SVI MU OKRENULI LEĐA Težak udarac za princa Harija
Tanjug/Ap

Princ Hari je napisao knjigu u kojoj će opisati "kako je postao ovo što je danas", a već su i naslov i slika na koricama izazvali ogromnu buru u javnosti. Naslov "Rezerva" pokazuje da je uvek bio "drugi", naspram princa Vilijama koji će naslediti presto i postati kralj.

Portret na koricama je vrlo sveden, Hari je u običnoj majici bez ikakvih znakova kraljevskog porekla. Ceo svet iščekuje šta će sve princ objaviti u ovoj knjizi, posle nekoliko "bombi" koje su on i Megan Markl već detonirali u intervjuu sa Oprom Vinfri.

Ono što će mnoge možda razočarati jeste činjenica da u knjizi neće biti ni pomena o najvažnijim bivšim devojkama, na primer, Kresidom Bonas s kojom je bio od 2012. do 2014. godine. Neće biti ni reči o Čelsi Dejvi, s kojom se zabavljao čak šest godina. 

Kako je došlo do toga da važnih emotivnih iskustava, pre Megan Markl, ne bude uopšte u knjizi za koju se najavljuje da će dići veliku prašinu? Sve dame o kojima je bilo planirano da se piše bile su kontaktirane unapred kako bi se dobila dozvola od njih.

Isto je učinjeno i sa prijateljima princa Harija, kako bi se dobila saglasnost da se o njima piše. Odgovor je bio zaprepašćujući, mada umotan u "svileni papir". Princ je dobio "korpu".

Prva reakcija je bila učtivo "razmislićemo", ali dozvole za opisivanje u knjizi "Rezerva" nikad nisu stigle. Prevedeno na konkretan jezik - bilo je to - "ne".

Mnogi se u Velikoj Britaniji čude kako je Hariju uopšte palo na pamet da traži dozvolu od svojih nekadašnjih devojaka, kad je poznato da su njegovi postupci u dogovoru sa Megan naišli na velike osude. I kraljevska porodica očekuje njegovu knjigu sa strepnjom, a svi naglašavaju da je ona nastala inspirisana željom za zaradom. Hari za nju dobija oko 20 miliona evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading