HVALA BOGU ŠTO NEMAM DECU SA DALILOM Dejan Dragojević tvrdi da ima crnu fasciklu ako ga bivša ponovo nagazi
Printscreen Pink

Gostujući u jednoj emisiji Dejan Dragojević je priznao da ime bivše supruge više ne želi da uzme u usta. 

Kako je naveo, sve što mu se sa Dalilom desilo, preboleo je još tokom rijalitija, ali postoje stvari koje sebi nikada neće oprostiti.

- Ne mogu to sebi da oprostim, ali šta je tu je. Pet godina nisam imao kontakt ni sa mamom, ni sa Davidom, ni sa sestrom i bakom. Čuo sam se samo sa tatom i bakom sa tatine strane, a bilo mi je teško. Posebno kada su praznici. Sad tek vidim da je mama za sve bila u pravu kad je Dalila u pitanju, ali dobro. Zamisli da smo izgradili kuću na mom placu, pa sad da se delimo, dobro je ispalo - započeo je Dejan svoju ispovest, pa nastavio:

- Hvala Bogu da nismo dobili dete... Mi smo sada razvedeni, ona je htela da zadrži moje prezime, ima pravo na to, ali dobro, udaće se valjda, pa se više tako neće prezivati - rekao je Dejan kroz smeh, a onda se osvrnuo na malo ozbiljnije teme:

- Ima stvari o kojima nisam nikome pričao, čak ni svojima. To je moj kec u rukavu, imam tu crnu fasciklu za ne daj Bože ako me opet nagazi, nikad se ne zna. Ta fascikla se ne odnosi samo na nju, već i na neke druge ljude iz sveta poznatih - zaključio je Dejan u emisiji "Pretres" na Hype TV.

Podsetimo, Dalila je Dejana prevarila na njegove oči u rijalitiju Zadruga sa Filipom Carem nakon čega su se razveli.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading