18:24

Takode i zene Skorpije,one su pravi davol,je*o vas Skorpion.