OVE RIJALITI UČESNIKE SU FINANSIRALI FANOVI Spisak je dugačak, neki su zaradili ozbiljne pare, a na listi su i ove zvezde!
Printscreen

Od kada se pojavio format rijaliti "Zadruga", a sada "Elita" postoje mnogobrojni fanovi određenih rijaliti igrača koji su aktivni na društvenim mrežama.

Osim pojedinačnih fanova, tu su i brojne fan grupe koje lobiraju po mrežama za svoje favorite, a neretko im šalju i poklone, ponekad i novac.

Dalila Dragojević, na primer, ima veliki broj fanova još od rijalitija "Parovi". Njoj je čak i venčana kuma kada se udala za Dejana Dragojevića bila žena koja je ostala njen veliki fan. Međutim, nakon što je Dalila uplovila u vezu sa Filipom Carem i napustila Dejana, došlo je do svađe između nje i pomenute kume. Sve to desilo se uživo u emisiji "Narod pita" nakon "Zadruge 5". Čak se pojavila i objava jedne od adminki koja je javno rekla da svi podržavaju samo Dejana od momenta kada je prevaren, pa je istakla da se za njega skuplja i novac. Tako je adminka jedne od njih napisala da je do sada skupila 16.000 dinara za Dejana i pozvala ostale "dobre duše", da se odreknu svojih para i ulože ih u budućnost prevarenog i ostavljenog rijaliti igrača.

Luna Đogani, a samim tim sada i njen suprug Marko Miljković, imaju veliki broj fanova i pristalica. Nedavno je čak ispao haos kada je jedna žena numerolog izjavila da su Lunu fanovi finansirali, ali se ona odmah oglasila i to oštro demantovala. Tom prilikom je istakla da je istina da je dobijala poklone, ali da o novcu nema ni govora.

Prošle sezone u rijalitiju Zadruga pojavila se Ana Ćurčić koja je takođe dobila veliki broj fanova. Što se tiče njenih pristalica, pričalo se da joj je poslato mnogo novca, ali da je to, navodno, za sebe uzela Milena Kačavenda. Milena je to demantovala, a sada se i sama nalazi u rijalitiju. Ona je takođe stekla dosta pristalica.

I Marko Janjušević Janjuš, Aleksandra Nikolić, Jovana Tomić Matora, te Filip Car, Zola i Miljana Kulić važe za rijaliti igrače koji imaju veliki broj pristalica.

Pričalo se i o nepoznatim ženama koje su svojevremeno finansirale i Dejanovog brata Davida i njegovu tadašnju devojku Aleksandru Subotić. Takođe, pisalo se i o gospođi koja je navodno htela da prepiše kuću Ivanu Marinkoviću, a zvezde ovih programa često od svojih fanova i na adresu rijaliti programa dobijaju razne skupocene poklone, koje rado prihvataju i javno im se zahvaljuju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading