FRIZERI TVRDE DA JE OVO HIT JESENI Tako je jednostavna, a kosu čini bujnom i elegantnom!
Foto: Printscreen

Frizeri se koriste raznim tehnikama kako bi kreirali frizuru koja kosu čini gušćom, a jedna od njih je i stepenasti način šišanja. Za vizualno pojačanje uvek posluže i pramenovi u više tonova.

Gusta kosa san je mnogih žena. Nažalost, to kod mnogih nije slučaj. Ali, ne moraš se odreći te želje! Naime, s pravim načinom šišanja i pravim načinom stilizovanja, možeš postići volumen na svojoj kosi.

Optičke varke na kosi sve su popularnije, a od hit tehnika tu su one vrlo jednostavne repaste, kao i nijansiranje kose da se učini da ima više volumena nego što zapravo poseduje.

Posebno su popularne razne nijanse plave boje, od medene do zlatne, uz obavezne neravne krajeve. Čak i vrlo kratki bob ima svoje prednosti na tankoj i retkoj kosi, a ključan korak je pravilna tehnika šišanja.

Okvir lica deluje savršeno uokviren pramenovima plavih tonova, dok tamni koren takođe daje utisak volumena kose jer je kontrast naglašen plavim vrhovima.

Noviji trendovi donose 'wolf cut' tj "vučiji rez", frizuru naglašenih repastih pramenova različitih dužina, a ovaj stil frizure pretežno vole rokerke i ljubiteljke crnih kreacija.

 

Komentari (0)

Loading