Narušavaju harmoniju u domu: Ove stvari privlače lošu energiju, odmah ih se rešite
Shuterstook

Harmonija i pozitivna energija su ono što mora gospodariti vašim porodičnim domom. U suprotnom ne možete očekivati sreću i radost među svojim ukućanima. Ove tri stvari morate rešiti i u vaši dom će se useliti samo pozitivna energija i dobre vibracije.

Prljava odeća u uglu sobe

Ovo je jedna od prvih stvari na koju Feng šuji stručnjaci uvek upozoravaju kada primete u kući. Možda jeste najlakše nabacati prljavu odeću na pod u uglu sobe, ali treba znati da se na tom mestu odliva i pozitivna energija iz doma.

Trebalo bi da u svakoj porodici postoji prostor gde će se odlagati prljava garderoba za pranje – bolje je da imate i kantu za to u dvorištu nego prljave čarape po uglovima sobe.

Cipele poređane ispred vrata

Bez obzira ispred kojih vrata u domu su poređane, cipele su pravi “energetski usisivači” pogotovo ako su prljave. Držite ih zatvorene unutar ormara za cipele.

Hrpa starih novina, magazina, papira i knjiga

Novine bacite u kantu za smeće ili ih skupljajte negde u ostavi i dajte ih za reciklažu čim ih pročitate. Ukoliko sakupljate magazine ili knjige, čuvajte ih na policama, a ne podu ili uglu sobe. Razbacani po prostoru, ovi predmeti donijeće lošu energiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading