pucnjava čačak
Foto: Alo/Foto: Alo/Printskrin

Piše: Nebojša Popović

Mario Simović je ubijen u pucnjavi koja se dogodila tokom ranih jutarnjih sati u fabrici "Marteks" kod Čačka.


Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Mario je bio bliski prijatelj Ranka Radoševića Eskobara.

- Mario osim toga što je bio prijatelj sa pokojnim Radoševićem, važio je da je član njegove ekipe. Sumnjalo se da je pripadnik ili simpatizer škaljarskog klana, i delovao je iz senke. Bavio se poput Eskobara, trgovao sa automobilima, nekretninama, a sumnjalo se da je to bio samo paravan za mnogo ozbiljnije posove - kaže izvor za Alo! i dodaje:

- Mario je važio za čoveka iz senke, odnosno da se nije isticao nigde. On je želeo da bude anoniman i da svojom pojavom u bilo kom društvu ne privlači pažnju na sebe - kaže izvor za Alo!

Prema njegovim rečima, u izvesnom krugu Mario je važio za dobrog prijatelja pokojnog Radoševića. 

- Znaju se oni odavno. Zajedno su poslovali, bavili su se istim poslom trgovinom automobila, ali i sumnjalo se da su radili iste poslove, na ivici zakona - zaključuje izvor za Alo!

Podsetimo, Ranko Radošević (54) zvani Ranko Eskobar, ubijen je 9. marta prošle godine, na benziskoj pumpi u Rušnju kada su mu prišla dva maskirana napadača i u njega ispalila sedam metaka, pet u telo i dva u glavu.

Prema priči uhapšenog Marka Pjanovića, nalogodavac za ovu likvidaciju je ista osoba koja je naredila ubistvo Luke Žižića u na Novom Beogradu prošle godine, a navodni motiv u oba napada koji su odrađeni po istom modelu, je strah od krvne osvete.

Neraščišćeni računi

- Radošević i otac Luke Žižića su obojica rodom iz Nikšića. Kada je Luka ubijen u aprilu prošle godine pretpostavljalo se da je nalogodavac bio u strahu da bi Luka mogao da se sveti zbog neraščišćenih računa iz prošlosti - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- Isti je čovek, tako, naredio i da se otpiše Radošević koji bi mogao da se osveti za Lukino ubistvo. Istraga će dokazati o čemu se tačno radi, ali pretpostavka je i da je isto čovek u Nikšić poslao Uroša N. sa falsikovanim dokumentima, da likvidira Lukinog oca, Mija Žižića.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading