DALILA DRAGOJEVIĆ U SUZAMA Ne može da sakrije tugu zbog rastanka, njena fotografija sve rasplakala
Foto: Printscreen

Nekadašnja rijaliti učesnica, a sada voditeljka, Dalila Dragojević, doputovala je nedavno iz Njujorka, gde je boravila sa svojim dečkom.

Naime, Dalila je konačno našla ljubav, zajedno uživaju i putuju, a sada se oglasila i otkrila da joj je povratak u Beograd i rastanak od dečka Marka jako teško pao.

Ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom objavila emotivnu poruku, uz njihovu zajedničku fotografiju.

Jedan od najtužnijih momenata za nas, moj povratak u Beograd. Kada bih vam opisivala mislim da ne bih mogla naći prave reči kako smo se osećali u tom trenutku. Mislim da na tim aerodromima padaju najiskrenije suze, poljupci i zagrljaji.. Što zbog dolazaka, a isto tako još više zbog odlazaka... Mogu samo da kažem svim parovima koje deli daljina da im od srca želim da što pre budu uz svoje najvoljenije, a da im to vreme između što pre prođe - napisala je Dalila, 

Dalila je dečka Marka upoznala preko društvene mreže Tiktok.

Podsetimo, Dalila je poznata po svom učešću u Zadruzi, a u pomenutom rijalitiju je i svog tadašnjeg supruga, Dejana Dragojevića, prevarila sa Filipom Carem. Njihova veza, nakon burnih svađa, uvreda i raskida, ipak nije opstala, a Dalila je rešila da se skroz povuče i posveti se karijeri voditeljke.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading