Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
Foto: Alo/Alo

Ivan Bosiljčić igrao je jednu od glavnih uloga u seriji "Urgentni centar", a nedavno se našao i na bilbordu reklamirajući jednu kliniku u doktorskom mantilu.

Zbog ove dve uloge jedna gospođa je pomislila da je slavni glumac promenio profesiju i nasmejala celu naciju, a njegova supruga, pevačica Jelena Tomašević, prokomentarisala je ovu situaciju.

ŽENE ZOVU DA IH IVAN PREGLEDA Jelena Tomašević o Bosiljčićevim obožavateljkama: Nisam ih pitala kakav pregled!

Alo

 

Korisnik društvene mreže X nedavno je objavio hit komentar u kom se navodi da je jedna baka zaista poverovala da je Ivan Bosiljčić lekar, pa je pozvala kliniku kako bi zakazala pregled kod njega.

- Ortakova keva (82) je ladno zvala da zakaže kardiološki pregled kod Bosiljčića jer ga je videla na bilbordu. Nije mi dobro koliko se smejem - napisao je jedan korisnik pomenute mreže.

- Kaže da je on i doktor i glumac, videla je u nekoj seriji - navodilo se dalje, a Jelena se sad oglasila ovim povodom:

Ivan Bosiljčić

Foto: Twitter/printscreen

 

 

Jeste, to je istina... (smeh) To je bilo još kad je počela kampanja, nas su zvali odmah iz te klinike da nam kažu da žene zovu da zakažu pregled kod Ivana! (smeh) Više njih, da! Nisam pitala koji pregled... (smeh) Ivan stvarno igra u seriji doktora, moguće da su žene prespojile to... Celo moje društvo mi šalje to - rekla je za "Radio S" Jelena, koja se sita ismejala dok je pričala.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading