Ruška Jakić
Foto: Alo/Alo

Ruška Jakić oduvek je privlačila pažnju svojim smelim odlukama i izjavama, a sada je u našoj emisiji „U ringu" progovorila o velikim ljubavima, bivšim muževima, ali i današnjoj omladini.

- Ljubav je obeležila moj život. Imala sam tri braka, ali bih se udala i četvrti put. I to je otvorena opcija, budući da se ja vodim onom starom „nikad ne reci nikad“ - navela je voditeljka kultne emisije „Ljubav i moda“ i otkrila za kakvog bi se muškarca udala.

Ruška Jakić

Alo

 

- Muškarac koga bih sad zavolela ne mora da bude ni mnogo mlad, ni mnogo lep ni mnogo bogat. Treba da bude intelektualac, treba da ima šarma, da bude duhovit, da ume da se smeje, a najvažnije je da ume da voli. Ako bi umeo da voli, ne bih mu dozvolila više ništa drugo da radi - rekla je Jakićeva, pa dodala da o bivšim muževima ima najlepše mišljenje.

- Imala sam tri braka i o svojim bivšim muževima govorim sve najlepše, budući da su bili deo mog života. Ne bih mogla da kažem ružno o čoveku sa kojim sam dobila najlepši poklon, ćerku Anu. Imala sam tu sreću da živim u tom vremenu ljubavi i mode, kada je Beograd stvarno disao i mirisao na ljubav i nežnost - navela je voditeljka, a potom istakla da nikada nije bila u zabranjenim vezama.

Ruška Jakić

Alo

 

- Smatram poniženjem taj status ljubavnice. Bila sam ljubavnica samo svojim muževima. Žene su pokvarile muškarce, postale su sve iste. Stalno optužuju muškarce, očekuju nešto od njih, htele bi da ih menjaju. Mi smo zaboravili da se igramo, a život je igra. Žene više ne zavode muškarce, a muškarci vole tajne, da skidaju žene ispod sedam velova. To seks na eks je velika greška - rekla je Ruška, koja ne krije da je uglavnom na strani muškaraca, te da ženama savetuje da budu mudrije i igraju na kartu zavođenja.

- Žene samo sebe gledaju u ogledalu, hoće da budu botoksirane, imaju višak silikona, manjak pameti, manjak talenta. Žene traže muškarca koji će da ih materijalno obezbediti. Sve što sam uradila u životu, uradila sam sama i zato se nekretnina vodi na mene. To je neka sigurnost koju žena ima. Ne bih ostala sa nekim zbog neke kuće, zbog nekog stana, zbog nekih para, zbog neke gluposti. Samo iz ljubavi - zaključila je poznata voditeljka u emisiji „U ringu“.

Ruška Jakić

Alo

 

Kada je reč o stilu, Ruška sa ponosom ističe da kupuje jeftinu garderobu, ali da u njoj izgleda fantastično.

- Ovo sve što vidite na meni kupljeno je u radnjama polovne odeće i vredi 3.000 dinara. Pantalone su bile na popustu 700 dinara. Pogledajte majicu kako je dobra. I moj čuveni nakit. Neki me vole, neki me mrze, ali ja stvarno izgledam fantastično - navela je voditeljka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading