Nije vreme za preuzimanje rizika: Ova sedmica je puna turbulentnih dana
Printscreen

U utorak budite oprezni u komunikaciji i saobraćaju, jer je Merkur na poslednjem stepenu. Sa druge strane, ni Mesec iz Riba ne pruža podršku komunikaciji. Govor tela, osećaj i intuicija nadjačavaju logiku, pa je potrebno distancirati se od puno priče.

Usmerite pažnju na maštu i inspiraciju, pokrenite kreativne ideje ili stvarajte umetnička dela. Idealno je dan provesti negde pored vode. Više odmarajte i spavajte.

U sredu imamo dve značajne promene, Merkur ulazi u znak Lava, a Jupiter se vraća u znak Vodolije. Takođe, Mesec prelazi u dinamični znak Ovna koji će brzinu događaja dodatno osnažiti. Osetićete promene u komunikaciji. Teme su potpuno drugačije. Sada su više u “JA Fazonu”. Šta ja želim, ko sam i kako JA želim da živim.

Misli su okrenute ka javnosti, ka zabavama i druženju. Nestrpljivi ste da se nešto pokrene, posebno razdražljivi sa usporenim ljudima i njihovoj neodlučnosti. Sve želite sad i odmah. Neko vam lako može “stati na žulj”, pa pokušajte da ne reagujete burno. Ne kritikujte.

Promena Jupitera u znak Vodolije može doneti i promene na kolektivnim zbivanjima, posebno onih koja se tiču društva, okupljanja, zajednice, kao i zakonskih mera.

U četvrtak će se to posebno osetiti, jer će Mars sa poslednjeg stepena Lava praviti opoziciju na Jupiter, što donosi ozbiljne događaje po pitanju zakona, otvorene i javne sukobe, skandale, pad sa položaja uticajnih osoba, masovna stradanja, požare, probleme sa strujom i mašinama, vetrove. Klonite se opasnosti i rizika ovih dana.

Kasno uveče tog dana, planeta Mars menja znak. To govori o promeni aktivnosti i usmerenosti energije na druga životna polja. Javiće se volja i želja za promenom posla, ali i planiranjem i reorganizacijom svog života i životnog stila. Možete sprovesti neki novi plan ishrane i vežbanja.

U petak nailazite na prve otpore i prepreke na svom putu ka transformaciji. Želećete da odustanete. Ukoliko budete svesni toga i ne ustuknete pred prvim izazovima i strahovima, dobićete novu vrstu energije i fokusa da istrajete. U večernjim časovima osetićete promenu energije. Provedite veče uz neku laganu večeru i dobro društvo.

Subota nosi izazove i sukob između starog i novog. Pojavljuju se nove i neočekivane okolnosti koje vas izvlače iz zone komfora na koje sada niste spremni. Budite strpljivi sa sobom i drugima kako biste lakše prebrodili sve izazove.

Dve podjednako važne oblasti ovog dana nalaze se u konfliktu i biće vam teško da se odlučite i pokrenete na akciju. Nesporazumi u komunikaciji, posebno između mladih i starijih.

Nedelju završavamo veoma aktivno. Imamo dva planetarna aspekta Merkura, konjukciju sa Suncem i opoziciju sa Saturnom. Prvi donosi svesne odluke, dogovore, razgovore i ideje i planove koje planirate da sprovedete u delo. Takođe, važne informacije stižu do vas. Nešto što je do sada bilo skriveno izlazi na videlo.

Drugi aspekt govori o problemima u komunikaciji, saobraćaju, na putovanju, kao i neka odlaganja ili čekanja. Potrebno je preuzeti odgovornost za važne odluke i pregovore. Problemi sa automobilom, administracijom, u saobraćaju ili u komunikaciji, nepovoljne vesti, brige i teške misli. Budite strpljivi, oprezni i fokusirani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading