BEZ GLADOVANJA SMRŠALA 45 KILOGRAMA Pevačica Tijana Dapčević otkrila tajnu kako je bukvalno prepolovila kilažu
alo Mašanori Jošida

Tijana Dapčević važi za jednu od najboljih pop pevačica na Balkanu. Već godinama uživa u ljubavi s Milanom kojeg je upoznala na košarkaškoj utakmici u Somboru. Venčali su se 2001. godine, a kruna njihove ljubavi je sin Vuk.

U trudnoći je dobila višak kilograma, a pevačica je pre porođaja imala 115 kilograma. Ipak, odlučila je nešto preduzme po tom pitanju i uspela je da smrša neverovatnih 45 kilograma.

"Doslovno sam nosila drugu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine", iskreno je rekla Tijana jednom prilikom.

"Odlučila sam da učinim nešto u vezi s tim. Ali, počela sam da mršavim tek kad sam shvatila da mi ne treba nikakva dijeta, već promena načina života", otrkila je pevačica.

U potpunosti je promenila svoj dotadašnji način ishrane i prednost je dala zdravim namirnicama, ali bez gladovanja, a jednom prilikom je otkrila kako otprilike izgleda njen jelovnik.

Doručak: dan sada započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem

Ručak: Obično jede ćuretinu s povrćem

Večera: brancin ili orada uz salatu

Naravno, gubitak kilograma nije laka stvar, mnogi o tome maštaju, ali da bi se do rezultata došlo, moraju i da se preguraju određene krize. Tijana se takođe borila i sa tim i po pitanju toga je rekla:

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim.

Tijana je takođe i u prošlosti gubila i dobijala kilograme, ali s obzirom da je visoka 178,5 cm te oscilacije se daleko manje primećuju nego kod nižih osoba.

Pevačica je svojevremeno takođe rekla da ne sprečava sebe da uživa i u nekim "grešnim zadovoljstvima", ali onda to ide ovako:

‒ Nađe se u mom tanjiru i hamburger i parče pice, ali onda sledećih deset dana dodatno pazim na ishranu. Ako mi se jede parče torte, uzeću ga, ali ne više puta tokom dana i ne svaki dan. Duša to traži, a moraš i nju da nahraniš. No, umem i da odolim iskušenju. Nedavno, kad smo bili na moru, otišli smo kod kume koja je napravila fenomenalnu gibanicu. Toliko je volim da ne znam šta bih za nju dala, ali – nisam pojela ni parče.

Tijana i poslije dve godine održava sjajnu liniju, trudi se da se zdravo hrani i redovno se bavi fizičkom aktivnošću.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading