ČUVENI DOKTOR TVRDI Ko ima dovoljno ovog vitamina ne može da oboli od raka
Foto: Pixabay

Rak je postao toliko rasprostranjena bolest, koja više nije rezervisana samo za starije ljude, već masovno obolevaju mladi, pa čak i bebe. Jedini zvanični lek koji je dostupan je hemoterapija, koju mnogi medicinski stručnjaci nazivaju "lekovitim otrovom" jer ubija i zdrave ćelije i uništava imuni sistem.

Međutim, jedan lekar poredi rak sa skorbutom – stanjem koje izaziva otok tkiva, kao i promene na koži, zglobovima i vezivnom tkivu. Verovalo se da je ovo bolest dok nije otkriveno da su sve ovo simptomi nedostatka vitamina B17.

Ovo tvrdi dr Harold V. Maner, profesor biologije i šef odeljenja za biologiju na Univerzitetu Lajola u Čikagu.

"Oni koji boluju od raka prvo treba da znaju šta je rak. Ne paničite. Istražite svoje zdravlje.Kao što niko ne umire od skorbuta, ne možete umreti od nedostatka vitamina B17“, rekao je on.

Savet dr Manera za lečenje raka

Dr Maner smatra da je, prema njegovom mišljenju, reč samo o teškom nedostatku vitamina B17, za lečenje i prevenciju kancera dovoljno je pojesti 15 do 20 koštica kajsije svakog dana.

Naime, on smatra da je lek za rak leatril, jedinjenje koje se ekstrahuje iz amigdalina – poznatog i kao vitamin B17. Takođe savetuje da treba jesti pšenične klice za koje se veruje da su čudotvorni lek koji sprečava i leči rak. Bogate su tečnim kiseonikom i leatrilom. Ove supstance se takođe nalaze u košticama jabuka.

U svojoj knjizi pod naslovom „Smrt od raka“, dr Maner tvrdi da je procenat izlečenja raka leatrilom veći od 90 odsto, piše Urbanatural.in.

On navodi i listu namirnica bogatih vitaminom B17 i tvrdi da ako ga redovno uzimate u dovoljnim količinama, nikada nećete morati da brinete da li ćete dobiti ovu opaku bolest.

Hrana bogata vitaminom B17:

- Koštice i semenke - jabuke, kajsije, breskve, kruške i suve šljive (najbolji izvor amigdalina)

- Varivo - kukuruz, pasulj, klice sočiva, grašak, lima pasulj, boranija

- OrasiGorki badem (najbogatiji prirodni izvor B17), australijski (makadamski) orah, indijski badem

- Bobice - crni dud, borovnica, aronija, kupina, malina i jagoda

- Žitarice - susam i laneno seme, ovseni griz, ječam, tamni pirinač, pšenični griz, proso, raž, heljda, šećerna trska Vitamin B17 se takođe može naći u pivskom kvascu i mesu bundeve.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading