KRALJICA ELIZABETA SE RAZBESNELA: Ovo je dotuklo! Još jedno u nizu poniženja, priredio joj voljeni unuk
EPA

Lilibet Dijana sigurno neće biti krštena u dvorcu Vindzor, a zbog toga je kriv princ Hari koji je upravo napisao knjigu.

Skandalozna knjiga

Knjigu princa Harija mnogi nazivaju "bomba", jer je vojvoda od Saseksa u njoj napisao sve šta misli o kraljevskoj porodici. I to nije sve - odlučio je da je objavi u godini kada kraljica slavi "platinasti jubilej".

Princ Hari nije mogao da odabere gori trenutak da objavi knjigu.

- Princ Hari napisao memoare. Biće objavljeni u oktobru. Rekao bih da je krštenje male Lilibet u Vindzoru otkazano - napisao je Robert Džonson, kraljevski ekspert na Tviteru.

Kraljica Elizabeta slavi "platinasti jubilej"

- Vreme nije moglo da bude lošije izabrano, jer umesto da izleči rane sa porodicom princ Hari nastavlja da ih izaziva. Knjiga pada tačno u vreme kraljičinog "platinastog jubileja". Sledeće godine sve treba da bude u znaku kraljičinog jubileja, a ne da čitaju skandaloznu knjigu princa Harija - istakao je Fil Dampijer, ekspert za kraljevsku kuću.

- Priče o tome da Megan Markl i princ Hari žele da krste Lilibet Dijanu u dvorcu Vindzor u isto vreme kada objavljuju skandalozni knjigu su besmislene - ističe Damlijer.

Megan Markl očekuje kraljevsko krštenje

Megan Markl i princ Hari su, zaista, za medije izjavili da bi želeli da devojčicu krste u kapeli svetog Džordža u dvorcu Vindzor pred kraljicom Elizabetom. NJih dvoje su krstili sina Arčija u Vinzoru juna 2019. godine, a krstio ga je arhiepiskep kenterberijski.

Arči kršten u tajnosti, a za Lilibet očekuju kraljevski spektakl.

Megan Markl je insistirala da kršenje bude privatno i prisustvovalo je samo 22 najbližih gostiju. Sada Megan Markl i princ Hari očekuju kraljevsku ceremoniju za malu Lilibet. Tačnije, kada je princ Hari došao na otvaranje spomenika Ledi Dijani rekao je bratu i ocu da žele Lilibet da krste u Engleskoj.

Dolazak na krštenje bio bi prvo putovanje Megan Markl u Veliku Britaniju posle čuvenoj "Megzita". Odnosi su još više pogošani posle intervjua Opri Vinfri koji su dali Megan Markl i princ Hari.

Princ Čarls je povodom knjige princa Harija izjavio da je izuzetno iznenađen.

Vest o knjizi je kraljevska porodica doznala od medija, odnosno pozvao ih je princ Hari i saopštio bukvalno u trenutku kada je već objavljena.

Komentari (0)

Loading