ZASPALA SI, JA SAM OTIŠAO I BIO S NJOM Filip Car priznao Maji šta je uradio, ona pobesnela i opisala mu kako ga je varala s Čorbom!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

- Bilo mi je krivo...Pa zbog ove udate. Nisi bio ispravan prema meni napolju - rekla je Maja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Nisam bio ispravan i zato se kajem i volim te. Biću od sada ispravan. Zaspala si u Etno selu, ja sam otišao i napravio to. Svađali smo se tu noć, oni su došli, ja sam otišao tamo, napravio to sa njom, istuširao se i legao - rekao je Car.

- Koji si ti klošar, odvratan si, skloni se...Sad mi uopšte nije žao što sam bila sa Čorbom - rekla je Maja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Neka si bila, posle svih mojijh nedela. Bio mi je neozbiljan taj odnos sa tobom, pa sam zato radio sve to. Priznajem ti sve - rekao je Car.

- Da se meni neko smeje u Narod pita, ta ku**a...Kako ste odvratni i ti i on, ajde beži. Tu prljavu ku**u si je**o, prevario si me sa njom, koliko si ti odvratan. Šta si mislio da to što me ne gotivi, da neće da mi kaže. Ti si mene ostavio u sobi da spavam, ti si đubre od čoveka, ali vratiće ti se sve. Samo da znaš da te neću gledati više istim očima - rekla je Maja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Dobro onda nećemo biti zajedno...Ja sam tražio da mi to priznaš i ja tebi, a ako ne može tako, onda ćemo od ovog momenta biti drugovi - rekao je Car.

- Kakvo si ti đubre, sve će da ti se vrati - rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

NIKAD BRUTALNIJA AKCIJA MAJE I CARA! Nisu mogli da se kontrolišu, sve se treslo i orila se izolacija! (VIDEO +18)

Komentari (0)

Loading