NAJGORI PRIJATELJI: Sa ovim horoskopskim znacima nikada ne znate na čemu ste
Foto: Pixbay

Položaj planete i sazvežđe pod kojim smo rođeni može da kaže, tvrde astrolozi, mnogo toga o nama, pa i da otkrije kakav je ko od nas kao prijatelj.

Ipak, ne bi trebalo generalizovati, jer mnogo toga zavisi i od podznaka, rasporeda planeta... Astrolozi navode da se, međutim, s pravom može reći da su predstavnici četiri horoskopska znaka među najgorim prijateljima.

Savetuju i da bi u druženju s njima trebalo biti obazriv.

1. Vaga

Vage poštuju samo sebe. Njih nikakva tajna koju im prijatelj poveri ne obavezuje. Ništa ne znaju da drže za sebe i samo je pitanje vremena kada će da vas izdaju.

Njima je prijateljstvo zanimljivo, ali ne i sveto.

2. Strelac

Strelčevi ponekad i sami upozore ljude oko sebe da ne smeju da se oslone na njih, ali mnogi to upozorenje često ignorišu. Međutim, ubrzo se pokaže da je trebalo da ih poslušaju.

Strelac će doći na vašu zabavu, ali vam nikada neće ponuditi rame za plakanje, kada vam to bude potrebno.

3. Rak

S Rakovima je teško družiti se. Ako vam se u početku učini da su druželjubivi i pristupačni, brzo ćete se uveriti da ste u zabludi. Oni su zapravo labilni i ne znaju da čuvaju tajne.

Rakovi nisu dobar izbor ako tražite iskrenog i dobrog prijatelja.

4. Devica

Problem sa Devicama nije taj što su loši prijatelji, nego što prijateljstvo sa njima nakon dužeg vremena postane nestabilno.

Device su impulsivne i okončavaju prijateljstva lako i bez griže savesti. Otići se, a da se ne osvrnu i ponašaće se kao da nikada niste ni bili bliski.

Komentari (0)

Loading