"VRIŠTI MI SE OD MUKE"! Momci iz Srbije otkrili šta im smeta kod naših devojaka: "Je*o mater, svaka kad se našminka i napući izgleda kao 7/10. Osećam se pored njih kao vepar!"
Foto: Tanjug

Na srpskom delu Reddita povela se zanimljiva rasprava i muškarci su se okupili da rasprave šta im to smeta kod devojaka. Najviše pažnje izazvao je ovaj odgovor u kome možda i leži odgovor na pitanje zašto su muškarci toliko frustrirani i zašto se sa toliko agresije govori o ženama.

- Horoskop. Je*eno ludim kada vidim kad se lože na to. Vrišti mi se od muke. Okej je sestro kao zanimacija, eto fora, razbribriga, ali da ti veruješ da ti planete i vreme rođenja uređuju životni put, ne.

Ne volim ovo fensersko influensersko oblačenje i ponašanje. Je*o mater, svaka kad se našminka i napući izgleda kao 7/10.

A ja ovde sedim kao masni i debeli vepar sa maljavim guzovima. Osetim se inferiorno, manje privlačno, manje vredno.

Opsednutost društvenim mrežama. Mada to je obično vezano za osobe iz prethodnog paragrafa. Ne volim taj fazon, odbojno, fensi, fejk.

Moderne, liberalno-progresivne žene. Jbg, ja sam čovek malo staromodan, ne volim ti ja tu priču o marksizmu, ugnjetavaju, cisnormativnosti, poliamoriji, trećem talasu feminizma, zelene kose, i ostalo. Nije to moj svet, ko voli super, ali teško da ću sa takvom osobom da osnivam porodicu jer nemamo ista očekivanja i poglede na svet.

Previsoki zahtevi. Visok, crn, ambiciozan, onako malo nabildovan ali ne mnogo, samopouzdan, harizmatičan, sportista, svestran, da je proputovao pola sveta. Jbg, nisam to, osećam se inferiorno kada je to neki ženski idel kome neka većina žena teži - kaže jedan forumaš sa Reddita.

- Retko kada sretnem ženu koja nije umišljena da je Bog. Valjda produkt hipergamije. Takođe večiti kompleks žrtve i gotovo urođeni dvostruki standardi. A od nedavno su počele da usvajaju nebulozu da se ženama mora verovati na reč kada optuže nekoga za nešto(uglavnom silovanje) - piše drugi forumaš.

- To što me ne žele - kratak je jedan forumaš.

Komentari (0)

Loading