OVO JE BRAK ZA CEO ŽIVOT! Ovako je Dalila pričala o budućnosti sa Dejanom, a sada skandalima u rijalitiju gazi preko svojih reči!
Printscreen

Dalila Dragojević Dejan Dragojević odlučili su da stave tačku na brak, nakon što je ona priznala emocije prema Filipu Caru u "Zadruzi", a nakon ovih njenih nedavnih postukama isplivao je snimak koji je nastao na dan njihovog venčanja i koji je odmah postao viralan.

Naime, u istom vidimo koliko je ona bila sigurna u njihovu ljubav, te je govorila kako je njihov brak "za ceo život", te da sigurno ne bi radili tako nešto da ne veruju u njihov odnos.

- Ovo je brak za ceo život, tako je. Da nije tako ne bih se odlučila na ovaj korak. Ovo je ipak nešto što nam zaista znači - rekla je tad ona, dok ove njene reči danas, pak, nemaju težinu.

Podsetimo, Filip je juče poljubio Dalilu na nekoliko metara od Dejana, a Dragojević je redovno u suzama i lomi sve po imanju u stanju nervnog rastrojstva.

ISPOVEST KOJA RAZDIRE DUŠU Kija Kockar za Rijaliti Plus: Moj bivši muž je imao odnose u kabini u kojoj sam se ja posle tuširala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading