Mars krajem jula ulazi u Devicu i sve se zatvara! Neprijatne vesti će ponovo zatresti planetu, sve će biti odloženo, evo do kad
Foto: Pixbay

Svaki put kada bi Mars promenio položaj, otpočeo bi novi ciklus ponašanja virusa, bez obzira na to da li je to bio početak novog talasa ili smirivanje prethodnog. Osim toga, primetno je da je ćud virusa slična osnovnoj simbolici znaka u kome se Mars nalazi.

Mars krajem jula ulazi u Devicu

Proteklih mesec i po dana, Mars je hodao Lavom, glavne komplikacije, koje je korona prouzrokovala, bile su povezane s kardiovaskularnim sistemom. Sada, krajem jula, Mars izlazi iz Lava i ulazi u Devicu, koja predstavlja sistem za varenje, prvenstveno tanko crevo.

Na udaru su psihički labilni, anksiozni...

Osim toga, ovaj znak je često prikazan kao opterećen kod osoba koje pate od autoimunih bolesti, ali i kod onih koji su psihički labilni, anksiozni, skloni paničnim napadima.

Dakle, Mars ulazi u Devicu, a istovremeno Jupiter u svom retrogradnom hodu, ponovo, ulazi u Vodoliju. Neprijatan tranzit koji će se, sasvim sigurno, manifestovati na globalnom planu.

Jupiter je retrogradan i aktivira pandemiju

Koliko god je Jupiter planeta benefita, istovremeno, ukoliko aktivira loše tačke u horoskopu, njegova ekspanzija boljitka postaje potpuna suprotnost, pa kao takav predstavlja opasan okidač nekontrolisanog rasta nečega, u ovom slučaju - pandemije i širenja virusa.

Planete poručuju: Nema predaha

Koliko god smo se opustili, planete poručuju da predaha nema. Ne samo da nam stiže novi talas pandemije, aspekti najavljuju i globalno zatezanje međudržavnih odnosa, ponovno aktiviranje sukoba, elementarne nepogode. Neprijatne vesti će ponovo zatresti planetu.

Početak avgusta će najaviti kako ćemo živeti do kraja godine.

Ciklus će potrajati do kraja godine, ali kraj jula i početak avgusta donose dešavanja kojima će se najaviti sve šta će se dešavati do kraja decembra.


Nepovoljno za putovanja

Jupiter je planeta koja, između ostalog, predstavlja daleka putovanja i turizam. Njegov ponovni ulazak u Vodoliju je nepovoljan znak za ove oblasti, pa je veliko upozorenje svima koji planiraju putovanja. Ponovno zatvaranje granica ili dodatni uslovi pod kojima će se putovati, najblaža je slika ove astrološke konstelacije.

Kada je pandemija u pitanju, opuštanja nema. Brzo ćemo dobiti opomenu da smo prerano svirali kraj. Kada je naša država u pitanju, nema astroloških pokazatelja koji bi nagovestili da ćemo biti na udaru. Ipak, nećemo biti ni pošteđeni.

Sve će biti odloženo do januara

Na ličnom planu, mnogi koji su u proteklih nekoliko meseci otpočeli nešto novo, krenuli u projekte, putovanja, selidbe... višom silom će sve biti odloženo.

Sve će se nastaviti u januaru i završiti u junu...

Ali, bez brige, jer ono što će se sada zaustaviti, nastaviće se od januara 2022. i zaokružiti do juna 2022. Ovo je vreme kada je strpljenje najjače oružje u borbi za opstanak, bez kojeg nema opstanka.

Znaci koji će najjače osetiti ovaj neprijatan tranzit, naročito tokom avgusta, su Vodolije, Lavovi, Bikovi i Škorpije. Međutim, važno je naglasiti da su planete tako položene da se ne može izdvojiti nijedan astrološki znak za koji možemo reći da je pošteđen. Kosmos nas vraća na popravni ispit, sve ono što nismo shvatili ili uradili, dolazi na naplatu.

 
 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading