SEVERINA EMOTIVNOM PORUKOM RASPLAKALA ŽENE: "Prošlo je 20 meseci , kada si bez pitanja, grubo, otišao iz svog doma...
Foto: Alo.rs

Severina Kojić pre 20 meseci izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kog je dobila u vezi sa Milanom Popovićem.

Popularna pevačica i dalje vodi bitku za starateljstvo sa bivšim partnerom, a često putem društvene mreže iskazuje svoju tugu, jer sina ne viđa svakodnevno.

Novim emotivnim statusom, Severina je dotakla mnoge žene i majke, kako zbog borbe, tako i zbog zabrane da objavljuje slike sa sinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- 20 meseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svoga doma, u kom je mirno živeo 7 i po godina... Bez pitanja, grubo, isti dan... I izbeglice iseljavaju s njihovim majkama... U ovih 30 godina koliko pevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom decom, nego što sam ja objavila fotografija sa svojim detetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pesmu sa Zagrepčankama i momcima... Hvala svima na podršci - napisala je Severina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoka

30.07.2021 18:01

Mnogo dece je zaplakalo i place 3 decenije jer su ih draga Seve tvoji sunarodnici razdvojili...a ti se nikada nigde ne oglasi da ti je žao...a meni je lično žao tvog malog deteta...tužno...

Kukavci

31.07.2021 00:47

Cmizdrači nad sobom jer joj je oduzeta mogućnost za samopromociju preko deteta, a naravno da joj ne odgovara da ga viđa vikendima jer su tada najunosnije tezge...jadno...sebično...dete bi trebalo dd bude na prvom mestu...ali to je neka druga priča...