"OVAJ MOJ EM SIROMAŠAN, EM NAM LJUBAV VENE" Marija, uspešna i lepa žena udala se za običnog majstora i upropastila život 17:01
"NOVAK MI JE REKAO DA VIŠE TAKO NE MOŽEMO" Jelena Đoković otkrila preloman trenutak u vezi od kog je zavisilo da li raskinuti ili ostati uz njega 16:26
AKO VAS MUŽ IZLUĐUJE, EVO ŠTA DA URADITE Čuveni ruski psiholog otkriva kako da sačuvate svoj brak 21:33
"Muž mi dozvoljava da se viđam sa drugim muškarcima": Aleksandra se pohvalila da je najsrećnija žena, a kako to vama izgleda 11:00
RAJAN REJNOLDS I BLEJK LAJVLI IZNENADILI Zbog njegovog poslednjeg poteza svi se pitaju šta se dešava u bračnom raju 11:52
OVA REČENICA JE POČETAK KRAJA SVAKOG BRAKA Deluje bezazleno, ali ako je izgovarate često, naš psiholog kaže da ste na korak od razvoda 16:08
TREĆINA SRBA BEŽI OD BRAKA Sve manje ljudi staje pred oltar, demografi primetili veliku razliku između muškaraca i žena 13:19 Vesti 0
Ne smeta im razlika u godinama!? Stricu rodila troje dece, video je kao bebu, posle 16 godina ušli u vezu 21:11
"RADILI SU NA TOME DA SE POMIRE I SPASU BRAK, ALI TO JE SVE GOTOVO" Natali Portman se razvodi posle 11 godina 18:28
"NIKADA NE PRAVITE DECU SA OVAKVIM OSOBAMA" Psihijatar dr Đurić objasnio gde pravimo najveće greške u izboru partnera 09:48
OVAKO SE PONAŠA MUŽ KOJI NE VOLI SVOJU ŽENU Najpoznatiji ruski psiholog otkriva znake koji nikako ne smete da ignorišete 10:57
UMALO SE NISAM UDALA ZA STARCA Na dan venčanja ostavila 40 godina starijeg milionera, javno objavila rakid, a objašnjenje je urnebesno 14:03
DAN KADA STE SE VENČALI OTKRIVA KOLIKO ĆE BRAK DA TRAJE Kod četvorki strast nestaje, devetke može da uništi prevara 15:58
BRAK JE RAJ ZA MUŠKARCE, A PAKAO ZA ŽENE Poznati psiholog ovom izjavom digao veliku frku, da li se slažete sa njim? 11:46
"RAZVEDENU ŽENU NISAM VIDEO DA JE UVENULA, UDATU JESAM" Evo da li i koliko muškarci u Srbiji veruju u brak 12:15
ALO! ISPRED NARODNOG FRONTA Marko Miljković posetio Lunu, ne krije sreću zbog dolaska prinove! 13:46 Vip 1
JURI U SUPROTNOM SMERU NA AUTOPUTU Opasan trend može da košta života: Ovo je epidemija! (VIDEO) 11:30 Hronika 0
NIJE ŠTEDELA! Prija dala preko 100.000 evra za kostime, samo za minđuše dala bogatstvo, a ovo je brend koji radi za nju 16:14 Vip 3
RADOM PROTIV PROŠLOSTI Anđela Đuričić o emotivnom statusu, sudskim procesima i karijeri za Alo! Srećna sam i bez muškarca! 13:00 Vip 0
BAHATOSTI NEMA KRAJA Igra se sa životom, vozi "Porše" više od 200 na sat dok su u njemu deca (VIDEO) 18:11 Hronika 1
TRAMP NAPRAVIO HAOS NA SUĐENJU Nazvao sudiju poremećenim, okrenuo se i otišao! 23:01 >> 23:09 Vesti 0
MAJKA I BEBA UMALO STRADALE U POŽARU Devetočlana porodica iz Srbije ostala bez krova nad glavom 21:51 Vesti 0
ODBACIO IH SIN JEDINAC Vjera proživljava tešku agoniju od kad je dobila snaju, "rođeno dete nas je tužilo sudu" 16:08