SKORO SAVRŠENI! Ova 4 znaka Zodijaka su najbolji muževi na svetu
Foto: Youtube/Printscreen

Kako prenose mediji, astrologija puno govori o osobinama, a otkriva i koji znakovi posebno uživaju u ulozi supruga

1. Bik

Pouzdan, iskren i romantičan, Bik zna kako svoju ženu održati srećnom i voljenom. Uvek traže stabilnost u vezama i to je ono što najviše cene. Uz njih ćete se uvek osećati voljeno i čuvano, a oni će vas razmaziti svojom ljubavlju do kraja. Stalno će biti tu za vas i vodiće brigu o vama. Uz njih vam nikad neće nedostajati pažnje.

2. LAV

Muškarac Lav je odan do srži i ima puno, čak i previše razumevanja. Svojoj partnerki voli da se divi i da je obasipati pažnjom i ljubavi. Lavovi će razmaziti svoju ženu kupujući joj puno poklona, pripremajući joj raskošna iznenađenja i planirajući zajednička putovanja. ​​Žene svog partnera Lava u svemu podržavaju.

Foto: Youtube/Printscreen

 

3. Rak

Oni su porodični ljudi i obožavaju da provode vreme sa svojom boljom polovinom pokazujući joj ogromnu ljubav. Oni su emotivni i kada su u braku, beskrajno vole. Najviše vole iskazivati ljubav i provoditi vreme s partnerkom čineći je srećnom i voljenom. Ljubaznog su srca i učinili bi sve da njihova životna saputnica bude srećna.

4. Riba

Ovaj horoskopski znak voli da ugodi i usreći druge. Najviše pažnje posvećuju supruzi i ona je za njih prioritet. Učiniće sve da njihova supruga bude srećna i voljena i da u njima vidi snagu i podršku. Voljenima vole biti uteha i rame za plakanje.

 

Komentari (0)

Loading